בכל מקרה לא מדובר על משהו להכניס לסדר היום שלי,האמת שאני לא ממש מחבבת שימוש בקרם לצורך מוסים וקצפות. ניסיתי ולא אהבתי.
לכל היותר כתוספת לעוגה בחושה או בצק פריך.
יש הרבה התלהבות סביב מוצרי הקוקוס ולדעתי היא מוגזמת.
כי לחלקם יש טעם שתלטני ושומני בחלק מן העוגות.
וכל נושא שמן הקוקוס שנוי במחלוקת.
זה למדי פעם. גם אני לא צורכת שמן קוקוס בכמות גדולה,
אבל הוא קיים אצלי לשימוש מועט..
בכל אופן את אומרת שהם לא מוצלחים.
שוין נסתדר בלי
לא טבעונית, כן משתדלת להמנע ממוצרי חלב, ומעדיפה בגדול דגים על פני עוף.@שירי כהן , את טבעונית???
כי אפשר להכין מקשיו הקרמה, משרים במים קרים ללילה וטוחנים עם המים ומסננים ונוצרת שמנת קשיו.
ניתן לראות בבלוגים ואתרים של טבעוניות למשל פה:https://hativonut.wordpress.com/שמנת-קשיו-2/
ולהכין אפשר גם מטופו "משי"https://vegansontop.co.il/sour-cream-fruit-cake/
מקווה שעזרתי לך...
אגב, לפני חתונתי, היה איזשהו טרנד של דיאטה באמריקה, בה לוקחים כף של שמן קוקוס בכבישה קרה, פעם ביום ויורדים, מאז כל מוצרי הקוקוס, חוץ מצורתו הטבעית, פשוט דוחה אותי...
חלב לא עושה לי טוב פשוט
(ויהיה מי שיגיד שזה לא טוב לאף אחד, אבל לא נכנס לזה כאן )
תודה על הקישורים!!!
הכנתי גבינה מקשיו ויצאה נהדר, אבל קצת גרגרית
(וגם לא טרחתי לחזור על זה שוב)