SOS מטבח

חחח

משתמש סופר מקצוען
קרם קוקוס הוא מעין נוזל במרקם שמנתי סמיך העשויה מבשר הקוקוס. ניתן להשיג במרכולים הגדולים אם כי הוא לא קיים בכל הכשר.
התחליף הוא שמנת מתוקה. ריצ' לדעתי ממש לא יתאים.
emoji_u1f618.png
 

ופל בלגי

משתמש מקצוען
האם ריבת חלב 'מזדלף' יפה בצנטר?
אני רוצה לזלף על עוגת גבינה ושישאר הזילוף יפה ויציב.
 

ריבת חלב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הניקית @ריבת חלב העלתה מתכון לליקר קפה ללא ביצים,
אני רוצה שהוא יהיה יותר סמיך ולא נוזלי - לאכול בכפית מכוסית, מה להוסיף?עוד ריץ?
וכמה?
@ריבת חלב @shira bira @hbecker ... אשמח לעזרתכן...

הנה המתכון

ליקר קפה ללא ביצים

2 כוסות סוכר
1 כוס ריצ'
1/2 כפית תמצית וניל
1 כפית קפה מומסת ב:
1 כוס מים
לטחון היטב, אפשר גם חצי שעה
להוסיף:
1/3 - 1/5 כוס אלכוהול
לטחון עד איחוד


לשמור במקרר

יש לי מתכון אחר מהמם עם חלמונים - אפשר פשוט להשמיט אותם וזהו?
2 ריץ'
3 חלמונים
2 כוסות סוכר
3 כפיות קפה נמס
1/2 בקבוק תמצית וניל
אמנם כבר אחרי פורים אבל אולי יעזור לך לשנה הבאה
אני קונה ריצ' מרוכז ולא מדללת אותו במים בכלל
אז זה יוצא סמיך יותר.
אבל ממש לא במרקם של מוס/גלידה
 

sr design

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
אמנם כבר אחרי פורים אבל אולי יעזור לך לשנה הבאה
אני קונה ריצ' מרוכז ולא מדללת אותו במים בכלל
אז זה יוצא סמיך יותר.
אבל ממש לא במרקם של מוס/גלידה
וואו תודה!
ננסה בהזדמנות הקרובה... ;)
 

מולטימירי

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
היי
יש לי קצפת צמחית של השף הלבן
ואני לא מצליחה להקציף לקצף יציב.
בכל האתרים שבדקתי ראיתי שצריך לפחות 38% שומן ובקצפת הזאת יש רק 20%
משהו חדש?
ואם לא, למה זה לא מקציף לי?

אם יש כאן מישהי (או מישהו) שיכול לעזור, אשמח
תודה
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
היי
יש לי קצפת צמחית של השף הלבן
ואני לא מצליחה להקציף לקצף יציב.
בכל האתרים שבדקתי ראיתי שצריך לפחות 38% שומן ובקצפת הזאת יש רק 20%
משהו חדש?
ואם לא, למה זה לא מקציף לי?

אם יש כאן מישהי (או מישהו) שיכול לעזור, אשמח
תודה
השתמשתי לא מעט פעמים בקצפת הזו והקציף לי ממש בסדר.
כאן בתמונה [הקרם שעל המאפינס] זה הקצפת הזו:
1614731903015.png


תבדקי אם הקצפת בתאריך
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
בכל האתרים שבדקתי ראיתי שצריך לפחות 38% שומן ובקצפת הזאת יש רק 20%
38%-32 מדובר בשמנת מתוקה.
בקצפת צמחית יש חומרים מייצבים אחרים מוספים.
וממש מוזר שהקצפת לא הוקצפה. היא לא מפונקת כמו שמנת מתוקה או ביצים.
אולי היא היתה מקולקלת.
פודינג עוזר לייצב אבל הקצפת אמורה להצליח לעלות גם בזכות עצמה.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
התאריך בסדר (13/3)

הוספת לקצפת משהו? פודינג או לוידעת מה?
אם אני מקציפה במג'ימיקס זה צריך פחות זמן הקצפה מאשר במיקסר רגיל?
אולי פה הבעיה...
הוספתי אבל רק אחרי שהרית' כבר התייצב והיה נוקשה ומוקצף היטב.
 

מולטימירי

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
פודינג עוזר לייצב אבל הקצפת אמורה להצליח לעלות גם בזכות עצמה.
הוספתי אבל רק אחרי שהרית' כבר התייצב והיה נוקשה ומוקצף היטב.

ניסיתי להוסיף פודינג
היה נראה שהיא מתחילה להתייצב,
אבל כשהמשכתי עוד כמה שניות להקציף, היא חזרה שוב לנזול :mad:
התייאשתי.
 

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
הכנתי 3 עוגות טורט , הקצפתי ביצים שלמות ובמהירות נמוכה את שאר החומרים
תכלס העוגות לא נאפו מספיק בפנים גם אחרי תוספת של עוד 10 דקות בתנור,
יש מה לעשות?(זה עוגת יומולדת 3 שכבות-הצילוווו)
 

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
הכנתי 3 עוגות טורט , הקצפתי ביצים שלמות ובמהירות נמוכה את שאר החומרים
תכלס העוגות לא נאפו מספיק בפנים גם אחרי תוספת של עוד 10 דקות בתנור,
יש מה לעשות?(זה עוגת יומולדת 3 שכבות-הצילוווו)
הקפצה,
העוגות ממתינות לגאולה,
מחר היומולדת
תודה
 

טלטל22

משתמש צעיר
הקפצה,
העוגות ממתינות לגאולה,
מחר היומולדת
תודה
תנסי להכניס אותן לתנור לזמן נוסף על שהחלק שלא נאפה יאפה, ואם חלק מהעוגה יתייבש, תרטיבי אותו עם סירופ סוכר.
לא ניסיתי אף פעם אבל לא עולה לי רעיון אחר
 

תולעת ספרים ראשית

משתמש מקצוען
הכנתי 3 עוגות טורט , הקצפתי ביצים שלמות ובמהירות נמוכה את שאר החומרים
תכלס העוגות לא נאפו מספיק בפנים גם אחרי תוספת של עוד 10 דקות בתנור,
יש מה לעשות?(זה עוגת יומולדת 3 שכבות-הצילוווו)
אם הן לא אפויות רק מעט זה יכול להיות אפילו טעים!
 

elishevart

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
יש לי פטריות טריות שהתחילו להיות עם עובש - סוג של שערות לבנות כאלה ברגליים ונקודות חומות, אפשר להשתמש בהם עדיין?
 

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
באי
תנסי להכניס אותן לתנור לזמן נוסף על שהחלק שלא נאפה יאפה, ואם חלק מהעוגה יתייבש, תרטיבי אותו עם סירופ סוכר.
לא ניסיתי אף פעם אבל לא עולה לי רעיון אחר
באיזה חום?
הכ יצופו בקרמם וגאנש למעלה עדיין צריך את הסירופ?
 

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
יש לי חצי ריץ מוקצף וקרם פטיסייר קנוי
איך אפשר לשדך בינהם?
אפשר לערבב אותם ביחד ולזלף לכוסות?
 

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת זְכוֹר יְהוָה לְדָוִד אֵת כָּל עֻנּוֹתוֹ:ב אֲשֶׁר נִשְׁבַּע לַיהוָה נָדַר לַאֲבִיר יַעֲקֹב:ג אִם אָבֹא בְּאֹהֶל בֵּיתִי אִם אֶעֱלֶה עַל עֶרֶשׂ יְצוּעָי:ד אִם אֶתֵּן שְׁנַת לְעֵינָי לְעַפְעַפַּי תְּנוּמָה:ה עַד אֶמְצָא מָקוֹם לַיהוָה מִשְׁכָּנוֹת לַאֲבִיר יַעֲקֹב:ו הִנֵּה שְׁמַעֲנוּהָ בְאֶפְרָתָה מְצָאנוּהָ בִּשְׂדֵי יָעַר:ז נָבוֹאָה לְמִשְׁכְּנוֹתָיו נִשְׁתַּחֲוֶה לַהֲדֹם רַגְלָיו:ח קוּמָה יְהוָה לִמְנוּחָתֶךָ אַתָּה וַאֲרוֹן עֻזֶּךָ:ט כֹּהֲנֶיךָ יִלְבְּשׁוּ צֶדֶק וַחֲסִידֶיךָ יְרַנֵּנוּ:י בַּעֲבוּר דָּוִד עַבְדֶּךָ אַל תָּשֵׁב פְּנֵי מְשִׁיחֶךָ:יא נִשְׁבַּע יְהוָה לְדָוִד אֱמֶת לֹא יָשׁוּב מִמֶּנָּה מִפְּרִי בִטְנְךָ אָשִׁית לְכִסֵּא לָךְ:יב אִם יִשְׁמְרוּ בָנֶיךָ בְּרִיתִי וְעֵדֹתִי זוֹ אֲלַמְּדֵם גַּם בְּנֵיהֶם עֲדֵי עַד יֵשְׁבוּ לְכִסֵּא לָךְ:יג כִּי בָחַר יְהוָה בְּצִיּוֹן אִוָּהּ לְמוֹשָׁב לוֹ:יד זֹאת מְנוּחָתִי עֲדֵי עַד פֹּה אֵשֵׁב כִּי אִוִּתִיהָ:טו צֵידָהּ בָּרֵךְ אֲבָרֵךְ אֶבְיוֹנֶיהָ אַשְׂבִּיעַ לָחֶם:טז וְכֹהֲנֶיהָ אַלְבִּישׁ יֶשַׁע וַחֲסִידֶיהָ רַנֵּן יְרַנֵּנוּ:יז שָׁם אַצְמִיחַ קֶרֶן לְדָוִד עָרַכְתִּי נֵר לִמְשִׁיחִי:יח אוֹיְבָיו אַלְבִּישׁ בֹּשֶׁת וְעָלָיו יָצִיץ נִזְרוֹ:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

תקווה לעתיד טוב יותר • אתגר 17

לוח מודעות

למעלה