ואיתו עוגת גלידה טעימה בטרוףף, נחטפת מהררררררררר וקלה להכנה!
אז..
הבה ונתחיל...
מוצרים:
4 ביצים
1/4 כוס סוכר
1 מרגרינה
200 גרם שוקולד מריר
חבילת בסקויטים
4 כפיות נס קפה או רבע כוס יין
1 ריצ'
1 פודינג וניל
להקצפה:
חלבונים וסוכר
לבשל על הגז:
מרגרינה ושוקולד
הוראות הכנה:
-אחרי שהשוקולד נמס על הגז לשפוך אותו לקצפת ולהוסיף את החלמונים ולערבב היטב עד לקבלת תערובת שוקולד נוזלית.
-לטבול את הבסקיוטים בנס קפה מהול קצת במים / ביין, ולשטוח בתבנית בינונית.
-לשפוך מעל את התערובת השוקולדית. ולהקפיא!
-בינתיים להקציף ריצ' ופודינג ולמרוח מעל השוקולד כשהוא קצת קפוא ומעל לגרד שוקולד.ולהקפיא שוב במשך כמה שעות!
זהו... העוגה מוכנה!!
בהצלחה ובתאבון!!
אם הייתי יכולה והיה לי כח, הייתי פותחת את העניינים, המצלמה המקצועית ועושה סטיילינג,
אולי בהזדמנות,
כרגע התמונה היא ממצלמה כמעט מקצועית, אבל עדיין לא, ובלי הרבה סטיילינג..אבל שווה, היא טעימה!
אז..
הבה ונתחיל...
מוצרים:
4 ביצים
1/4 כוס סוכר
1 מרגרינה
200 גרם שוקולד מריר
חבילת בסקויטים
4 כפיות נס קפה או רבע כוס יין
1 ריצ'
1 פודינג וניל
להקצפה:
חלבונים וסוכר
לבשל על הגז:
מרגרינה ושוקולד
הוראות הכנה:
-אחרי שהשוקולד נמס על הגז לשפוך אותו לקצפת ולהוסיף את החלמונים ולערבב היטב עד לקבלת תערובת שוקולד נוזלית.
-לטבול את הבסקיוטים בנס קפה מהול קצת במים / ביין, ולשטוח בתבנית בינונית.
-לשפוך מעל את התערובת השוקולדית. ולהקפיא!
-בינתיים להקציף ריצ' ופודינג ולמרוח מעל השוקולד כשהוא קצת קפוא ומעל לגרד שוקולד.ולהקפיא שוב במשך כמה שעות!
זהו... העוגה מוכנה!!
בהצלחה ובתאבון!!
אם הייתי יכולה והיה לי כח, הייתי פותחת את העניינים, המצלמה המקצועית ועושה סטיילינג,
אולי בהזדמנות,
כרגע התמונה היא ממצלמה כמעט מקצועית, אבל עדיין לא, ובלי הרבה סטיילינג..אבל שווה, היא טעימה!