SOS מטבח

מה שבטוח

משתמש פעיל
במתכון הזה של שוקולד ציפס סטיקס (עוגיות שוקולד ציפס)
1.5 כוסות ס לבן
2.5 כוסות סוכר חום
2 כוסות שמן
4 ביצים
וניל
4 כוסות קמח
מלח
2 אא
שוקוציפס

חסר לי מעט יותר מרבע כוס שמן
בעיה?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
במתכון הזה של שוקולד ציפס סטיקס (עוגיות שוקולד ציפס)
1.5 כוסות ס לבן
2.5 כוסות סוכר חום
2 כוסות שמן
4 ביצים
וניל
4 כוסות קמח
מלח
2 אא
שוקוציפס

חסר לי מעט יותר מרבע כוס שמן
בעיה?
לא אמורה להיות בעיה.
 

saryk

משתמש מקצוען
אפשר להכין מקלות שום מבצק של חלות (מתוק מאוד-כוס סוכר על קילו קמח)?
או שהמתוק לא יילך עם שום וכו?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אפשר להכין מקלות שום מבצק של חלות (מתוק מאוד-כוס סוכר על קילו קמח)?
או שהמתוק לא יילך עם שום וכו?
אני לא מכינה לחמניות מתוקות, אז זה לא מניסיון,
אבל מצד שני המון מאפיות ופיצריות מכינות לחם שום מזונות - מה שאומר שהוא מתוק.
אז לכאורה זה הולך. לא?
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
אני לא מכינה לחמניות מתוקות, אז זה לא מניסיון,
אבל מצד שני המון מאפיות ופיצריות מכינות לחם שום מזונות - מה שאומר שהוא מתוק.
אז לכאורה זה הולך. לא?
שמים חלב וביצים בבצק, כך שהופך אותו למזונות.
לא סוכר.
 

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען
אני לא מכינה לחמניות מתוקות, אז זה לא מניסיון,
אבל מצד שני המון מאפיות ופיצריות מכינות לחם שום מזונות - מה שאומר שהוא מתוק.
אז לכאורה זה הולך. לא?
לדעתי - ממש לא.
לא מצליחה להבין את השילוב הזה.
אבל כידוע - על טעם ועל ריח...
 

מה שבטוח

משתמש פעיל
מחפשת מתכון של @hbecker לעוגה בחושה קפה-קינמון ואולי גם אגוזים עם שטרויזל למעלה וסוכר וקינמון באמצע הבלילה
לא מצליחה למצוא את זה פה, העני יכולה להפנות אותי למתכון?
 

מה שבטוח

משתמש פעיל
מחפשת מתכון של @hbecker לעוגה בחושה קפה-קינמון ואולי גם אגוזים עם שטרויזל למעלה וסוכר וקינמון באמצע הבלילה
לא מצליחה למצוא את זה פה, העני יכולה להפנות אותי למתכון?
מצאתי
ממליצה בחום, אני הורדתי את הקקאו ומעט מהסוכר (לא אוכלת קקאו)
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
מה התחליף לאבקת מרק בצל?
אני שמה מעט אבקת מרק בטעם עוף+אבקת בצל לפעמים מוסיפה גם שבבי בצל תלוי לאיזו מטרה,
אולי המומחיות מכאן תחכמנה אותנו יותר
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
אני שמה מעט אבקת מרק בטעם עוף+אבקת בצל לפעמים מוסיפה גם שבבי בצל תלוי לאיזו מטרה,
אולי המומחיות מכאן תחכמנה אותנו יותר
המומחית כבר ענתה!

כן את!
 

tbh

משתמש מקצוען
מה התחליף לאבקת מרק בצל?
אבקת בצל + שבבי בצל + מלח. אם מדובר על משהו שצריך למרקם ולא רק לטעם, + קורנפלור (או קמח)
אם זה משהו שיותר חשוב שיהיה טעם ופחות מה הטעם, אפשר גם אבקת שום + בצל מטוגן רגיל.

לא מכניסה אבקות מרק לבית...
 

nicky

משתמש מקצוען
הכנתי סופלה, ויצא ספוג :(
אולי למישהי (אולי לך? @hbecker אשת הרעיונות הבלתי נדלים) יש רעיון מה אפשר לעשות עם הספוגים הנחמדים האלה? בלי ריצ׳?
חשבתי אולי להשתמש בהם כבסיס לקינוח שכבות אישי, אבל לא מצליחה לחשוב על משהו שלא כולל ריצ׳
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
הכנתי סופלה, ויצא ספוג :(
אולי למישהי (אולי לך? @hbecker אשת הרעיונות הבלתי נדלים) יש רעיון מה אפשר לעשות עם הספוגים הנחמדים האלה? בלי ריצ׳?
חשבתי אולי להשתמש בהם כבסיס לקינוח שכבות אישי, אבל לא מצליחה לחשוב על משהו שלא כולל ריצ׳
אם יש לך איזה קרם בבית, אז תכיני משהו כזה

תוותרי על הריצ' בציפוי, שימי רק שוקולד מומס עם מעט שמן

אפשר כמובן בלי פקאנים ובלי אבקת זהב וכו'

רק לשים תלולית של מלית כלשהי
להקפיא.
אחר כך לטבול הפוך בשוקולד מומס במעט שמן
ולזלף עוד שוקולד , עדיף בצבע מנוגד.

אם הסופלה שיש לך גבוהים, תחתכי אותם ל- 2 חלקים ברוחב כדי שיהיו יותר נמוכים

אפשר גם לטבול בשוקולד ומלמעלה לפזר פירורי חלבה/אגוזים/שקדים וכו'
 

nicky

משתמש מקצוען
אם יש לך איזה קרם בבית, אז תכיני משהו כזה

תוותרי על הריצ' בציפוי, שימי רק שוקולד מומס עם מעט שמן

אפשר כמובן בלי פקאנים ובלי אבקת זהב וכו'

רק לשים תלולית של מלית כלשהי
להקפיא.
אחר כך לטבול הפוך בשוקולד מומס במעט שמן
ולזלף עוד שוקולד , עדיף בצבע מנוגד.

אם הסופלה שיש לך גבוהים, תחתכי אותם ל- 2 חלקים ברוחב כדי שיהיו יותר נמוכים

אפשר גם לטבול בשוקולד ומלמעלה לפזר פירורי חלבה/אגוזים/שקדים וכו'
תודה! את אלופה!! יש לי רק חמאת בוטנים… צריך להוסיף לה משהו כדי שיעבוד?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
תודה! את אלופה!! יש לי רק חמאת בוטנים… צריך להוסיף לה משהו כדי שיעבוד?
את יכולה לערבב חמאת בוטנים עם אבקת סוכר שיתעבה לקרם סמיך יותר מחמאת בוטנים ומשם להמשיך כמו שכתבתי
 

Lady D

משתמש פעיל
שלום לכולם!
אני רוצה להכין קובה למרק (לראשונה בחיי, תאחלו לי בהצלחה;))
נראה לי מוגזם להכניס אותם למרק מעכשיו, האם אפשר להכין את הכדורים, לשמור במקרר ולהכניס למרק לפני שבת? זה יישמר טוב?
תודה מראש על העזרה!
 

brachi :)

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
אני מחפשת את המתכון לרוטב חרדל דבש של @java
משהו נדפק בחיפוש פה בפרוג, וגם בחיפוש גוגל לא עולה לי התוצאות.
אם יש למשהי קישור לאשכול או את המתכון, אשמח מאד!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכא

א שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי:ב עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:ג אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ:ד הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל:ה יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ:ו יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה:ז יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ:ח יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  14  פעמים

לוח מודעות

למעלה