ללא מרגרינה תחליף למרגרינה- להקפיא שמן??

מיה5

משתמש רשום
יש לי מתכון מוצלח מאד- סוג של בצק פריך
שכתחליף למרגרינה צריך להקפיא את השמן לפני,
יוצא מושלם!
נראה לכן שאני יכולה לעשות ככה בכל מתכון שיש בו מרגרינה-
להחליף לשמן ולהקפיא אותו לפני?
זה יצא טוב??
 

רחל סרולוביץ

כתיבה שיווקית וקופירייטינג
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
יש לי מתכון מוצלח מאד- סוג של בצק פריך
שכתחליף למרגרינה צריך להקפיא את השמן לפני,
יוצא מושלם!
נראה לכן שאני יכולה לעשות ככה בכל מתכון שיש בו מרגרינה-
להחליף לשמן ולהקפיא אותו לפני?
זה יצא טוב??
אני תמיד מחליפה 200 גר' מרגרינה ב-3/4 כוס שמן + 1/4 כוס מים מעורבים יחד בעזרת מקל בלנדר. (מתקבל נוזל לבן אחיד).
יוצא מצוין גם בבצקים.
 

טרינום

משתמש צעיר
מעניין מאד מה שאת אומרת. הרי כל הרעיון במרגרינה שהיא קשה גם בטמפרטורת החדר. וחוץ מזה, איך אפשר לערבב שמן קפוא?
אני באופן משתמשת בשמן לא קפוא בכל מתכון עם מרגרינה... יוצא מצוין.
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני תמיד מחליפה 200 גר' מרגרינה ב-3/4 כוס שמן + 1/4 כוס מים מעורבים יחד בעזרת מקל בלנדר. (מתקבל נוזל לבן אחיד).
יוצא מצוין גם בבצקים.
גמני
רק במעבד מזון- 10 דק' על המהירות הכי גבוהה.

יש לי מתכון מוצלח מאד- סוג של בצק פריך
שכתחליף למרגרינה צריך להקפיא את השמן לפני,
יוצא מושלם!
נראה לכן שאני יכולה לעשות ככה בכל מתכון שיש בו מרגרינה-
להחליף לשמן ולהקפיא אותו לפני?
זה יצא טוב??
אפשר את המתכון?
 

מיה5

משתמש רשום
השמן יוצא לבן בהקפאה, נראה ממש כמו מרגרינה
ואני מכניסה אותו למיקסר ובשניות נהיה בצק מושלם..
אני תמיד מחליפה 200 גר' מרגרינה ב-3/4 כוס שמן + 1/4 כוס מים מעורבים יחד בעזרת מקל בלנדר. (מתקבל נוזל לבן אחיד).
יוצא מצוין גם בבצקים.
אני גם עושה כך בד"כ,
מה שרציתי לדעת עם אפשר לעשות גם בהקפאה..
 

מיה5

משתמש רשום
המתכון:
אני עושה מהבצק אוזני המן-
4 כוסות קמח כוסמין לבן (אני שמה קמח רגיל)
2 כפיות מחוקות א. אפייה
3/4 כוס סוכר
1 כוס שמן (מומלץ להקפיא את השמן לכמה שעות)
חצי כוס מים קרים מאד
ביצה
חלבון
כף יין
כפית ת.וניל

לושי את כל החומרים לפי הסדר עד לקבלת בצק רך ונעים.
זה הבצק.
 

קודם כל-בן אדם.

משתמש פעיל
כתחליף למרגרינה צריך להקפיא את השמן לפני,
אני עושה-(בבצק של עוגיות, לא ניסיתי מתכונים אחרים...)
מכינה "מיונז" מהשמן וביצים. שמה את השמן במיקסר. מוסיפה את הביצים.
"טוחנת" את שתיהם-בד"כ צריך להטות קצת את הקערה, ולשים את הלהב מעל החלמון, ליצירת "וואקום"
עד לקבלת מרקם חלק, ויציב, בדומה למיונז.
לפעמים ממשיכה לטחון גם אחרי ששמה את הסוכר, כדי למנוע את התחושה ה"גרגרית".
יוצא מצויין!
קריספי, ופריך מאוד.
(לא יודעת ביחס למרגרינה. שנים לא השתמשתי" style="box-sizing: border-box; font-family: Heebo, sans-serif; display: inline-block; vertical-align: text-bottom; max-width: none; transition-timing-function: step-end !important; transition-duration: 0s !important; animation: auto ease 0s 1 normal none running none !important; width: 22px; height: 22px; background: url("styles/default/xenforo/smilies/emojione/sprite_sheet_emojione.png") 0px 0px / 100% no-repeat;">)
 

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
מעניין לנסות!
ומעניין איך יוצא בקרמים
אם מישהי ניסתה אשמח לשמוע
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יְהוָה אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יְהוָה אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  13  פעמים

לוח מודעות

למעלה