נכתב ע"י חפציבה;2319439:אני קניתי סכין כזה מאליאקספרס (עלה פחות מדולר)
הוא חותך את הבצל (ולא רק) לריבועים בבת אחת...
קניתי ג"כ כזה. (עדיין לא טבול)
הוא חותך לך גם בצל רגיל? היה נראה לי שהוא מתאים רק לבצל ירוק.
נכתב ע"י חפציבה;2319439:אני קניתי סכין כזה מאליאקספרס (עלה פחות מדולר)
הוא חותך את הבצל (ולא רק) לריבועים בבת אחת...
נכתב ע"י שושן צחור;2319713:קניתי ג"כ כזה. (עדיין לא טבול)
הוא חותך לך גם בצל רגיל? היה נראה לי שהוא מתאים רק לבצל ירוק.
נכתב ע"י אז מה;2319752:לכאורה, נותנים לבצל 2 מכות עם הסכין.
אחת לאורך
ואחת לרוחב
(ליצירת שתי וערב- משבצות)
לא?
נכתב ע"י נ פלוס;2315074:בלי עזרה מבחוץ???
בלי עזרה מהבעל???
אישה שעובדת 8 שעות-
תמיד היא גם מבשלת ואופה לבד???
תמיד היא מכבסת ומקפלת ושמה בארונות מיד אחרי הכביסה לבד??
תמיד הבית נוצץ? חלונות / ארונות / מקרר / מיקרו / תנור / כיריים והכל לבד???
תמיד היא מאכילה / משכיבה / משחקת / מספרת סיפורים /עושה אמבטיות יום יום / עם הילדים ברוגע לבד??
אולי תעשי הכרות בינינו?? אני מעוניינת להכיר אותה!!
נכתב ע"י כוכב103;2320103:מוצר חדש אצלי בבית
שימושי מאוד והוכיח את עצמו בשבועות האחרונים
סיר לבישול איטי שניתן להוציאו ולהשתמש כפלטה לסיר אחר
קניתי בבר-כל של חברת KENNEDY
עלה 39 ש"ח כמדומני
הוצאתי את הסיר שהגיע במקור
והכנתי סיר גדול יותר
לדברים שצריכים בישול (תפוחי אדמה/עוף/קציצות ברוטב/מרק) שמתי על חם גבוה יותר הרתחתי לפני שיצאתי מהבית ואחרי 4 שעות כשהגיעו הילדים היה מוכן.
ודברים שצריכים רק להשאר חמימים (אורז מבושל וכדו') שמתי על החם הכי נמוך והוא מתפקד כפלטה.
מה שהכי מצא חן בעיני זה שהסיר נמצא בתוך המקום המיועד לו כך אין לי פחד שיגעו בפלטה הרותחת, וכן אפשר לשים סיר בכל גודל שהבסיס שלו בקוטר המתאים (אפילו סיר 10 ליטר גבוה נכנס שם)
מומלץ בחם!
נכתב ע"י עדן;2319966:אני קוצצת בצל בסלייסר העגול
מכניסה בצל שלם, מסובבת ויוצא קטנים קטנים
מומלץ ביותר!
נכתב ע"י מרשי;2318615:חמש דקות עבודה, לא חמש דקות עד שזה מוכן
והכדורים לקציצות זה כבר תלוי בכמויות שאת מכינה...
בכל אופן לא כתבתי קציצות!! אלא קציץ, שזה אומר שאת שמה את עיסת הקציצות בתבנית אינגליש קייק ואופה, ובהגשה פורסת לפרוסות.
נכתב ע"י חישוקים;2319372:נרגעתי
אבל רק שאלה- איפה מכניסים בסדר היום את סעיף ההתארגנות לבישול?
היום שלי מחולק פחות או יותר לסעיפים של עבודה (נתח נכבד ומשמעותי של זמן וכוחות), בישול, כביסה, ניקיון.
מחכה שמישהו יגלה לי מתי יגיע היום הזה שבו אברור כמה קילו קטניות מכל סוג, אנקה 10 עופות ואתבל, אארוז עיסת קציצות מוכנה ואכין שניצלים פרוסים במקפיא.
אה, ואין לי יום חופשי
צודקת, אבל זה רק בהנחה שכל ערב יש זמן כזה של סידור המטבח...
זה נשמע נורא, אני יודעת, אבל לפעמים אני הולכת לישון ומשאירה כלים בכיור
(ולפני שתזדעזענה, לא מזמן אמרה לי גיסתי בעיניים בורקות מהערצה, שבטח אצלי לא נשארים אף פעם כלים בכיור בלילה. טוב, לפחות יחשבו שאני סופר-וומנית, גם אם אני לא).
2-3 דקות של חיתוך? אלופה!
מעבד מזון יודע לקצוץ בצל לקוביות? עם איזה סכין?
נכתב ע"י nc;2321993:קונים עוף טרי, מחולק ומסודר במגשיות לפי כמות המנות הנדרשת. אם קונים בכמות גדולה זה לא מאד יקר!
.
נכתב ע"י nc;2321993:קונים עוף טרי, מחולק ומסודר במגשיות לפי כמות המנות הנדרשת.
לי המחיר שווה את זה מאד.
נכתב ע"י rachelgreen;2320204:בדיוק באתי לכתוב על זה..
מאז שהכנסתי את המאסטר סלייסר - פשוט תענוג
אנחנו אוכלים הרבה יותר ירקות חיים, כי זה שניה להכין סלט
הוא מקסים לחיתוך ירקות למרק או למאודים
והתענוג הגדול עם הבצל.. קוצץ אותו מקסים בשניות וחסל סדר דמעות
מה שכיף איתו, זה שאין לו את הסרבול של מעבד מזון, מדובר ב-3 חלקים: סכין, מכסה וקערה (את הידית לא צריך לשטוף...) - בדיוק כמו לחתוך באופן ידני שאז את צריכה סכין, קרש וקערה.
אז מאסטר סלייסר זו המלצה אחת
מה שעוד עוזר לי מאד זה כשאני מבשלת לשבת - אני מכינה בערך פי 4 מהכמות שאנחנו אוכלים:
- מרק עוף גדול - עם ירקות - נשאר ליום ראשון ובחורף זה נהדר.
- עוף - בתנור אני שמה רבעי עופות בתבנית אחת, ובשבת אנחנו אוכלים רק חצי מזה, כי למי יש מקום אחרי דגים ומרק... אז נשאר מנות גם ליום שני, ואת החזות אני חותכת קוביות קטנות ומתבלת ושמה בתבנית אחרת, ומהתנור ישר לפריזר, ויש לי עיקרית מוכנה לאחד מימות השבוע
- תוספת לעוף- אני מכינה ג"כ בכמות, מגוונת - לפעמים אורז עם עדשים, או פלפל מגורר אדום או גזר ולפעמים סתם קוסקוס ברוטב מהעוף.
מנות אחרונות - פעם בכמה שבועות אני מכינה איזו תבנית מוס גדולה שמספיקה לכמה שבתות או גלידות אישיות בכמות.
זהו פחות או יותר
נכתב ע"י צילומנציה;2322003:מה הכוונה? איפה את משיגה כמות גדולה במחיר יותר זול? מהי כמות גדולה? וכמה ההנחה?
נכתב ע"י מרשי;2322007:איפה קונים דבר כזה?
נכתב ע"י nc;2322075:אני קונה בהקר בב"ב.
אם קונים קרטון של 10 עופות זה עולה פחות מאשר לקנות עוף אחד מחולק.
נכתב ע"י מרשי;2322080:והם מפרקים לך את זה למגשיות נפרדות לפי כמות המנות שאת מבקשת???
איפה שאני קונה (לא אצלם) אני מקבלת שקית שניצלים, שקית כרעיים, שקיות כנפיים וכו
ואת עבודת החלוקה למנות אני צריכה לעשות לבד
נכתב ע"י aser;2322008:נהנתי ממה שרשמת!
תודה,
רק שאלה קטנה, איך כאלו חתיכות יכולות להיות מוצלחות למרק?
זה יוצא מרק על סף טחון, לא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
25.06
י"ט סיון
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
25.06
י"ט סיון
פתיחת מסלול
קורס פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיון
פתיחת מסלול:
התכנית המקצועית להכשרת אדריכלי פנים ומעצבים
לעבוד בתחום האדריכלות תוך שנתיים בלבד! וללמוד תכנים בלעדיים שיתנו לך יתרון ענק וביקוש גדול בשוק!
מסלול לגברים
27.06
כ"א סיון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
30.07
כ"ד תמוז
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
9.09
ו' אלול
פתיחה חגיגית:
קורס פרסום וקופי+
איך מפיקים קפמיינים לחברות הכי גדולות בשוק? איך בונים אסטרטגיה מדוייקת? מהו המסר? כתיבה שיווקית, קופי ויצירתיות, ואפילו כתיבה לסושיאל ולדיגיטל!
עם תכני AI
תהילים פרק כ
א לַמְנַצֵּחַ מִזְמוֹר לְדָוִד:ב יַעַנְךָ יְהוָה בְּיוֹם צָרָה יְשַׂגֶּבְךָ שֵׁם אֱלֹהֵי יַעֲקֹב:ג יִשְׁלַח עֶזְרְךָ מִקֹּדֶשׁ וּמִצִּיּוֹן יִסְעָדֶךָּ:ד יִזְכֹּר כָּל מִנְחֹתֶךָ וְעוֹלָתְךָ יְדַשְּׁנֶה סֶלָה:ה יִתֶּן לְךָ כִלְבָבֶךָ וְכָל עֲצָתְךָ יְמַלֵּא:ו נְרַנְּנָה בִּישׁוּעָתֶךָ וּבְשֵׁם אֱלֹהֵינוּ נִדְגֹּל יְמַלֵּא יְהוָה כָּל מִשְׁאֲלוֹתֶיךָ:ז עַתָּה יָדַעְתִּי כִּי הוֹשִׁיעַ יְהוָה מְשִׁיחוֹ יַעֲנֵהוּ מִשְּׁמֵי קָדְשׁוֹ בִּגְבֻרוֹת יֵשַׁע יְמִינוֹ:ח אֵלֶּה בָרֶכֶב וְאֵלֶּה בַסּוּסִים וַאֲנַחְנוּ בְּשֵׁם יְהוָה אֱלֹהֵינוּ נַזְכִּיר:ט הֵמָּה כָּרְעוּ וְנָפָלוּ וַאֲנַחְנוּ קַּמְנוּ וַנִּתְעוֹדָד:י יְהוָה הוֹשִׁיעָה הַמֶּלֶךְ יַעֲנֵנוּ בְיוֹם קָרְאֵנוּ: