בשרי אתם אוכלים כל יום בשרי?

שואף לגדולות

משתמש פעיל
איטריות זו פחמימה סבירה בהחלט, אבל לא מעבר לזה...
עוף זה חלבון והוא קיים בגדול בגבינות למיניהם ובביצים.​
תודה, אז זה סתם סטיגמה שנשארה לי מילדות שצריך כל ”יום” עוף?, כי אם זה נכון שמה שיש בעוף (שאני כשאני אוכל עוף אני מרגיש יותר חזק, באמת,) יש בגבינה, אז אוכל לנפץ את המיתוס הזה סוף סוף ולהכין ארוחת צהריים הרבה יותר בקלות, או שעדיין יש משהו בבשרי יותר מבחלבי, תודה,
 

efrat1

משתמש סופר מקצוען
תודה, אז זה סתם סטיגמה שנשארה לי מילדות שצריך כל ”יום” עוף?, כי אם זה נכון שמה שיש בעוף (שאני כשאני אוכל עוף אני מרגיש יותר חזק, באמת,) יש בגבינה, אז אוכל לנפץ את המיתוס הזה סוף סוף ולהכין ארוחת צהריים הרבה יותר בקלות, או שעדיין יש משהו בבשרי יותר מבחלבי, תודה,
לא כל חלבי שווה תזונתית לבשרי
פשוט תשוו את כמות החלבונים ל100 גרם.
 

החכמה צודקת

משתמש מקצוען
תודה, אז זה סתם סטיגמה שנשארה לי מילדות שצריך כל ”יום” עוף?, כי אם זה נכון שמה שיש בעוף (שאני כשאני אוכל עוף אני מרגיש יותר חזק, באמת,) יש בגבינה, אז אוכל לנפץ את המיתוס הזה סוף סוף ולהכין ארוחת צהריים הרבה יותר בקלות, או שעדיין יש משהו בבשרי יותר מבחלבי, תודה,
לדעת רוב התזונאים בעולם
הערכים התזונתיים שקיימים בעוף נספגים הרבה יותר טוב
מערכים תזונתיים של מוצרי חלב שהספיגה שלהם פחותה
אבל כמובן שפעם בשבוע לא נראה לי שמזיק.
 

יהודיה נחמדה :)

משתמש צעיר
4 פעמים בשבוע אנו אוכלים בשרי
ראשון, שני, שלישי, רביעי
חמישי
-פרווה
וארוחת ערב בד"כ חלבית ומידי פעם פרווה
 

(:1234

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
הנדסת תוכנה
אצלנו ברעיון היה כל יום בשרי, אבל אח"כ זה בעיה עם הקפה בארוחת ערב... ופשוט לא אוכלים.. אז כבר זה נהיה בערך 3 פעמים בשבוע בשרי, כל השאר פרווה, ממש לפעמים יש חלבי בצהרים
 

שואף לגדולות

משתמש פעיל
לדעת רוב התזונאים בעולם
הערכים התזונתיים שקיימים בעוף נספגים הרבה יותר טוב
מערכים תזונתיים של מוצרי חלב שהספיגה שלהם פחותה
אבל כמובן שפעם בשבוע לא נראה לי שמזיק.​
קצת גבוה לי השפה, הכוונה היא שזה פחות מחזק?
 

efrat1

משתמש סופר מקצוען
אם אפשר בבקשה קצת יותר הסבר אשמח, תודה,
אדם בוגר בריא, שמשקלו תקין, זקוק ל- 0.8-1 גרם חלבון לכל ק"ג ממשקל גוף. כך לדוגמה, אדם במשקל 75 ק"ג זקוק ל- 70-75 גרם חלבון ליום.


מגוגל:
ביצה מכילה בממוצע שישה עד שמונה גרמים של חלבון
ב-100 גרם חזה עוף יש 31 גרם חלבון
ב100 גרם גבינה לבנה יש 9 גרם חלבון
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אין אצלינו כלל, לפעמים חלבי לפעמים בשרי ולפעמים פרווה.
וגם לא מחייב שנאכל אותו אוכל.
 

דפה

משתמש מקצוען
אין אצלינו כלל, לפעמים חלבי לפעמים בשרי ולפעמים פרווה.
וגם לא מחייב שנאכל אותו אוכל.
זה נדבר היחיד שמחייב אצלי שאין את אותו אוכל.
אני חייבת גיוונים
פעם בחודשיים שלושה יכול התפריט לחזור על עצמו.
 

שואף לגדולות

משתמש פעיל
לא נורא.
רק מה שטעים לאחד, יכול מאוד להיות דוחה לשני.
מבחינתי, דגים איכשהוא עובר בגרון, אבל קציצות טונה?!
אין אימוג'י מובחל, כי לכתוב איכס על אוכל לא בא לי.​
אהה בסדר כבר כמעט פחדתי שיש כאן ערעור על טיב חוש הטעם שלי.. בכל אופן ההסבר לדברים שלי הוא שקציצות מטוגנות רוב הטעם זה הקליה שבזה וההבדל בין קציצות עוף לדגים יכול להיחשב מינורי אם כי לא לגמרי (מקודם קצת נסחפתי), ואם מתבלים נכון זה יכול לצאת טוב, אבל כל א’ מה שבא לו,
 

פלורה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
ולהכין ארוחת צהריים הרבה יותר בקלות
אצלי, הכנת ארוחת פרווה הרבה יותר קשה ומורכבת!
כמו בלינצס למיניהם (גם תפו"א וגם מילוי ירקות)
אני מוסקה פרווה במילוי אורז
קציצות ירקות ועוד
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלא

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד יְהוָה לֹא גָבַהּ לִבִּי וְלֹא רָמוּ עֵינַי וְלֹא הִלַּכְתִּי בִּגְדֹלוֹת וּבְנִפְלָאוֹת מִמֶּנִּי:ב אִם לֹא שִׁוִּיתִי וְדוֹמַמְתִּי נַפְשִׁי כְּגָמֻל עֲלֵי אִמּוֹ כַּגָּמֻל עָלַי נַפְשִׁי:ג יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  25  פעמים

אתגר AI

ממה זה עשוי...? • אתגר 16

לוח מודעות

למעלה