אתגר מעניין להיזכר בתפריט השבוע...
אני לא זוכרת בדיוק אז זה לא לגמרי מדויק, אבל בערך.
דווקא השבוע נגמרו לי העופות וזה היה קצת חסר. דגים גם אצלי לא באים בחשבון. המרתי בקטניות.
יום ראשון
ארוחת צהריים: עוף אם תפו"א משבת, סלטים שנשארו משבת, פשטידת תפו"א, חסה עם עגבניות + רוטב אלף האיים
ארוחת ערב: מצה-בריי (יש אצלנו צליאק, אז אני מכינה הרבה מצה-בריי ממציות ללא גלוטן, ירקות חתוכים
יום שני
ארוחת צהריים: שניצל אפוי, פסטה ברביכה עם רסק עגבניות ופירורי לחם, שעועית מבושלת כמו ארבעס (מאוד טעים!), סלטים שנשארו משבת
ארוחת ערב: לחמנייה, גבינה צהובה, קטשופ/גבינה, זיתים, סלט ירקות, חביתה
יום שלישי
ארוחת צהריים: אורז, שעועית ירוקה קפואה ברביכה ורסק עגבניות (משוגעים על זה!), חסה עם עגבניות + רוטב אלף האיים
ארוחת ערב: לחם בטוסט קפיצי, קוטג', סלט ירקות, חביתה
יום רביעי
ארוחת צהריים: תפו"א ובטטה בתנור, פסטה עם לצ'ו עגבניות (פרוסות בצל ועגבניות מאודות + קטשופ. מאוד אוהבים!), שעועית מיום שני
ארוחת ערב: מצה-בריי (חצי משפחה עם צליאק, אז אני מכינה הרבה מצה-בריי ממציות ללא גלוטן, ירקות חתוכים, גבינה, טחינה
יום חמישי
ארוחת צהריים: מרק קטניות עם אורז, מה שנשאר מימים קודמים: פסטה, שעועית ירוקה ברוטב עגבניות, לצ'ו עגבניות.
ארוחת ערב: פיצניות = לחמניות ממולאות במרכיבי פיצה, תוצרת בית, ירקות חתוכים
יום שישי
בד"כ פסטה עם קטשופ או פסטה ברביכה עם רסק עגבניות, שניצל סויה. אם יש איזה סלט מירק שהכנתי לשבת מה טוב. לפעמים גם פשטידת תפו"א.
רעיונות לגיוון ארוחות צהריים:
מג'דרה, קציצות תירס (מתירס קפוא), חביתה עם פרוסות נקניקיות, אורז מבושל עם פרוסות נקניקיות, תירס שימורים, שעועית ברוטב עגבניות משימורים, פסטרמה
רעיונות לגיוון ארוחות ערב:
טוסט פיצה, טוסט מלחם טבול בביצה+קטשופ+גבינה צהובה, חביתה עם בצל מטוגן, פטריות וקוטג', שקשוקה, ביצה קשה, ממרח ביצים, לבן גיל, גמבה ממולאת בגבינה