6 תפו"א בינוניים, עם קליפה, שטופים
שמן זית [בנדיבות]
מלח
פלפל
שום כתוש
מעט צ'ילי גרוס
פטרוזיליה קצוצה
מבשלים את תפוחי האדמה השטופים עם הקליפה בשלמותם במים עם מלח עד לריכוך כמעט מלא.
מסננים, שוטפים וממתינים שיתייבשו.
שמים בתבנית
מועכים רק למעלה בממעך פירה באופן שתפוחי הרדמה "יתפוצצו" וחלק מהפנים שלהם יתגלה.
מזלפים שמן זית בנדיבות
מפזרים מלח, פלפל שחור, צ'ילי גרוס , שום כתוש ופטרוזיליה קצוצה
צולים ב 200 מעלות כחצי שעה עד שתפוחי האדמה שחומים ממש
החלק התחתון יהיה קריספי במיוחד. גם החלק העליון והפנים רך ונימוח
בהגשה מזלפים מעט מן זית ומפזרים פטרוזיליה קצוצה טריה