אני לא יודעת מאיפה להתחיל...
אז נתחיל מהסוף- אני יושבת לקרוא את האשכול ומפלחת ריבועי חמאת בוטנים של
@hbecker ,
ותדעי לך הני שבכלל לא התארחנו בכל החגים ופשוט התעייפתי מהמטבח
ואז ישבתי על פרוג וראיתי את המתכונים ואת כל המרץ שיש כאן
ואת כל יצירות הפאר שהנשים החרוצות כאן מכינות, מנות צבעוניות קינוחים מושקעים ובכלל איזה שמות מפוצצים יש למאכלים האלה, אפילו לקרוא אותם הסתבכתי...
והחוברת של הני חתמה את הנושא, פשוט קמתי והסתערתי על המטבח.
והיו ריבועי חמאת בוטנים והיו פצפוצי אורז והייתה עוד עוגה והיה רצון לעשות עוד ועוד
אבל לא היה זמן (ויש לי ילד בדיאטה. מסכן...גמרתי עליו....)
אז בשבתות הבאות נמשיך לחגוג.
הני, מה שאני הכי אוהבת במתכונים שלך זה הזמינות של החומרים,
ההוראות הברורות והתהליכים הפשוטים והלא מורכבים (בד"כ)ועוד עם תמונות!!! ובסוף כמובן הטעם!!!!
ותודה גם ל
@java על ההסבר עם הבשר, החזרת לי את הביטחון ולכולנו את התאבון.
ותודה לכל הנשים היקרות ששואלות שאלות מחכימות
ולנשים שעונות בפרוטרוט ובסבלנות (
@shira bira אני ממש נהנית מהידע המקיף שלך)
ולכל מי שמשתפת ומעלה תמונה, (לפעמים מרוב תמונות אני מחליטה להכין גם.)
ולכל מי שעשיתי מתכון שלה ואני לא זוכרת את הניק שלה (של
@רוחי בלבוחי בטוח הכנתי!!!)
תודה לכולן!!!
*לאט לאט אני אלמד גם לצלם את התוצרת.