דגים שניצל מושט- כמה פשוט ככה טעים!

דבוצ'קה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הייתי במסעדת ריקוטה, והגישו רצועות שניצל מושט- היה מעדן, והחלטתי לחקות...
יצא מושלם!
היום כשמוכרים את המושטים בלי עור, זה פשוט קלי קלות:
1.מפשירים מושטים בלי עור
2. חותכים לרצועות ארוכות ברוחב סנטימטר,
3. ומטגנים כמו שניצל רגיל (ביצה ופרורי זהב מטובלים)
לדברי המשפחה (בינהם אני שלא חובבת מושט...):
יותר טעים משניצל עוף!
 

רחל סרולוביץ

כתיבה שיווקית וקופירייטינג
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
הייתי במסעדת ריקוטה, והגישו רצועות שניצל מושט- היה מעדן, והחלטתי לחקות...
יצא מושלם!
היום כשמוכרים את המושטים בלי עור, זה פשוט קלי קלות:
1.מפשירים מושטים בלי עור
2. חותכים לרצועות ארוכות ברוחב סנטימטר,
3. ומטגנים כמו שניצל רגיל (ביצה ופרורי זהב מטובלים)
לדברי המשפחה (בינהם אני שלא חובבת מושט...):
יותר טעים משניצל עוף!
אני אוהבת להכין את זה בגרסה אחרת-
במקום ביצה, תערובת של קמח, מים, מעט אבקת אפיה ותבלינים,
ואז בפירורי לחם.
הציפוי יוצא פריך ומפנק במיוחד.
מגישה עם רוטב שום ביתי ובכלל... חגיגה
 

רחל סרולוביץ

כתיבה שיווקית וקופירייטינג
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
יש לך כמויות? או יחס? איך הבלילה הזו צריכה לצאת? נוזלית או סמיכה?
כוס קמח, חצי שקית אבקת אפיה
ומים לפי העין עד לבלילה במרקם של ביצה. נוזלית אבל לא מידי
 

michal23

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אני אוהבת להכין את זה בגרסה אחרת-
במקום ביצה, תערובת של קמח, מים, מעט אבקת אפיה ותבלינים,
ואז בפירורי לחם.
הציפוי יוצא פריך ומפנק במיוחד.
מגישה עם רוטב שום ביתי ובכלל... חגיגה
אשמח למתכון של רוטב שום
תודה !
 

רחל סרולוביץ

כתיבה שיווקית וקופירייטינג
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
אשמח למתכון של רוטב שום
תודה !
5 כפות מיונז
4 שיני שום כתושות
2 כפות מים
כף מיץ לימון
מלח
פלפל שחור
פטרוזיליה קצוצה (לא חובה)

לשקשק היטב בצנצנת.
 

מיוחדת שכזו!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הייתי במסעדת ריקוטה, והגישו רצועות שניצל מושט- היה מעדן, והחלטתי לחקות...
יצא מושלם!
היום כשמוכרים את המושטים בלי עור, זה פשוט קלי קלות:
1.מפשירים מושטים בלי עור
2. חותכים לרצועות ארוכות ברוחב סנטימטר,
3. ומטגנים כמו שניצל רגיל (ביצה ופרורי זהב מטובלים)
לדברי המשפחה (בינהם אני שלא חובבת מושט...):
יותר טעים משניצל עוף!
תודה.
מענין לנסות!
 

גולדין

משתמש צעיר
תודה על כל המתכונים- אבל אנא! בקשה אישית
הסירו את המילים תשעת הימים מהכותרת
זה פוגע ברגשות של שומרי מצוות ומסורת
יש סיבה למה לא אוכלים בשר בתשעת הימים
והיא נרמסת כשמציגים מתכון של דגים משובח וטעים לתשעת הימים
בטוח שהמטרה היתה אחרת, אבל כשמדובר על פגיעה ברגשות- צריך לקחת גם את זה בחשבון,
מי שמחפש איך לבשל דגים- למרות שלא נראה לי שזה הפעם הראשונה שנפגשים עם מושט, בסדר, שימו לו מתכונים נחמדים, ומבצעים ברשתות, אבל לא לפרסם- תשעת הימים- מתכון לדג, טעים במיוחד, ללקק את האצבעות ולשכוח מהאבלות.
 

דבוצ'קה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
תודה על כל המתכונים- אבל אנא! בקשה אישית
הסירו את המילים תשעת הימים מהכותרת
זה פוגע ברגשות של שומרי מצוות ומסורת
יש סיבה למה לא אוכלים בשר בתשעת הימים
והיא נרמסת כשמציגים מתכון של דגים משובח וטעים לתשעת הימים
בטוח שהמטרה היתה אחרת, אבל כשמדובר על פגיעה ברגשות- צריך לקחת גם את זה בחשבון,
מי שמחפש איך לבשל דגים- למרות שלא נראה לי שזה הפעם הראשונה שנפגשים עם מושט, בסדר, שימו לו מתכונים נחמדים, ומבצעים ברשתות, אבל לא לפרסם- תשעת הימים- מתכון לדג, טעים במיוחד, ללקק את האצבעות ולשכוח מהאבלות.
הצדק איתך!
תודה על ההערה, ממש חשוב!
איך הציפוי לא נפרד מהדגים בטיגון ?(משום מה זה קורה לי רק בדגים ולא בעוף...)
את שמה קמח לפני הביצה? אולי זו הסיבה?
טרי או קפוא?
קפוא.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה