SOS מטבח

יופלה אפרסק

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
כמה גרם צריך לשקול בצק ללחמניה? @ה. בקר או מי שיודעת
תודה
 

יופלה אפרסק

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
110 גרם בדרך כלל,אישית אני אוהבת קטנים יותר.
תודה, הכנתי בסוף 50-60 ג' ממוצע ויצאו גודל בינוני
1671624695669.png
 

efrat.walla

משתמש פעיל
הי,
שמנת מתוקה שכבר כמה דקות במיקסר ולא מתקצפת
יש פתרון?
היא טובה ולא פג תוקף
תודה!
 

סתם אחת

משתמש מקצוען
שלום,
אני מכינה עוגת אקספרס - עוגה "כושית" בחושה, וגיליתי שאין לי שמן..
מנסיונכן, יש תחליף לכוס שמן בעוגה, או שאין מנוס מלצאת לקנות?
יש לי קצפת ריצ', נטורינה, ושמן זית... :unsure:
אודה לתשובה בהקדם אם אפשר..
 

סתם אחת

משתמש מקצוען
שלום,
אני מכינה עוגת אקספרס - עוגה "כושית" בחושה, וגיליתי שאין לי שמן..
מנסיונכן, יש תחליף לכוס שמן בעוגה, או שאין מנוס מלצאת לקנות?
יש לי קצפת ריצ', נטורינה, ושמן זית... :unsure:
אודה לתשובה בהקדם אם אפשר..
שואלת ועונה ;)
בסוף גיליתי צנצנת של שמן קוקוס במקרר, חיממתי קצת במיקרו ויצא מעולה.
 

מה יש

משתמש מקצוען
יש לי בשר מס' 6 להכנת חמין.
יש סיכוי שיצא טוב?
אפשר המלצה לבישול מקדים שלו?
 

shali

משתמש מקצוען
אני אופה לחמניות למה הם נראת כמו סופגניה שמנה מאד?
לאיזה גודל אני צריכה לשטוח אותם שלא יתפסו גובה?
כמו פיתה?
 

la

משתמש צעיר
שחכתי לשים שמן בבצק שמרים
הוא בהתפחה במקרר כברר זמן מה

יש מה לעשות?
 

משתמשת אחת

משתמש צעיר
אפשר הצלה דחוף?
עשיתי את המתכון של העוגת שמרים של @זהבהלה , הבצק עכשיו בהתפחה. הוא יצא לי מאוד דחוס וממש לא נראה בכיוון של לתפוח... מישהי יודעת אם ככה זה? יש לבצק עוד סיכוי??
 

הנשר הגדול

משתמש צעיר
את המשך ההכנה אני יודעת.. אני שואלת אם ייצא מזה משהו או שאני סתם מבזבזת זמן
עשית פעם את המתכון הזה?
בטח זה כבר לא עוזר- אבל עניתי בדיוק על השאלה ,זה מתכון לבצק שרואים שלא יתפח ובדווקא המשך כזה ,לבצק שיתפח יש אולי איזה עשר סוגים של גמר ,עשיתי פעם את המתכון הזה עם עשר קילו שלא תפחו לי התגובות היו מדהימות.
 

רות. פ.

משתמש פעיל
אני מכינה עוגת אלפחורס
ובהכנת הבצק צריך להוציא שליש שהבצק עדיין פירורים (בשביל לפזר בשכבה אחרונה)
ולא שמתי לב שהבצק כבר עבר את שלב הפירורים
יש אפשרות להחזיר אותו למצב של פירורים?
 

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אני מכינה עוגת אלפחורס
ובהכנת הבצק צריך להוציא שליש שהבצק עדיין פירורים (בשביל לפזר בשכבה אחרונה)
ולא שמתי לב שהבצק כבר עבר את שלב הפירורים
יש אפשרות להחזיר אותו למצב של פירורים?
אם לא מתפורר לך בידיים אפשר להקפיא את הבצק
ואחכ לגרד במגרדת
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמב

א מַשְׂכִּיל לְדָוִד בִּהְיוֹתוֹ בַמְּעָרָה תְפִלָּה:ב קוֹלִי אֶל יְהוָה אֶזְעָק קוֹלִי אֶל יְהוָה אֶתְחַנָּן:ג אֶשְׁפֹּךְ לְפָנָיו שִׂיחִי צָרָתִי לְפָנָיו אַגִּיד:ד בְּהִתְעַטֵּף עָלַי רוּחִי וְאַתָּה יָדַעְתָּ נְתִיבָתִי בְּאֹרַח זוּ אֲהַלֵּךְ טָמְנוּ פַח לִי:ה הַבֵּיט יָמִין וּרְאֵה וְאֵין לִי מַכִּיר אָבַד מָנוֹס מִמֶּנִּי אֵין דּוֹרֵשׁ לְנַפְשִׁי:ו זָעַקְתִּי אֵלֶיךָ יְהוָה אָמַרְתִּי אַתָּה מַחְסִי חֶלְקִי בְּאֶרֶץ הַחַיִּים:ז הַקְשִׁיבָה אֶל רִנָּתִי כִּי דַלּוֹתִי מְאֹד הַצִּילֵנִי מֵרֹדְפַי כִּי אָמְצוּ מִמֶּנִּי:ח הוֹצִיאָה מִמַּסְגֵּר נַפְשִׁי לְהוֹדוֹת אֶת שְׁמֶךָ בִּי יַכְתִּרוּ צַדִּיקִים כִּי תִגְמֹל עָלָי:
נקרא  37  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה