SOS מטבח

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
זה מספיק בשביל טעם חלבי? יש איזה משהו שאני יכולה להכניס בפנים - איזושהי גבינה או מה?
אפשר לשים בולגרית או צהובה,
אצלינו אוהבים גם מעט ביצה מעורבבת בגבינה לבנה או שמנת לבישול.
יוצא באפיה מרקם משגע.
 

tz media

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אפשר לשים בולגרית או צהובה,
אצלינו אוהבים גם מעט ביצה מעורבבת בגבינה לבנה או שמנת לבישול.
יוצא באפיה מרקם משגע.
תודה JAVA! לא פעם ראשונה שאת עוזרת לי :)
את התערובת ביצה וגבינה לבנה - פשוט לשפוך כפית בתוך כל כיסון?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
תודה JAVA! לא פעם ראשונה שאת עוזרת לי :)
את התערובת ביצה וגבינה לבנה - פשוט לשפוך כפית בתוך כל כיסון?
אפשר.
ואפשר לערבב מעט בתוך הבלילה למילוי.
(את השאר אפשר פשוט לטגן.)
 
הכנתי פשטידת תפוחי אדמה ולא אפיתי אלא שמרתי את הבלילה ככה במקרר לכמה שעות טובות וזה השחיר, הטעם נשמר? זה בריא?
 

0520

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
בצק פריך שהכנתי לעוגיות תמרים, נגמר המילוי ונשאר בצק
מה אפשר לעשות איתו?
תודה!
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
הכנתי פשטידת תפוחי אדמה ולא אפיתי אלא שמרתי את הבלילה ככה במקרר לכמה שעות טובות וזה השחיר, הטעם נשמר? זה בריא?
תפו"א מתחמצן במגע עם האוויר (בדומה לתפוח עץ) ולכן הוא משחיר.
מבחינה בריאותית אינני יודעת לענות רק שלאחר האפיה זה יהיה עוד פחות מעורר תאבון :(
 

חלזונות

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
הכנתי פשטידת תפוחי אדמה ולא אפיתי אלא שמרתי את הבלילה ככה במקרר לכמה שעות טובות וזה השחיר, הטעם נשמר? זה בריא?
לא יודעת אם בריא
אבל אחרי האפיה זה נראה כמו קוגל ששכחו לצבוע אותו. משהו מחריד.
וכידוע, אנחנו אוכלים עם העינים....
 

נאמנת

משתמש מקצוען
בנות, נא עזרתכן.
בצק שמרים שמיועד לקרואסונים ממולאים פטריות/ירקות
בהכנה שלו, ההוראה לעבד לבצק ולהשהות לשעה במקרר.
שהה במקרר יממה.
נהרס? טוב לשימוש?
אולי @hbecker ?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בנות, נא עזרתכן.
בצק שמרים שמיועד לקרואסונים ממולאים פטריות/ירקות
בהכנה שלו, ההוראה לעבד לבצק ולהשהות לשעה במקרר.
שהה במקרר יממה.
נהרס? טוב לשימוש?
אולי @hbecker ?
24 שעות?

תריחי אם הוא לא מריח חמוץ
אם מריח טוב את יכולה להשתמש ולקוות שיתפח
 

חלזונות

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
דחוף!!
הכנתי עיסת בשר טחון למוסקת חצילים
נגמרו לי החצילים, ונשארו לי עוד כמה כפות גדושות מאד של בשר.
מה לעשות עם זה??
בשר מתובל היטב.
 

שרה בסר

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
דחוף!!
הכנתי עיסת בשר טחון למוסקת חצילים
נגמרו לי החצילים, ונשארו לי עוד כמה כפות גדושות מאד של בשר.
מה לעשות עם זה??
בשר מתובל היטב.
אפשר למלאות במלאווח ולאפות כבורקס.
אבל כדאי קודם לטגן את הבשר, לא חובה.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכז

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לִשְׁלֹמֹה אִם יְהוָה לֹא יִבְנֶה בַיִת שָׁוְא עָמְלוּ בוֹנָיו בּוֹ אִם יְהוָה לֹא יִשְׁמָר עִיר שָׁוְא שָׁקַד שׁוֹמֵר:ב שָׁוְא לָכֶם מַשְׁכִּימֵי קוּם מְאַחֲרֵי שֶׁבֶת אֹכְלֵי לֶחֶם הָעֲצָבִים כֵּן יִתֵּן לִידִידוֹ שֵׁנָא:ג הִנֵּה נַחֲלַת יְהוָה בָּנִים שָׂכָר פְּרִי הַבָּטֶן:ד כְּחִצִּים בְּיַד גִּבּוֹר כֵּן בְּנֵי הַנְּעוּרִים:ה אַשְׁרֵי הַגֶּבֶר אֲשֶׁר מִלֵּא אֶת אַשְׁפָּתוֹ מֵהֶם לֹא יֵבֹשׁוּ כִּי יְדַבְּרוּ אֶת אוֹיְבִים בַּשָּׁעַר:
נקרא  32  פעמים

אתגר AI

אחרי החגים • אתגר 13

לוח מודעות

למעלה