מאפים תנו ביס ותבינו.... לחמניות ביס קונפי שום *שום מילה נוספת*

RacheliArt

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
מתחילים בקילוף, השום כמובן.
כמה שום שתרצו, הקונפי שום שישאר לכם, ישמש להרבה מאד דברים.(אני קילפתי 8 ראשים.)
שמים בסיר קטן שמן זית שיכסה את שיני השום בכחצי ס"מ,
מבשלים על אש הכי קטנה שיש לכם, שימו לב שהשמן לא רותח מדי, השום עלול להישרף!
הבישול כחצי שעה, לקראת סוף הבישול יש להוסיף מלח, ועשבי תיבול לפי הטעם(כמו טימין, רוזמרין, מרווה, וכו'...)

מכינים בצק (רך.... רך...)
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים
600 מ"ל מים
6 כפות שמן זית- (רצוי להחליף חלק מהשמן זית בחמאה.)
6 כפות סוכר
2 כפיות מלח
8-10 שיני שום מהקונפי המוכן.

יש ללוש בלישה איטית וארוכה, ולהתפיח.
לאחר ההתפחה, לכדרר כדורים(אם מדי נוזלי, ניתן לשים בתבניות קאפקייקס)
אופים כעשרים דקות בחום של 200.

הכנת הציפוי:
15\20 שיני שום מהקונפי הנ"ל יחד עם השמן.
50\100 גר' חמאה לפי הצורך.
כף דבש
מעט פטרוזיליה\שמיר קצוץ.
זאטס אול!

מוציאים את הלחמניות מהתנור, חורצים חריץ עם סכין חלבית! מצפים ומכניסים למס' דקות נוספות בתנור.

יוצא בערך 25 לחמניות, אל תכינו כמספר בני המשפחה, תכינו לפחות פי שלוש!
:}

סימן היכר לחלבי, כל אחד יעשה כצורתו המוכרת עליו, המראה 'שומי' ושומני.
באמת , שום מילה נוספת ...
איזה ריח רק מלקרוא את זה!
והתמונות מרהיבות!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד הִנֵּה מַה טּוֹב וּמַה נָּעִים שֶׁבֶת אַחִים גַּם יָחַד:ב כַּשֶּׁמֶן הַטּוֹב עַל הָרֹאשׁ יֹרֵד עַל הַזָּקָן זְקַן אַהֲרֹן שֶׁיֹּרֵד עַל פִּי מִדּוֹתָיו:ג כְּטַל חֶרְמוֹן שֶׁיֹּרֵד עַל הַרְרֵי צִיּוֹן כִּי שָׁם צִוָּה יְהוָה אֶת הַבְּרָכָה חַיִּים עַד הָעוֹלָם:
נקרא  19  פעמים

אתגר AI

חיבורים • אתגר 18

לוח מודעות

למעלה