דרוש מתכון כרובית מטוגנת

במבה נוגט

משתמש סופר מקצוען
רוצה להכין כרובית מטוגנת ויש לי כמה שאלות
1. מה מתאים להוסיף בתוך הביצה כדי שיהיו טעמיים פיקנטיים ומורגשים? חשבתי על רוטב צ'ילי וחרדל. ילך?
2. פירורי לחם - מה עדיף, רגילים או פנקו.
3. איך מטגנים? שמן חצי עמוק והופכים ל2 צדדים?
תודה!
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
1. מה מתאים להוסיף בתוך הביצה כדי שיהיו טעמיים פיקנטיים ומורגשים? חשבתי על רוטב צ'ילי וחרדל. ילך?
ירוץ :)
כדאי להוסיף גם שן שום חתוכה לביצה וקצת פפריקה- חצי כפית.
2. פירורי לחם - מה עדיף, רגילים או פנקו
אם יש פנקו אז הוא עדיף אבל זו לא חובה.
3. איך מטגנים? שמן חצי עמוק והופכים ל2 צדדים?
עמוק או חצי עמוק ואכן יש להפוך.

הצעת הגשה: עם רבעי לימון וטחינה/ יוגורט. :)
 

תמרוווש

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
וואו אני מתלקקת פה.. אחד המאכלים האהובים עלי ביותר

כמה טיפים: כמה שיותר תיבול בביצה- כן ייטב (צילי, חרדל, שום כתוש)
אין כמו פנקו על כרובית מטוגנת.
אכלתי פעם בקפה תמרה כרובית מטוגנת הוגש על סלט עלים ענק ורענן- מנה מדהימה

מאכל דומה ומולץ:
כדורי ברוקולי
חותכים ברוקולי לחתיכות גסות
מוסיפים גבינה צהובה ותיבלונים כנ"ל
מכדררים ועוטפים בביצה ופירורי לחם
אופים בתנור כ 20 דקות
משחילים על שיפודים ומגישים על סלט טרי.
מומלץ!!
 

מיכל חגירה

צלמת מקצועית!
מנוי פרימיום
צילום מקצועי

שקדיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L
אני עושה את זה
עם כרובית קפואה שאני מפשירה במקרוגל בתוך כלי פלסטיק עם מים
יוצא מעולה!!!
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
למיטיבי לכת:
מגישים את הכרובית לצד טחינת לימון כבוש.
מכינים טחינה בבלנדר/ מעבד מטחינה גולמית, מלח, מים קרים מאד ולימון כבוש (ללא הקליפה).
מתקבלת טחינה ורדרדה בטעם יחודי שפשוט מתאים מאין כמוהו לכל מאכל מטוגן.
למה מיטיבי לכת? כי טעמו של לימון כבוש דורש הסתגלות.
 

טוליפ לבן

משתמש מקצוען
מאכל דומה ומולץ:
כדורי ברוקולי
חותכים ברוקולי לחתיכות גסות
מוסיפים גבינה צהובה ותיבלונים כנ"ל
מכדררים ועוטפים בביצה ופירורי לחם
אופים בתנור כ 20 דקות
משחילים על שיפודים ומגישים על סלט טרי.
מומלץ!!
גם כרובית אפשר לאפות במקום הטיגון (המדהים, אבל - ) הלא בריא?
 

טוליפ לבן

משתמש מקצוען
גם צ'יפס אפשר לאפות. :)
אבל האשכול נפתח בדיון וטיפים על כרובית מטוגנת לפי רצון הפותחת.
ואולי היא תשמח לגלות שאפשר להשיג תוצאה זהה בפחות קלוריות?

וצ'יפס אפוי לעולם לא יהיה כמו במקור.
אני מבינה מדברייך שגם בכרובית זה כך.
אוקיי.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
לא בהכרח
מניסיוני עם ברוקולי- יוצא מעולה באפיה
(אולי כרובית זה שונה?)
אין קשר בין ברוקולי או כרובית אפויים.
לכרובית מטוגנת בציפוי פריך.
פרט לעובדה ששניהם טעימים עד מאד.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
את מכינה לבד לימון כבוש?
אם כן, אשמח אם תוכלי להעלות מתכון טוב (וזה גם מתאים לאתגר :)
תודה!
אני בד"כ לוקחת מאמא שלי
אבל @אפרת 10 העלתה בזמנו מתכון מצוין. :)
 

במבה נוגט

משתמש סופר מקצוען
ואולי היא תשמח לגלות שאפשר להשיג תוצאה זהה בפחות קלוריות?
תודה, בדר"כ אני אכן אופה או מבשלת אבל הפעם היו לי אורחים ורציתי משהו יותר מיוחד, וגם התפרגנתי עם יותר משמין :)
בכ"א תודה לכולם. ברגע האמת גיליתי שאין לי בכלל צ'ילי אז שמתי רוטב ברביקיו ולפירורים השתמשתי בפנקו. יצא מעולה ב"ה!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכז

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לִשְׁלֹמֹה אִם יְהוָה לֹא יִבְנֶה בַיִת שָׁוְא עָמְלוּ בוֹנָיו בּוֹ אִם יְהוָה לֹא יִשְׁמָר עִיר שָׁוְא שָׁקַד שׁוֹמֵר:ב שָׁוְא לָכֶם מַשְׁכִּימֵי קוּם מְאַחֲרֵי שֶׁבֶת אֹכְלֵי לֶחֶם הָעֲצָבִים כֵּן יִתֵּן לִידִידוֹ שֵׁנָא:ג הִנֵּה נַחֲלַת יְהוָה בָּנִים שָׂכָר פְּרִי הַבָּטֶן:ד כְּחִצִּים בְּיַד גִּבּוֹר כֵּן בְּנֵי הַנְּעוּרִים:ה אַשְׁרֵי הַגֶּבֶר אֲשֶׁר מִלֵּא אֶת אַשְׁפָּתוֹ מֵהֶם לֹא יֵבֹשׁוּ כִּי יְדַבְּרוּ אֶת אוֹיְבִים בַּשָּׁעַר:
נקרא  36  פעמים

אתגר AI

אחרי החגים • אתגר 13

לוח מודעות

למעלה