הייתי במסעדת ריקוטה, והגישו רצועות שניצל מושט- היה מעדן, והחלטתי לחקות...
יצא מושלם!
היום כשמוכרים את המושטים בלי עור, זה פשוט קלי קלות:
1.מפשירים מושטים בלי עור
2. חותכים לרצועות ארוכות ברוחב סנטימטר,
3. ומטגנים כמו שניצל רגיל (ביצה ופרורי זהב מטובלים)
לדברי המשפחה (בינהם אני שלא חובבת מושט...):
יותר טעים משניצל עוף!
יצא מושלם!
היום כשמוכרים את המושטים בלי עור, זה פשוט קלי קלות:
1.מפשירים מושטים בלי עור
2. חותכים לרצועות ארוכות ברוחב סנטימטר,
3. ומטגנים כמו שניצל רגיל (ביצה ופרורי זהב מטובלים)
לדברי המשפחה (בינהם אני שלא חובבת מושט...):
יותר טעים משניצל עוף!