אוכל והגשה III

moyshi

משתמש פעיל
צילום מקצועי

קבצים מצורפים

  • 1.jpg
    KB 555.6 · צפיות: 9
  • 2.jpg
    KB 557.3 · צפיות: 8
  • 3.jpg
    KB 533.6 · צפיות: 0

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
השלישית -הכי מסודרת לי בעין (אבל רק אם אפשר בבקשה להוציא את הכיסאות שם מאחור)
הראשונה- מעלה רוק.
השניה -נו, נו.
(נא לקחת את ההערות בשים לב שהכותבת לא צלמת ולא סטייליסטית רק בסה"כ חובבת חצילים;))
 

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
יפה,
אך מידי מקרוב מה שיוצר בלאגן,

זה שתופס מרחוק יותר הכניס את הכסאות המיותרים.
 

MIRIBZ00

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
יפה מאד.
אולי היה כדאי להוציא בשלישית את הכיסאות.
נראה ממש טוב.
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
הראשונה הכי טובה מבחינת המיקוד הנכון על האוכל, הרקע קצת אנמי
השניה עשירה יותר, חסר פוקוס על המנה, והייתי מעלה את הזוית במשהו כמו 30 מעלות כלפי מעלה
בשלישית הכיסאות לא מיותרים הם רק לא במקום הנכון, הם צריכים להגיע מקצה לקצה, עודף לבן לא מוסיף לתמונה, שוב, זוית יותר חדה כלפי מעלה כשהמוקד הוא הקצה העליון של המנה, הייתי מחליף את היין למרות שהקומפוזיציה נכונה, למשהו יותר עשיר בצבע כמו בקבוק שחור עם הדפס צבעוני בלבד על הבקבוק (כלומר בלי תוית לבנה)
 

A JERBI

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י moyshi;880104:
מתכון יוגש ע"פ הצורך ;)

נראה מעניין! אפשר (פירוט) ומתכון?
 

א. איינהורן

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
חשוב מאוד לעורר את הגברים לענינים כאלה!
הצילום מעורר תאבון
 

member

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
נכתב ע"י נוי;880113:
(נא לקחת את ההערות בשים לב שהכותבת לא צלמת ולא סטייליסטית רק בסה"כ חובבת חצילים;))

וחובבת צילומים...
 

moyshi

משתמש פעיל
צילום מקצועי
ראשית הכותב הינו גבר...
שנית, בעניין הכיסאות. או שהייתי מזיז אותם והאוכל היה מתקרר, או כך.... וכך אני מעדיף :) (גם אישתי :):):) )

בעניין המתכון: (ראשית כל אצלינו הגברים אין חצי כפית, 150 מעלות, 1/3 כוס וכן הלאה...)
מוצרים:
חצילים, קישואים, בצל, גמבה אדומה ו/או צהובה, עגבניות, פיטריות וכן הלאה (תנו לדמיונכם העשיר לפתח את המתכון)
שמן זית, מלח, פלפל גרוס, רוטב פסטו (לא חייב)

לרוטב פסטו:
חב' עלי בזיליקום, חופן צנוברים/אגוזי מלך/גרעיני דלעת, שמן זית, מעט מלח, שן שום... ולטחון

הכנה:
שמנו תבנית עם מעט שמן. תדליקו בינתיים את התנור. חיתכו את הכל לפרוסות דקות. מילחו שמנו פלפלו ותתחילו לפרוס את כל הציוד בתבנית. ולהוסיף מעט רוטב פסטו מעל לפיטריות
(מומלץ שלא יהיה אחד על השני.. ע"מ שיהיה קלוי טוב)
לדאוג שיהיה מספיק שמן ותיבול..לראות שזה עשה את שלו ו..... ובתיאבון!!!

נשמח לראות תוצאות :)


אגב, לא שמתם לב לסכין שנוצרה בתמונה מס 2...
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
שמתי לב

נכתב ע"י moyshi;881080:
אגב, לא שמתם לב לסכין שנוצרה בתמונה מס 2...
אבל הייתי אז 'עבדול' ואני יכול לדמיין את השירשור שזה היה גורם.....
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמט

א הַלְלוּיָהּ שִׁירוּ לַיהוָה שִׁיר חָדָשׁ תְּהִלָּתוֹ בִּקְהַל חֲסִידִים:ב יִשְׂמַח יִשְׂרָאֵל בְּעֹשָׂיו בְּנֵי צִיּוֹן יָגִילוּ בְמַלְכָּם:ג יְהַלְלוּ שְׁמוֹ בְמָחוֹל בְּתֹף וְכִנּוֹר יְזַמְּרוּ לוֹ:ד כִּי רוֹצֶה יְהוָה בְּעַמּוֹ יְפָאֵר עֲנָוִים בִּישׁוּעָה:ה יַעְלְזוּ חֲסִידִים בְּכָבוֹד יְרַנְּנוּ עַל מִשְׁכְּבוֹתָם:ו רוֹמְמוֹת אֵל בִּגְרוֹנָם וְחֶרֶב פִּיפִיּוֹת בְּיָדָם:ז לַעֲשׂוֹת נְקָמָה בַּגּוֹיִם תּוֹכֵחֹת בַּלְאֻמִּים:ח לֶאְסֹר מַלְכֵיהֶם בְּזִקִּים וְנִכְבְּדֵיהֶם בְּכַבְלֵי בַרְזֶל:ט לַעֲשׂוֹת בָּהֶם מִשְׁפָּט כָּתוּב הָדָר הוּא לְכָל חֲסִידָיו הַלְלוּיָהּ:
נקרא  27  פעמים

לוח מודעות

למעלה