אמהות עובדות איך אתן מספיקות???

  • פותח הנושא 22
  • פורסם בתאריך

אספרה

כל מה שצריך כדי שמילים שהשמעתם יגיעו אל הדף
מנוי פרימיום
נכתב ע"י חפציבה;2319439:
אני קניתי סכין כזה מאליאקספרס (עלה פחות מדולר)
הוא חותך את הבצל (ולא רק) לריבועים בבת אחת...

קניתי ג"כ כזה. (עדיין לא טבול:()
הוא חותך לך גם בצל רגיל? היה נראה לי שהוא מתאים רק לבצל ירוק.
 

אז מה

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י שושן צחור;2319713:
קניתי ג"כ כזה. (עדיין לא טבול:()
הוא חותך לך גם בצל רגיל? היה נראה לי שהוא מתאים רק לבצל ירוק.

לכאורה, נותנים לבצל 2 מכות עם הסכין.
אחת לאורך
ואחת לרוחב
(ליצירת שתי וערב- משבצות)
לא?
 

אספרה

כל מה שצריך כדי שמילים שהשמעתם יגיעו אל הדף
מנוי פרימיום
נכתב ע"י אז מה;2319752:
לכאורה, נותנים לבצל 2 מכות עם הסכין.
אחת לאורך
ואחת לרוחב
(ליצירת שתי וערב- משבצות)
לא?

הסכינים שלו מאוד קצרים,
בבצל קטן הם יגיעו רק עד החצי.
 

עדן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עימוד ספרים
אני קוצצת בצל בסלייסר העגול
מכניסה בצל שלם, מסובבת ויוצא קטנים קטנים
מומלץ ביותר!
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
מוצר חדש אצלי בבית
שימושי מאוד והוכיח את עצמו בשבועות האחרונים

סיר לבישול איטי שניתן להוציאו ולהשתמש כפלטה לסיר אחר
קניתי בבר-כל של חברת KENNEDY
עלה 39 ש"ח כמדומני
הוצאתי את הסיר שהגיע במקור
והכנתי סיר גדול יותר

לדברים שצריכים בישול (תפוחי אדמה/עוף/קציצות ברוטב/מרק) שמתי על חם גבוה יותר הרתחתי לפני שיצאתי מהבית ואחרי 4 שעות כשהגיעו הילדים היה מוכן.
ודברים שצריכים רק להשאר חמימים (אורז מבושל וכדו') שמתי על החם הכי נמוך והוא מתפקד כפלטה.
מה שהכי מצא חן בעיני זה שהסיר נמצא בתוך המקום המיועד לו כך אין לי פחד שיגעו בפלטה הרותחת, וכן אפשר לשים סיר בכל גודל שהבסיס שלו בקוטר המתאים (אפילו סיר 10 ליטר גבוה נכנס שם)

מומלץ בחם!
 

Rachel Greenstein

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י נ פלוס;2315074:
בלי עזרה מבחוץ???
בלי עזרה מהבעל???
אישה שעובדת 8 שעות-
תמיד היא גם מבשלת ואופה לבד???
תמיד היא מכבסת ומקפלת ושמה בארונות מיד אחרי הכביסה לבד??
תמיד הבית נוצץ? חלונות / ארונות / מקרר / מיקרו / תנור / כיריים והכל לבד???
תמיד היא מאכילה / משכיבה / משחקת / מספרת סיפורים /עושה אמבטיות יום יום / עם הילדים ברוגע לבד??
אולי תעשי הכרות בינינו?? אני מעוניינת להכיר אותה!!

אני לא מעונינת להכיר אותה
 

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י כוכב103;2320103:
מוצר חדש אצלי בבית
שימושי מאוד והוכיח את עצמו בשבועות האחרונים

סיר לבישול איטי שניתן להוציאו ולהשתמש כפלטה לסיר אחר
קניתי בבר-כל של חברת KENNEDY
עלה 39 ש"ח כמדומני
הוצאתי את הסיר שהגיע במקור
והכנתי סיר גדול יותר

לדברים שצריכים בישול (תפוחי אדמה/עוף/קציצות ברוטב/מרק) שמתי על חם גבוה יותר הרתחתי לפני שיצאתי מהבית ואחרי 4 שעות כשהגיעו הילדים היה מוכן.
ודברים שצריכים רק להשאר חמימים (אורז מבושל וכדו') שמתי על החם הכי נמוך והוא מתפקד כפלטה.
מה שהכי מצא חן בעיני זה שהסיר נמצא בתוך המקום המיועד לו כך אין לי פחד שיגעו בפלטה הרותחת, וכן אפשר לשים סיר בכל גודל שהבסיס שלו בקוטר המתאים (אפילו סיר 10 ליטר גבוה נכנס שם)

מומלץ בחם!

נשמע מעניין. מה זה תחתית לסיר? אשמח לקבל הסבר / תמונה של המוצר
 

Rachel Greenstein

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י עדן;2319966:
אני קוצצת בצל בסלייסר העגול
מכניסה בצל שלם, מסובבת ויוצא קטנים קטנים
מומלץ ביותר!

בדיוק באתי לכתוב על זה..
מאז שהכנסתי את המאסטר סלייסר - פשוט תענוג
אנחנו אוכלים הרבה יותר ירקות חיים, כי זה שניה להכין סלט
הוא מקסים לחיתוך ירקות למרק או למאודים
והתענוג הגדול עם הבצל.. קוצץ אותו מקסים בשניות וחסל סדר דמעות
מה שכיף איתו, זה שאין לו את הסרבול של מעבד מזון, מדובר ב-3 חלקים: סכין, מכסה וקערה (את הידית לא צריך לשטוף...) - בדיוק כמו לחתוך באופן ידני שאז את צריכה סכין, קרש וקערה.
אז מאסטר סלייסר זו המלצה אחת
מה שעוד עוזר לי מאד זה כשאני מבשלת לשבת - אני מכינה בערך פי 4 מהכמות שאנחנו אוכלים:
- מרק עוף גדול - עם ירקות - נשאר ליום ראשון ובחורף זה נהדר.
- עוף - בתנור אני שמה רבעי עופות בתבנית אחת, ובשבת אנחנו אוכלים רק חצי מזה, כי למי יש מקום אחרי דגים ומרק... אז נשאר מנות גם ליום שני, ואת החזות אני חותכת קוביות קטנות ומתבלת ושמה בתבנית אחרת, ומהתנור ישר לפריזר, ויש לי עיקרית מוכנה לאחד מימות השבוע
- תוספת לעוף- אני מכינה ג"כ בכמות, מגוונת - לפעמים אורז עם עדשים, או פלפל מגורר אדום או גזר ולפעמים סתם קוסקוס ברוטב מהעוף.
מנות אחרונות - פעם בכמה שבועות אני מכינה איזו תבנית מוס גדולה שמספיקה לכמה שבתות או גלידות אישיות בכמות.
זהו פחות או יותר
 

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
זה של קנדי אבל עולה 200 באיזה גודל מה שקנית בבר כל?
 

קבצים מצורפים

  • R566994.jpg
    KB 50.3 · צפיות: 13

כלבבי

משתמש רשום
נכתב ע"י מרשי;2318615:
חמש דקות עבודה, לא חמש דקות עד שזה מוכן
והכדורים לקציצות זה כבר תלוי בכמויות שאת מכינה...
בכל אופן לא כתבתי קציצות!! אלא קציץ, שזה אומר שאת שמה את עיסת הקציצות בתבנית אינגליש קייק ואופה, ובהגשה פורסת לפרוסות.

תגידו לילדים שיבואו לאכול "עוגת עוף" ותראו ישועות.

הייתי בהלם כשהילדים בקשו "עוד עוגה". זה בחיים לא קורה אצלי בארוחת צהרים, ופתאום כזה מין ביקוש לקלופס.

כנראה עניין של שיווק האוכל.
 

nc

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י חישוקים;2319372:
נרגעתי :eek:
אבל רק שאלה- איפה מכניסים בסדר היום את סעיף ההתארגנות לבישול?
היום שלי מחולק פחות או יותר לסעיפים של עבודה (נתח נכבד ומשמעותי של זמן וכוחות), בישול, כביסה, ניקיון.
מחכה שמישהו יגלה לי מתי יגיע היום הזה שבו אברור כמה קילו קטניות מכל סוג, אנקה 10 עופות ואתבל, אארוז עיסת קציצות מוכנה ואכין שניצלים פרוסים במקפיא.
אה, ואין לי יום חופשי :(



צודקת, אבל זה רק בהנחה שכל ערב יש זמן כזה של סידור המטבח...
זה נשמע נורא, אני יודעת, אבל לפעמים אני הולכת לישון ומשאירה כלים בכיור :eek:
(ולפני שתזדעזענה, לא מזמן אמרה לי גיסתי בעיניים בורקות מהערצה, שבטח אצלי לא נשארים אף פעם כלים בכיור בלילה. טוב, לפחות יחשבו שאני סופר-וומנית, גם אם אני לא).



2-3 דקות של חיתוך? אלופה!



מעבד מזון יודע לקצוץ בצל לקוביות? עם איזה סכין?

כאן אצלי נכנס סעיף האאוט-סורסינג.
קונים עוף טרי, מחולק ומסודר במגשיות לפי כמות המנות הנדרשת. אם קונים בכמות גדולה זה לא מאד יקר!
קונים קטניות ללא חרקים בואקום.
משתמשים הרבה בירקות קפואים שדורשים פחות התעסקות.
קונים במאפיה קמח מנופה.
(וקונים פריזר בשביל כל הנ"ל)

לי המחיר שווה את זה מאד.
 

צילומנציה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
נכתב ע"י nc;2321993:
קונים עוף טרי, מחולק ומסודר במגשיות לפי כמות המנות הנדרשת. אם קונים בכמות גדולה זה לא מאד יקר!
.

מה הכוונה? איפה את משיגה כמות גדולה במחיר יותר זול? מהי כמות גדולה? וכמה ההנחה?
 

aser

משתמש מקצוען
נכתב ע"י rachelgreen;2320204:
בדיוק באתי לכתוב על זה..
מאז שהכנסתי את המאסטר סלייסר - פשוט תענוג
אנחנו אוכלים הרבה יותר ירקות חיים, כי זה שניה להכין סלט
הוא מקסים לחיתוך ירקות למרק או למאודים
והתענוג הגדול עם הבצל.. קוצץ אותו מקסים בשניות וחסל סדר דמעות
מה שכיף איתו, זה שאין לו את הסרבול של מעבד מזון, מדובר ב-3 חלקים: סכין, מכסה וקערה (את הידית לא צריך לשטוף...) - בדיוק כמו לחתוך באופן ידני שאז את צריכה סכין, קרש וקערה.
אז מאסטר סלייסר זו המלצה אחת
מה שעוד עוזר לי מאד זה כשאני מבשלת לשבת - אני מכינה בערך פי 4 מהכמות שאנחנו אוכלים:
- מרק עוף גדול - עם ירקות - נשאר ליום ראשון ובחורף זה נהדר.
- עוף - בתנור אני שמה רבעי עופות בתבנית אחת, ובשבת אנחנו אוכלים רק חצי מזה, כי למי יש מקום אחרי דגים ומרק... אז נשאר מנות גם ליום שני, ואת החזות אני חותכת קוביות קטנות ומתבלת ושמה בתבנית אחרת, ומהתנור ישר לפריזר, ויש לי עיקרית מוכנה לאחד מימות השבוע
- תוספת לעוף- אני מכינה ג"כ בכמות, מגוונת - לפעמים אורז עם עדשים, או פלפל מגורר אדום או גזר ולפעמים סתם קוסקוס ברוטב מהעוף.
מנות אחרונות - פעם בכמה שבועות אני מכינה איזו תבנית מוס גדולה שמספיקה לכמה שבתות או גלידות אישיות בכמות.
זהו פחות או יותר

נהנתי ממה שרשמת!

תודה,

רק שאלה קטנה, איך כאלו חתיכות יכולות להיות מוצלחות למרק?

זה יוצא מרק על סף טחון, לא?
 

nc

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י צילומנציה;2322003:
מה הכוונה? איפה את משיגה כמות גדולה במחיר יותר זול? מהי כמות גדולה? וכמה ההנחה?

נכתב ע"י מרשי;2322007:
איפה קונים דבר כזה?


אני קונה בהקר בב"ב.
אם קונים קרטון של 10 עופות זה עולה פחות מאשר לקנות עוף אחד מחולק.
 

מרשימה

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י nc;2322075:
אני קונה בהקר בב"ב.
אם קונים קרטון של 10 עופות זה עולה פחות מאשר לקנות עוף אחד מחולק.

והם מפרקים לך את זה למגשיות נפרדות לפי כמות המנות שאת מבקשת???
איפה שאני קונה (לא אצלם) אני מקבלת שקית שניצלים, שקית כרעיים, שקיות כנפיים וכו
ואת עבודת החלוקה למנות אני צריכה לעשות לבד :(
 

nc

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י מרשי;2322080:
והם מפרקים לך את זה למגשיות נפרדות לפי כמות המנות שאת מבקשת???
איפה שאני קונה (לא אצלם) אני מקבלת שקית שניצלים, שקית כרעיים, שקיות כנפיים וכו
ואת עבודת החלוקה למנות אני צריכה לעשות לבד :(

בהחלט כן, ואני מאד ספיציפית בבקשות שלי.
 

Rachel Greenstein

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י aser;2322008:
נהנתי ממה שרשמת!

תודה,

רק שאלה קטנה, איך כאלו חתיכות יכולות להיות מוצלחות למרק?

זה יוצא מרק על סף טחון, לא?

זה יוצא מרק עם חתיכות קטנות, אבל גם כשהייתי חותכת ידנית, הייתי קוצצת קטן קטן... ככה אנחנו אוהבים
ולא, זה לא על סף טחון, זה נראה וגם טועם אחרת לגמרי
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק כ

א לַמְנַצֵּחַ מִזְמוֹר לְדָוִד:ב יַעַנְךָ יְהוָה בְּיוֹם צָרָה יְשַׂגֶּבְךָ שֵׁם אֱלֹהֵי יַעֲקֹב:ג יִשְׁלַח עֶזְרְךָ מִקֹּדֶשׁ וּמִצִּיּוֹן יִסְעָדֶךָּ:ד יִזְכֹּר כָּל מִנְחֹתֶךָ וְעוֹלָתְךָ יְדַשְּׁנֶה סֶלָה:ה יִתֶּן לְךָ כִלְבָבֶךָ וְכָל עֲצָתְךָ יְמַלֵּא:ו נְרַנְּנָה בִּישׁוּעָתֶךָ וּבְשֵׁם אֱלֹהֵינוּ נִדְגֹּל יְמַלֵּא יְהוָה כָּל מִשְׁאֲלוֹתֶיךָ:ז עַתָּה יָדַעְתִּי כִּי הוֹשִׁיעַ יְהוָה מְשִׁיחוֹ יַעֲנֵהוּ מִשְּׁמֵי קָדְשׁוֹ בִּגְבֻרוֹת יֵשַׁע יְמִינוֹ:ח אֵלֶּה בָרֶכֶב וְאֵלֶּה בַסּוּסִים וַאֲנַחְנוּ בְּשֵׁם יְהוָה אֱלֹהֵינוּ נַזְכִּיר:ט הֵמָּה כָּרְעוּ וְנָפָלוּ וַאֲנַחְנוּ קַּמְנוּ וַנִּתְעוֹדָד:י יְהוָה הוֹשִׁיעָה הַמֶּלֶךְ יַעֲנֵנוּ בְיוֹם קָרְאֵנוּ:
נקרא  1  פעמים

אתגר AI

זמן מסע • אתגר 47

לוח מודעות

למעלה