יש כמויות? כמה פירות לעומת מי סוכר? לקרם קוקוס יש טעם דומיננטי?אני הכנתי מפרות יער יחד עם מנגו
טחנתי פעם אחת היטב והקפאתי טוב
אחרי שקפא הוצאתי וחיכיתי חצי שעה בערך שיתחיל להפשיר וטחנתי שוב
הוספתי לטחינה השניה מי סוכר כי לא אהבו פה את הקרם קוקוס
יצא כמו הלה פרוטה מטריף מרקם נימוח סורבה אמיתי
פחית שלמה של קרם קוקוס לכמה גרם פירות בערך?מנגו קפוא וקרם קוקוס לטחון היטב בבלנדר
זה הבעיהפחית שלמה של קרם קוקוס לכמה גרם פירות בערך?
אני אשמח למתכוןכדי להשיג מרקם רך כמו של הארטיקים הקנויים יש צורך ב:
הקפאה וטחינה חוזרת
רכיב שומני- קרם קוקוס למשל
סירופ סוכר/ גלוקוזה שמעניקים מרקם חלק כי הם מונעים קפיאה מוחלטת.
אם תרצי יש לי מתכון לסורבה מעולה שמתאים לכל פרי ואת תוכלי להוסיף לו קרם קוקוס/שמנת סויה.
אני אשמח למתכון
זהו שאני חיפשתי מתכון ללא ערבול חוזר- אם קייםכדי להשיג מרקם רך כמו של הארטיקים הקנויים יש צורך ב:
הקפאה וטחינה חוזרת
רכיב שומני- קרם קוקוס למשל
סירופ סוכר/ גלוקוזה שמעניקים מרקם חלק כי הם מונעים קפיאה מוחלטת.
אם תרצי יש לי מתכון לסורבה מעולה שמתאים לכל פרי ואת תוכלי להוסיף לו קרם קוקוס/שמנת סויה.
אבל כל העניין הוא בערבול החוזר שמשדרג את המרקם.זהו שאני חיפשתי מתכון ללא ערבול חוזר- אם קיים
היה לי משהו עם פרי וריץ' אך טעם הריץ היה ככ ממורגן (מלש' מרגרינה) שככל הטעם של הארטיק נאבד
הקפוא עושה את זה?אבל כל העניין הוא בערבול החוזר שמשדרג את המרקם.
אם את רוצה בכל זאת מרקם רך בלי ערבול חוזר זה עם בננות/מנגו קפוא.
טחינה של פרות מסוימים כשהם דווקא קפואים מביאה למרקם גלידתי.הקפוא עושה את זה?
לא חמוץ מידי המעדן בטעם פירות , אפשר גם מעדן תות?יש לי מתכון, לא זוכרת מאיפה:
ארטיק תות
בשורה של ממש!
קינוח מעולה, משובח, טעים, מרשים.
חוויה ללקק...
ובעיקר- סביר מבחינת ערכים תזונתיים
החומרים:
רבע קילו תותים קצת מופשרים
1 מעדן סויה בטעם פירות יער
סוכר לפי הטעם (עד רבע כוס, אפשר פחות)
ותבנית סיליקון מתאימה (ארטיק, סוכריה וכד')
ההוראות:
טחני את כל החומרים בבלנדר או בשייקר,
שימי לב לטחון את התותים כמו שצריך (כשרות)
צקי בעדינות לתבנית המתאימה.
טיפ: שפכי חלק מהבלילה לכוס ואז תמזגי לתבנית.
שגרי למקפיא ו-
בתאבון!
טיפים:
1. ניתן להוסיף מעט פירות נוספים,
כמו פירות יער או בננה,
אבל בזהירות, שלא ישתלט על הטעם...
2. אם מרגיש לך מדי "סורבה" תוסיפי קצת חלב סויה,
ככה המרקם יהיה יותר "חלבי"
אני השתמשתי במעדן בטעם תות כי זה מה שהיה בחנות.לא חמוץ מידי המעדן בטעם פירות , אפשר גם מעדן תות?
הארטיק עצמו מספיק מתוק?
יש עוד דרכים להכניס את הארטיקים ולא בתבניות(אין לי מספיק )
אם אני יכניס בתבנית שקעים עם צורות קטנות מה אפשר לזלף למעלה שיהי יותר מושקע?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
25.06
י"ט סיון
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
25.06
י"ט סיון
פתיחת מסלול
קורס פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיון
פתיחת מסלול:
התכנית המקצועית להכשרת אדריכלי פנים ומעצבים
לעבוד בתחום האדריכלות תוך שנתיים בלבד! וללמוד תכנים בלעדיים שיתנו לך יתרון ענק וביקוש גדול בשוק!
מסלול לגברים
27.06
כ"א סיון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
30.07
כ"ד תמוז
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
9.09
ו' אלול
פתיחה חגיגית:
קורס פרסום וקופי+
איך מפיקים קפמיינים לחברות הכי גדולות בשוק? איך בונים אסטרטגיה מדוייקת? מהו המסר? כתיבה שיווקית, קופי ויצירתיות, ואפילו כתיבה לסושיאל ולדיגיטל!
עם תכני AI
תהילים פרק כ
א לַמְנַצֵּחַ מִזְמוֹר לְדָוִד:ב יַעַנְךָ יְהוָה בְּיוֹם צָרָה יְשַׂגֶּבְךָ שֵׁם אֱלֹהֵי יַעֲקֹב:ג יִשְׁלַח עֶזְרְךָ מִקֹּדֶשׁ וּמִצִּיּוֹן יִסְעָדֶךָּ:ד יִזְכֹּר כָּל מִנְחֹתֶךָ וְעוֹלָתְךָ יְדַשְּׁנֶה סֶלָה:ה יִתֶּן לְךָ כִלְבָבֶךָ וְכָל עֲצָתְךָ יְמַלֵּא:ו נְרַנְּנָה בִּישׁוּעָתֶךָ וּבְשֵׁם אֱלֹהֵינוּ נִדְגֹּל יְמַלֵּא יְהוָה כָּל מִשְׁאֲלוֹתֶיךָ:ז עַתָּה יָדַעְתִּי כִּי הוֹשִׁיעַ יְהוָה מְשִׁיחוֹ יַעֲנֵהוּ מִשְּׁמֵי קָדְשׁוֹ בִּגְבֻרוֹת יֵשַׁע יְמִינוֹ:ח אֵלֶּה בָרֶכֶב וְאֵלֶּה בַסּוּסִים וַאֲנַחְנוּ בְּשֵׁם יְהוָה אֱלֹהֵינוּ נַזְכִּיר:ט הֵמָּה כָּרְעוּ וְנָפָלוּ וַאֲנַחְנוּ קַּמְנוּ וַנִּתְעוֹדָד:י יְהוָה הוֹשִׁיעָה הַמֶּלֶךְ יַעֲנֵנוּ בְיוֹם קָרְאֵנוּ: