חזק שלך.. אני באמצע להקליד את המתכוןןןןןןהי, הכלל אומר ש -
או שאת שולחת טעימה לכל אחד ואחת מפה,
או שלחילופין את כותבת מתכון.
זה נראה ממש כמו המתכון של @רוחי בלבוחי
ואם אכן המתכון זהה אז הוא באמת מוצלח במיוחד
מאמצת את הרעיון!2 מגשי לחם שום (2 תבניות של תנור):
כוס חד"פ חם
לבצק:
קילו קמח
כף מלח
1.5 כפות שמרים
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
500 מ"ל מים
לתערובת שום שמיר:
1.5 חבילות פטרוזיליה
3/4 חבילת שמיר
4 כפות שום כתוש
רבע כף מלח
שליש כוס שמן.
אופן ההכנה:
מערבבים קמח, שמרים, סוכר. מוסיפים שמן, שמרים, ולבסוף מים, לעבד במקסר 5 דק על מהירות בינונית-נמוכה.
התפחה שעה וחצי.
תערובת שום שמיר:
קוצצים פטרוזיליה, שמיר, מוסיפים שום כתוש, מלח, שמן.
מחלקים את הבצק ל2 תבניות תנור, שוטחים , מורחים קליל את התערובת שם שמיר על הבצק באופן שווה.
בעזרת גלגלת של פיצה (אפשר סכין עדין(לא חד מדי))מחלקים את התבנית למלבנים, חותכים לא עד הסוף (אלא שישאר עדיין בצק מחובר). אני חילקתי לרוחב התבנית 6 חתיכות. ולאורך 3 חתיכות. ( בתמונה של המגש)
מתפיחים עוד שעה.
שוב עוברים בעדינות על החריצים שעשינו בעזרת הגלגלת .
מברישים עם ביצה מעט בצדדים(לא חייב )
תנור 200.
20 דק
בתאבוןן!!!
ספרו לי איך יצא
וואו נראה מעולהלמי בא ביס? שיצביע!!
בכיףוואו נראה מעולה
מקצועי ממש.
תודה על השיתוף!
מוכנים להקפיץ לפה גם את המתכון השני?וואלה לא, דווקא מעניין לראות את שלה,
אני אשמח, חיפשתי ולא מצאתי את זהמוכנים להקפיץ לפה גם את המתכון השני?
איך את מחלקת כ"כ יפה לתבניות?2 מגשי לחם שום (2 תבניות של תנור):
כוס חד"פ חם
לבצק:
קילו קמח
כף מלח
1.5 כפות שמרים
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
500 מ"ל מים
לתערובת שום שמיר:
1.5 חבילות פטרוזיליה
3/4 חבילת שמיר
4 כפות שום כתוש
רבע כף מלח
שליש כוס שמן.
אופן ההכנה:
מערבבים קמח, שמרים, סוכר. מוסיפים שמן, שמרים, ולבסוף מים, לעבד במקסר 5 דק על מהירות בינונית-נמוכה.
התפחה שעה וחצי.
תערובת שום שמיר:
קוצצים פטרוזיליה, שמיר, מוסיפים שום כתוש, מלח, שמן.
מחלקים את הבצק ל2 תבניות תנור, שוטחים , מורחים קליל את התערובת שם שמיר על הבצק באופן שווה.
בעזרת גלגלת של פיצה (אפשר סכין עדין(לא חד מדי))מחלקים את התבנית למלבנים, חותכים לא עד הסוף (אלא שישאר עדיין בצק מחובר). אני חילקתי לרוחב התבנית 6 חתיכות. ולאורך 3 חתיכות. ( בתמונה של המגש)
מתפיחים עוד שעה.
שוב עוברים בעדינות על החריצים שעשינו בעזרת הגלגלת .
מברישים עם ביצה מעט בצדדים(לא חייב )
תנור 200.
20 דק
בתאבוןן!!!
ספרו לי איך יצא
זה נראה ממש כמו המתכון של @רוחי בלבוחי
ואם אכן המתכון זהה אז הוא באמת מוצלח במיוחד
תוכלו להקפיץ לנו את המכון הזה? תודה!המתכון של רוחי אמור להיות הרבה יותר נוזלי
תוכלו להקפיץ לנו את המכון הזה? תודה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
18.06
י"ב סיוון
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
פוטושופ לצלמים
עם אופק עוגן
כלים מתקדמים, טכניקות חדשות ובינה מלאכותית בפוטושופ לצלמים בעידן 2024
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק טו
א מִזְמוֹר לְדָוִד יְהוָֹה מִי יָגוּר בְּאָהֳלֶךָ מִי יִשְׁכֹּן בְּהַר קָדְשֶׁךָ:ב הוֹלֵךְ תָּמִים וּפֹעֵל צֶדֶק וְדֹבֵר אֱמֶת בִּלְבָבוֹ:ג לֹא רָגַל עַל לְשֹׁנוֹ לֹא עָשָׂה לְרֵעֵהוּ רָעָה וְחֶרְפָּה לֹא נָשָׂא עַל קְרֹבוֹ:ד נִבְזֶה בְּעֵינָיו נִמְאָס וְאֶת יִרְאֵי יְהוָה יְכַבֵּד נִשְׁבַּע לְהָרַע וְלֹא יָמִר:ה כַּסְפּוֹ לֹא נָתַן בְּנֶשֶׁךְ וְשֹׁחַד עַל נָקִי לֹא לָקָח עֹשֵׂה אֵלֶּה לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם: