סלטים סלט פטריות טריות

לייצי

משתמש פעיל
חיפשתי בפורום ולא מצאתי. אני רוצה להכין סלט מפטריות טריות (לא משימורים). אבל לטגן אותם. מה יש טעים?
 

ווילי וונקה

משתמש מקצוען
אני הכי אוהבת לטגן עד שהופכות לחומות, להוסיף לטיגון שום כתוש ומלח. מעדן!
הבעיה היחידה ששלושת רבעי כמות בכלל לא מגיעה לקופסא... נגמרת במחבת
אם את רוצה עוד מרכיב בסלט- תטגני בצל עד שמזהיב ותוסיפי את הפטריות עד שמשחים כנ"ל. מלח ופלפל
 

I) AM)

משתמש מקצוען
אפשר בסוף הטיגון להוסיף טריאקי וסויה ביחס שווה לעוד 2 דקות ולהוסיף אחרי הטיגון בצל ירוק ושומשום. טעים..
 

לא אני

משתמש סופר מקצוען
אני הכי אוהבת לטגן עד שהופכות לחומות, להוסיף לטיגון שום כתוש ומלח. מעדן!
הבעיה היחידה ששלושת רבעי כמות בכלל לא מגיעה לקופסא... נגמרת במחבת
אם את רוצה עוד מרכיב בסלט- תטגני בצל עד שמזהיב ותוסיפי את הפטריות עד שמשחים כנ"ל. מלח ופלפל
אני מוסיפה פטרוזיליה/שמיר. מעולה לטעמי
 

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען
אפשר לטגן קוביות בצל - על אש נמוכה לאט לאט עד שמקבל צבע שחום עמוק
להוסיף פטריות חתוכות ולטגן עוד מס' דקות.
מתבלים במלח, פלפל ומעט טריאקי.
טעים לאכול ככה, או לשים מעל החומוס.

עוד משהו - מאגנים בצל ומוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח (אפשר להוסיף מעט א. מרק פטריות)
מגרדים ביצה קשה ומוסיפים מעט מיונז.
 

מרשימה

משתמש סופר מקצוען
אני לא יודעת איך @מרשימה מכינה את הקונפי שלה, אני שמה בסיר קטן שום, פלפל חריף לפעמים גם בצל, שמן עד שמכסה הכל, מעט מלח ופלפל ומבשלת על אש נמוכה עד שנהיה רך רך רך (בערך שעתיים)
אני עושה רק עם שום ובסוף מוסיפה פטריות
בגלל שאני קצת חסרת סבלנות אני עושה אש קצת יותר גדולה וגם פחות שמן, אז זה לא ממש קונפי אמיתי.
 

נחמה פנינה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אני מכינה סלט כזה כל שבוע
מטגנת בצל
מוסיפה פטריות חיות קצוצות
אחרי שזה מטוגן טוב יחד
מוסיפה בייצים קשות מגורדות
מיונז מלח ופלפל
מעדן....
 

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
D I G I T A L
משחימה בצל מוסיפה פטריות להתרככות קלה, מלח, פלפל שחור ומלפפון חמוץ קצוץ דק. נגמר עד הפרור האחרון.
 

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
אני מכינה בתנור:
פורסים בצל גדול לחצאי פרוסות ואת הפטריות לפרוסות.
מעבירים לתבנית תנור, שופכים בנדיבות רבה שמן קנולה ושמן זית
שופכים מלמעלה טימין מיובש
אופים על גריל בחום גבוה
לערבב מדי פעם.
מוכן כשהבצל והפטריות שחומים היטב.
 

מ....

משתמש פעיל
מקפיצה.
יש לי 2 קופסאות של פטריות טריות ולא כל כך יודעת מה להכין איתן.
מעדיפה לא סלט טרי כי זה כבר כמעט שבוע במקרר...
 

אייזי

משתמש מקצוען
אני אישית מטגנת עם הרבה שום. מוסיפה רוטב סויה וטריאקי פלפל שחור ומלח אולי קצת סילאן. לפי הטעם...בסוף זורה שומשום ומטגנת עוד 2 דקות. להגשה מקשטת בבצל ירוק ופקאן סיני
 

מ....

משתמש פעיל
אני אישית מטגנת עם הרבה שום. מוסיפה רוטב סויה וטריאקי פלפל שחור ומלח אולי קצת סילאן. לפי הטעם...בסוף זורה שומשום ומטגנת עוד 2 דקות. להגשה מקשטת בבצל ירוק ופקאן סיני
ראיתי את זה והאמת נראה טוב. אבל אין לי רוטב סויה וטריאקי
ילך טוב עם סילאן רוטב צ'ילי?
 

אייזי

משתמש מקצוען
אשמח לשמוע מרשם של סלט פטריות בלי טיגון ובלי חסה.
טוב גם לזה יש לי מתכון (מאוהבת בפטריות....)
להכין מראש רוטב של חצי כוס שמן חצי כוס רוטב סויה וחצי כוס סילאן, פלפל, מעט מלח והרבה אבקת שום.
לערבב נבטים (העבים) עם פרוסות פטריות טריות ולשים את הרוטב לפני ההגשה. לפזר מעל פקאן סיני מסוכר. טעיםםם
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק יג

א לַמְנַצֵּחַ מִזְמוֹר לְדָוִד:ב עַד אָנָה יְהוָה תִּשְׁכָּחֵנִי נֶצַח עַד אָנָה תַּסְתִּיר אֶת פָּנֶיךָ מִמֶּנִּי:ג עַד אָנָה אָשִׁית עֵצוֹת בְּנַפְשִׁי יָגוֹן בִּלְבָבִי יוֹמָם עַד אָנָה יָרוּם אֹיְבִי עָלָי:ד הַבִּיטָה עֲנֵנִי יְהוָה אֱלֹהָי הָאִירָה עֵינַי פֶּן אִישַׁן הַמָּוֶת:ה פֶּן יֹאמַר אֹיְבִי יְכָלְתִּיו צָרַי יָגִילוּ כִּי אֶמּוֹט:ו וַאֲנִי בְּחַסְדְּךָ בָטַחְתִּי יָגֵל לִבִּי בִּישׁוּעָתֶךָ אָשִׁירָה לַיהוָה כִּי גָמַל עָלָי:
נקרא  17  פעמים

אתגר AI

חג מתן תורה • 1

לוח מודעות

למעלה