רק עכשיו מתפנה להעלות, אז תשמרו לכם או תכינו ביומחול, זה לא רק פסח....
מוסקה חציל בטטטה ותפו"א-
מנה מושלמת וטעימה.
הוראות:
לטגן או לאפות פרוסות חצילים טבולות בקמח תפוחי אדמה(לא חובה)
במקביל להכין פירה בטטה ותפו"א, להוציא נוזלים שיהיה פירה יציב למילוי, תיבלתי בפ. שחור ומלח.-ניתן להוסיף בצל מטוגן.
פרסתי חציל, כדררתי כדור קטן פירה ,שטחתי מעל החציל, ומעליו כדור נוסף מהצבע השני.. וכן הלאה, סגרתי עם חציל נוסף.
ניתן לעצור כאן.
הוספתי רוטב עגבניות לנראות של מוסקה...
רוטב פשוט של רסק עגבניות, מים, חומץ, מלח, סוכר, פלפל שחור.
יצא מעדן!
בתאבון!
פטריות ממולאות חזה עוף מטוגן פטריות ובצל-
הוראות:
לחתוך את ה 'גזע' של הפטריות, גדולות ושטופות.
לאפות בתנור עד שמתרכך מעט,
במקביל, לטגן במחבת חתיכות קטנטנות של חזה עוף מופשר עם פטריות חתוכות דק(ניתן להוסיף בצל)
כשמוכן ,למלא כל פטריה בחזה המטוגן.
לפני ההגשה לזלף מעל רוטב פטריות עסיסי.
ובתאבון!
מוסקה חציל בטטטה ותפו"א-
מנה מושלמת וטעימה.
הוראות:
לטגן או לאפות פרוסות חצילים טבולות בקמח תפוחי אדמה(לא חובה)
במקביל להכין פירה בטטה ותפו"א, להוציא נוזלים שיהיה פירה יציב למילוי, תיבלתי בפ. שחור ומלח.-ניתן להוסיף בצל מטוגן.
פרסתי חציל, כדררתי כדור קטן פירה ,שטחתי מעל החציל, ומעליו כדור נוסף מהצבע השני.. וכן הלאה, סגרתי עם חציל נוסף.
ניתן לעצור כאן.
הוספתי רוטב עגבניות לנראות של מוסקה...
רוטב פשוט של רסק עגבניות, מים, חומץ, מלח, סוכר, פלפל שחור.
יצא מעדן!
בתאבון!
פטריות ממולאות חזה עוף מטוגן פטריות ובצל-
הוראות:
לחתוך את ה 'גזע' של הפטריות, גדולות ושטופות.
לאפות בתנור עד שמתרכך מעט,
במקביל, לטגן במחבת חתיכות קטנטנות של חזה עוף מופשר עם פטריות חתוכות דק(ניתן להוסיף בצל)
כשמוכן ,למלא כל פטריה בחזה המטוגן.
לפני ההגשה לזלף מעל רוטב פטריות עסיסי.
ובתאבון!