דגים שניצל מושט- כמה פשוט ככה טעים!

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
אם יש לי מושט עם עור, יש מצב להוריד בבית?
את לוקחת את המושט בעודו קפוא לחלוטין (בדווקא). ומתחת לברז עדיף מים קצת חמים, בעזרת סכין מקלפת את תחילת העור בשפיץ של הצד הרחב ואז מושכת את העור עד שמתקלף. (הכל מתחת לזרם המים)
מקווה שהובנתי.
 

למדן וידען

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
תודה על כל המתכונים- אבל אנא! בקשה אישית
הסירו את המילים תשעת הימים מהכותרת
זה פוגע ברגשות של שומרי מצוות ומסורת
יש סיבה למה לא אוכלים בשר בתשעת הימים
והיא נרמסת כשמציגים מתכון של דגים משובח וטעים לתשעת הימים
בטוח שהמטרה היתה אחרת, אבל כשמדובר על פגיעה ברגשות- צריך לקחת גם את זה בחשבון,
מי שמחפש איך לבשל דגים- למרות שלא נראה לי שזה הפעם הראשונה שנפגשים עם מושט, בסדר, שימו לו מתכונים נחמדים, ומבצעים ברשתות, אבל לא לפרסם- תשעת הימים- מתכון לדג, טעים במיוחד, ללקק את האצבעות ולשכוח מהאבלות.
לא יודע מה היה הכותרת רק הערה קטנה.
חז"ל אומרים שאין שמחה אלא בבשר ויין.
אז גם אם ניקית אומרת שזה יותר טעים משניצל בשרי.. זה אף פעם לא יהיה שם מבחינת ההגדרה.

אבל יתכן שההערה שלי לא במקומה כי היה כתוב משהו זוועתי יותר בכותרת.
 

למדן וידען

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
הייתי במסעדת ריקוטה, והגישו רצועות שניצל מושט- היה מעדן, והחלטתי לחקות...
יצא מושלם!
היום כשמוכרים את המושטים בלי עור, זה פשוט קלי קלות:
1.מפשירים מושטים בלי עור
2. חותכים לרצועות ארוכות ברוחב סנטימטר,
3. ומטגנים כמו שניצל רגיל (ביצה ופרורי זהב מטובלים)
לדברי המשפחה (בינהם אני שלא חובבת מושט...):
יותר טעים משניצל עוף!
תודה!
ננסה לשבת..
 

גולדין

משתמש צעיר
לא יודע מה היה הכותרת רק הערה קטנה.
חז"ל אומרים שאין שמחה אלא בבשר ויין.
אז גם אם ניקית אומרת שזה יותר טעים משניצל בשרי.. זה אף פעם לא יהיה שם מבחינת ההגדרה.

אבל יתכן שההערה שלי לא במקומה כי היה כתוב משהו זוועתי יותר בכותרת.

לא היתה כותרת זוועתית בכלל, יש פה לפעמים כותרות הרבה יותר קשות, ושלא נדבר על הפירסומים בעיתונות
שהם מוגזמים לחלוטין,
היתה כותרת פשוטה שקישרה בין מתכון מיוחד לתשעת הימים,
ונכון שאין שמחה אלא בבשר ויין , אבל זו ההלכה הפשוטה, וממנה יבין כל בר דעת ורגש, שאין לחפש דרכי פינוק בתשעת הימים,
צריך להתאבל ולהבין מה קרה לנו בחורבן הבית, וזה פשוט לא מתאים לשדרג את מתוכני הדגים והמוקרמים...
שוב, מותר לאכול דגים מהסוג הכי משובח, אבל יש טעם לפגם בהצגת תענוגים מיוחדים לתשעת הימים,
כידוע כבר הדרדרו המפרסמים למבצעים מיוחדים על ביגוד - בטענת 'דבר האבד'',
ויש ימי הפנינג בפיצריות, ובמסעדות הדגים (ראו עיתונות של שבוע שעבר)
כמדומני שבעלי אקספרס יהיו בעוד כמה שנים ימי מכירות בלאק פריידי של תשעת הימים
(איך אומרים דבר האבד בסינית?)
 

אשת_חבר

משתמש מקצוען
אני אוהבת להכין את זה בגרסה אחרת-
במקום ביצה, תערובת של קמח, מים, מעט אבקת אפיה ותבלינים,
ואז בפירורי לחם.
הציפוי יוצא פריך ומפנק במיוחד.
מגישה עם רוטב שום ביתי ובכלל... חגיגה
הכנתי ויצא מעולה! תודה רבה
(הוספתי קצת לימון לתערובת וקורנפלור עבור הצליאקים)
 

למדן וידען

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
שימו לב שחייבים להוסיף מלח לפירורי לחם.
אחרת הדג יוצא תפל...
שכחתי לשים.. אבל יצא בסדר גמור,
כנראה בגלל שאני תמיד משרה מושט בחימון ומלח גס כחצי שעה..
אבל אין ספק שזה היה משדרג.

כמעט לא נשאר לשבת :(
הקטנטנים טעמו ועוד ועוד..
 

שוקי פרוגר

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
כתיבה ספרותית
אם יש לי מושט עם עור, יש מצב להוריד בבית?
בקלות
מעבירים את הדג כשהוא קפוא תחת מים חמים, במטרה שהדג ישאר קפוא לגמרי ורק העור יפשיר.
ואז מושכים את העור מהצד הרחב לכיוון הצר.
 

שיר השירות

משתמש מקצוען
תודה על כל המתכונים- אבל אנא! בקשה אישית
הסירו את המילים תשעת הימים מהכותרת
זה פוגע ברגשות של שומרי מצוות ומסורת
יש סיבה למה לא אוכלים בשר בתשעת הימים
והיא נרמסת כשמציגים מתכון של דגים משובח וטעים לתשעת הימים
בטוח שהמטרה היתה אחרת, אבל כשמדובר על פגיעה ברגשות- צריך לקחת גם את זה בחשבון,
מי שמחפש איך לבשל דגים- למרות שלא נראה לי שזה הפעם הראשונה שנפגשים עם מושט, בסדר, שימו לו מתכונים נחמדים, ומבצעים ברשתות, אבל לא לפרסם- תשעת הימים- מתכון לדג, טעים במיוחד, ללקק את האצבעות ולשכוח מהאבלות.
 

קבצים מצורפים

  • תשעת הימים.pdf
    1.2 MB · צפיות: 143

חניפו

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
אני אוהבת להכין את זה בגרסה אחרת-
במקום ביצה, תערובת של קמח, מים, מעט אבקת אפיה ותבלינים,
ואז בפירורי לחם.
הציפוי יוצא פריך ומפנק במיוחד.
מגישה עם רוטב שום ביתי ובכלל... חגיגה
תודה רבה על המתכון, הכנו שבת בבידוד וזה היה מתאים במקום, 0 זמן הכנבה, טעים ומושקע, זללו.
 

נעמה 26

משתמש פעיל
הייתי במסעדת ריקוטה, והגישו רצועות שניצל מושט- היה מעדן, והחלטתי לחקות...
יצא מושלם!
היום כשמוכרים את המושטים בלי עור, זה פשוט קלי קלות:
1.מפשירים מושטים בלי עור
2. חותכים לרצועות ארוכות ברוחב סנטימטר,
3. ומטגנים כמו שניצל רגיל (ביצה ופרורי זהב מטובלים)
לדברי המשפחה (בינהם אני שלא חובבת מושט...):
יותר טעים משניצל עוף!
לאפות אפשר?
 

תמר בר חנין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
תודה על השיתוף
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה