הרי הוא לפנייך:
הערה חשובה: מתכון מדויק לאחר תיקונים:
פשטידת פירה מעולה
כמויות - לתבנית תנור.
החומרים:
8 תפו"א
2 בצל
3/4 כוס שמן
4 ביצים
2 כוסות קמח
1 כף מלח
פלפל, פפריקה
ציפוי שאסור לוותר עליו:
1 ביצה
הרבה שומשום
הוראות:
תפו"א - לבשל ולמעוך היטב.
בצל - לקצוץ, ולהזהיב היטב (אני מזהיבה ב-3/4 כוס שמן שבמתכון)
לאחד, להוסיף את כל שאר החומרים ולערבב.
לשטוח בתבנית, למרוח את הביצה לציפוי מעל ולפזר שומשום בכמות נדיבה. צפוף ממש.
לאפות ב-*200, בלי כיסוי, כ- 40 דקות עד להזהבה וייצוב.
מחלצים ריבועים, שופכים רוטב פטריות (צריך מתכון?) בנדיבות ומלקקים ת'אצבעות...
עלהדרך, מוסיפה פטנט חמוד לפיזור נח של השומשום:
לאחסן אותו בקופסת תבלין ריקה, ולהשתמש בחורים הגדולים לזרייה.