מתכננת תפריט לקראת שבת של שמחה משפחתית ומתלבטת לגבי סעודת הבוקר שתהיה אחרי קידוש.
בשבת רגילה מגישה שלוש מנות - כבד+ סלטים, צונט, מנה אחרונה.
בשבת הזו צריכה להוסיף דגים קודם.
מצד אחד חשוב לי שיהיה יפה, מושקע, מפונפן אפילו.
מצד שני ממש לא מתחשק לי להתפרע ולהכין בלי קשר למציאות שבה כל האוכל ישאר כי התחילו את הסעודה שבעים מהקידוש.
ולא, לא נעשה הפסקה משמעותית באמצע.
אשמח לרעיונות להגשה קלילה ואלגנטית של דגים כמנת פתיחה, אולי לכיוון של מוס? וגם לכבד,
כדי שיבואו בצורה שונה אחד מהשני ולא פעמיים על מצע חסה עם קישוט שרי...
תודה רבה!
בשבת רגילה מגישה שלוש מנות - כבד+ סלטים, צונט, מנה אחרונה.
בשבת הזו צריכה להוסיף דגים קודם.
מצד אחד חשוב לי שיהיה יפה, מושקע, מפונפן אפילו.
מצד שני ממש לא מתחשק לי להתפרע ולהכין בלי קשר למציאות שבה כל האוכל ישאר כי התחילו את הסעודה שבעים מהקידוש.
ולא, לא נעשה הפסקה משמעותית באמצע.
אשמח לרעיונות להגשה קלילה ואלגנטית של דגים כמנת פתיחה, אולי לכיוון של מוס? וגם לכבד,
כדי שיבואו בצורה שונה אחד מהשני ולא פעמיים על מצע חסה עם קישוט שרי...
תודה רבה!