פרווה תפוחי אדמה שבורים- קריספיים במיוחד

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@hbecker
נראה לך מתאים להכין לשבת לחימום על פלטה?
או שזה טעים רק טרי??
אנחנו אכלנו בליל שבת.
החלק התחתון היה קריספי ממש.

זה כמובן לא כמו טרי
אבל טעים.
 

michal23

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
צפה בקובץ המצורף 939963

6 תפו"א בינוניים, עם קליפה, שטופים
שמן זית [בנדיבות]
מלח
פלפל
שום כתוש
מעט צ'ילי גרוס
פטרוזיליה קצוצה

מבשלים את תפוחי האדמה השטופים עם הקליפה בשלמותם במים עם מלח עד לריכוך כמעט מלא.
מסננים, שוטפים וממתינים שיתייבשו.

שמים בתבנית
מועכים רק למעלה בממעך פירה באופן שתפוחי הרדמה "יתפוצצו" וחלק מהפנים שלהם יתגלה.
מזלפים שמן זית בנדיבות
מפזרים מלח, פלפל שחור, צ'ילי גרוס , שום כתוש ופטרוזיליה קצוצה

צולים ב 200 מעלות כחצי שעה עד שתפוחי האדמה שחומים ממש

החלק התחתון יהיה קריספי במיוחד. גם החלק העליון והפנים רך ונימוח

בהגשה מזלפים מעט מן זית ומפזרים פטרוזיליה קצוצה טריה

צפה בקובץ המצורף 939964

צפה בקובץ המצורף 939965
ברשת קוראים להם :
תפוחי אדמה דפוקים :)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
נראה מעולה
זה משנה תפוא אדומים או לבנים?
תודה
אני אוהבת להשתמש באדומים. הקליפה שלהם שורדת טוב יותר את הבישול. לא מתפוררת מכל מגע
אבל לא חושבת שזה מאוד משנה
 
D

Deleted 66182

אורח
מתאים גם עם תפו"א קטנים?
(האלה שהולכים עם קליפה)
בדיוק רציתי להציע יוצא מעולה רק בגלל שהם קטנים פחות נמעכים ופחות שטח קריספי
אבל נהיה ממש חטיף!!!
 

*טובית*

משתמש מקצוען
דרך אגב, העני, אכלתי אותם אתמול אחרי חימום במיקרו, והיה מעולה.
ברור שלא כמו בצהרים, אבל פספסתי :(
והבן שלי אכל היום קר מהמקרר. היה לו טעים מאד.
תודה!
 

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
תפו"א טרי שנראה מצוין מבחוץ לא אמור להיות רקוב בפנים :( :eek:
לצערי יצא לי לפתוח תפו"א אדמה יפיפה ולגלות בפנים .........

אין מצב שאני לא חוצה ל2- כל ירק
למדתי מניסיון .....
וגם ענין של כשרות
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
לצערי יצא לי לפתוח תפו"א אדמה יפיפה ולגלות בפנים .........

אין מצב שאני לא חוצה ל2- כל ירק
למדתי מניסיון .....
וגם ענין של כשרות
לא קרה לי
אבל מאמינה לך.

אפשר אם כך לחצות לחצי ולהכין כשהחלק החתוך כלפי מטה.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עשיתי יצא מדהים
תודה על עוד מתכון מעולה מבית @hbecker

אני השתמשתי בתבלין טוסקנה
מתאים לפה מאד
באופן כללי מתאים ומשדרג כל תבשיל עוף, בשר או תפו"א (לפעמים מספיק לשים בתפו"א רק טוסקנה אפילו בלי מלח)
באמת תבלין מעולה
 

צביה CPA

משתמש סופר מקצוען
@hbecker אני מארחת מחר, יכולה להכין הערב עד לשלב ההכנסה לתנור?
(כלומר להכין עם תבינים ומחר רק לאפות.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@hbecker אני מארחת מחר, יכולה להכין הערב עד לשלב ההכנסה לתנור?
(כלומר להכין עם תבינים ומחר רק לאפות.
אם הם כבר מבושלים, אין בעיה.
כן
לכסות כמובן במקרר
ומחר לשים שמן ותבלינים ולתנור
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מה זה? ממה מורכב? איפה משיגים? האם מכיל מונסודיום גלוטמט וכיו"ב? תודה..
תערובת של טימין, רוזמרין, שום, פפריקה מתוקה, שאטה, מלח

אפשר לקנות מוכן או להכין לבד את התערובת
ולא- אין בזה מונוסדיום.
או לא אמור להיות.
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכט

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרַי יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרָי גַּם לֹא יָכְלוּ לִי:ג עַל גַּבִּי חָרְשׁוּ חֹרְשִׁים הֶאֱרִיכוּ (למענותם) לְמַעֲנִיתָם:ד יְהוָה צַדִּיק קִצֵּץ עֲבוֹת רְשָׁעִים:ה יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן:ו יִהְיוּ כַּחֲצִיר גַּגּוֹת שֶׁקַּדְמַת שָׁלַף יָבֵשׁ:ז שֶׁלֹּא מִלֵּא כַפּוֹ קוֹצֵר וְחִצְנוֹ מְעַמֵּר:ח וְלֹא אָמְרוּ הָעֹבְרִים בִּרְכַּת יְהוָה אֲלֵיכֶם בֵּרַכְנוּ אֶתְכֶם בְּשֵׁם יְהוָה:
נקרא  20  פעמים

אתגר AI

רבי שמעון - הסיפור המלא • אתגר 15

לוח מודעות

למעלה