מסעדות מסעדות,רוצה להכין רביולי (של שטראוס) כמו שמגישים במסעדות.
האם צריך לבשל את רוטב השמנת מראש, או שאפשר לשפוך ישר לתבנית+גבינות ולתנור?
תודה רבה.
אם יש טיפים נוספים אשמח לשמוע.
אממ בואי נגיד שהשארתי כבר מספיק כסף בריקוטה והחלטתי לנסות לבד....מסעדות מסעדות,
או פאסט פוד כאלו שמצפים לך מנה במכסה של גבנ"צ?
בכל מקרה,
רביולי לא ממליצה להקרים עם גבינות, זה הורס את המנה.
אני מבשלת את הרביולי, מבשלת את הרוטב ומערבבת.
הרוטב אמור לעטוף את הרביולי קלות ולא להטביע אותו.
א"כ מספיק התנור.אז במקרה כזה, מספיק התנור או צריך לבשל קודם?
סליחה, @RachelMe ,א"כ מספיק התנור.
אני לא יודעת עד כמה לגיטימי שם להשתמש ברביולי, שמנת מתוקה וגבינותתודה רבה!
אם יצא לנו דומה למקור, אז אני ישר נכנסת לפורום "על המחיה והכלכלה" להשוויץ
רוצה להכין רביולי (של שטראוס) כמו שמגישים במסעדות.
האם צריך לבשל את רוטב השמנת מראש, או שאפשר לשפוך ישר לתבנית+גבינות ולתנור?
תודה רבה.
אם יש טיפים נוספים אשמח לשמוע.
רק שתדעי שבמסעדות (שחייבות לתמחר כל מנה ולחשב רווחיות באופן מדויק) , לרוב רוטב השמנת יהיה מבוסס על רוטב בשאמל ובלי טיפת שמנת.אממ בואי נגיד שהשארתי כבר מספיק כסף בריקוטה והחלטתי לנסות לבד....
מבינה את ההמלצה שלך אבל אנחנו בכל זאת רוצים כבד יותר (טעם המוני משהו?)
אז במקרה כזה, מספיק התנור או צריך לבשל קודם?
תודה.
כן. חייבים.האם צריך לבשל את רוטב השמנת מראש,
אם רצונך ברביולי שעבר הקרמה בתנור וגם השחמה אני ממליצה לבשל אותו לפי הוראות היצרןרוצה להכין רביולי (של שטראוס) כמו שמגישים במסעדות.
האם צריך לבשל את רוטב השמנת מראש, או שאפשר לשפוך ישר לתבנית+גבינות ולתנור?
תודה רבה.
אם יש טיפים נוספים אשמח לשמוע.
כן. חייבים.
שלב ההקרמה הוא רק סיום המנה ומתבצע בתנור עם גבינות מתאימות להקרמה. (לא מוצרלה ולא גבינות רכות
כפי שאמרו לפני , להקפיד שהרוטב יעטוף את הרביולי ולא יותר.
בעיני זה מאד לא מקצועי ולא שואף למקור (איטליה).למה לא יותר? מה רע ביותר רוטב?
אוקיי. עניין של טעם.אני עושה עם מוצרלה ויוצא עשר, דווקא מוצרלה מאד מתאימה להקרמות בגלל הגמישות והרכות שלה.
כשהרביולי טובע בתועפות רוטב שומני לא מרגישים אותו בכלל והרי הוא העיקר.
זה לא רק נובע מרתיעה משמנוניות אלא כי זה לא מאוזן מספיק לענ"ד.אהה!
כעת הבנתי למה כוונתך,
זה כנראה גם עניין של טעם, בשביל לפתור את בעיית השמנוניות הגבוהה של השמנת, אצלי הוא תמיד מדולל בחלב או במים.
נכון ולכן הצעתי לה לבשל ברוטב בשאמל ולהקרים בתנור. כדי שתקבל מנה קרובה למקור במסעדה לפי השערתי.@shira bira מי אמר שהיא רוצה דומה למקור האיטלקי? אולי היא רוצה דווקא מנה אמריקאית?
שעות אחרונות! אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח ממשיך לשעות בודדות 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יְהוָה אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יְהוָה אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: