SOS מטבח

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית

מרשימה

משתמש סופר מקצוען
הקצפתי שמנת מתוקה עם פודינג וקצת חלב, והיא סירבה להתקצף
(כבר קיררתי והוספתי פודינג והקצפתי שוב וכלום)
לא נורא, כבר קניתי שמנת חדשה
ומקווה שהיא תתנהג יותר יפה
השאלה מה אני יכולה לעשות עם התערובת הקיימת של שמנת + חלב + פודינג?
הייתי מכינה טראפלס הבעיה שהבת שלי בטעות שפכה פנימה ביצה חיה, אז אני רוצה משהו שיעבור אפיה.
 

Hbendi

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
תוסיפי גבינה + קמח תפו"א/קורנפלור/קמח רגיל... על בסיס ביסקויטים
ויש עוגת גבינה בתנור
 

efshar

משתמש פעיל
אפשרי להכין היום קיש (חלבי-שמנת, ביצים, בצל וכו'...) למוצ"ש?
אם כן- עדיף לאפות היום
או להקפיא/לקרר לפני אפיה ולאפות במוצ"ש?
תודה!
 
נערך לאחרונה ב:

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
@נעמי בת עמי בטח כבר לא רלוונטי,
אבל לפעם אחרת - אני מאכסנת פסטו בשקית ניילון ומוציאה ממנה את האויר, זה מחזיק ככה כמה ימים בלי להשחיר - כי אין חמצן.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אפשרי להכין היום קיש (חלבי-שמנת, ביצים, בצל וכו'...) למוצ"ש?
אם כן- עדיף לאפות היום ולהקפיא
או להקפיא לפני אפיה ולאפות במוצ"ש?
תודה!
לדעתי זה יכול להשאר במקרר מהערב למוצ"ש.
 

nicky

משתמש מקצוען
אני רוצה להכין קצפת ירוקה עם מחית פיסטוק. באיזה שלב להוסיף את המחית?לפני ההקצפה יחד עם השמנת, או לערבב אחרי ההקצפה?

ועוד שאלה- אם אני מכינה קצפת סגולה כהה עם צבע מאכל, ואח״כ מערבבת אותה עם קצפת לבנה- אני אקבל סגול בהיר יותר? או פשוט סגול כהה עם פסים לבנים?
 

saryk

משתמש מקצוען
לא מצאתי רשת למרק.
זוכרת שהיה פה בפרוג פעם טריק אחר במקום רשת, רק לא זוכרת מה...
אז איך שומרים שהעוף על עצמותיו לא יתפזרו במרק? (אני אוהבת מרק עוף בסיר לחץ, העוף יוצא רך כמו שלא יוצא בחיים בסיר רגיל. אבל אז אין סיכוי שהמרק יישאר צח ללא עצמות וחלקי עוף קטנטנים...)
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אני רוצה להכין קצפת ירוקה עם מחית פיסטוק. באיזה שלב להוסיף את המחית?לפני ההקצפה יחד עם השמנת, או לערבב אחרי ההקצפה?
להוסיף לפני ההקצפה.
שימי לב שרק מחית שמכילה צבע מאכל תתאים למשימה.
 

מטודלה

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
לא מצאתי רשת למרק.
זוכרת שהיה פה בפרוג פעם טריק אחר במקום רשת, רק לא זוכרת מה...
אז איך שומרים שהעוף על עצמותיו לא יתפזרו במרק? (אני אוהבת מרק עוף בסיר לחץ, העוף יוצא רך כמו שלא יוצא בחיים בסיר רגיל. אבל אז אין סיכוי שהמרק יישאר צח ללא עצמות וחלקי עוף קטנטנים...)
אני שמה את העוף בשקית ניילון והמכסה סוגר עליה, כך שהקצוות של השקית מציצים מהסיר, המרק מקבל את הטעם ונשאר צח לגמרי
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלא

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד יְהוָה לֹא גָבַהּ לִבִּי וְלֹא רָמוּ עֵינַי וְלֹא הִלַּכְתִּי בִּגְדֹלוֹת וּבְנִפְלָאוֹת מִמֶּנִּי:ב אִם לֹא שִׁוִּיתִי וְדוֹמַמְתִּי נַפְשִׁי כְּגָמֻל עֲלֵי אִמּוֹ כַּגָּמֻל עָלַי נַפְשִׁי:ג יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  27  פעמים

אתגר AI

ממה זה עשוי...? • אתגר 16

לוח מודעות

למעלה