הימים הקרים האלו, שחוזרים הביתה ומחפשים משהו חם לאכול,
הגשם דופק בחלונות, וכל המשפחה מתכנסת לאכול תבשיל חם,
ולא עוד פעם מרק,
תבשיל חורפי ומחמם,
מתאים בדיוק לימים אלו!!!
למתכון:
1 בצל פרוס לחצאי פרוסות
פלפל אדום פרוס דק - לבחירה
6 תפו"א בינוניים
חבילת נקניקיות בשריות
שמן
מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, וקצת פפריקה חריפה.
אופן ההכנה:
מטגנים בצל עד להזהבה,
בשלב זה ניתן להוסיף את הפלפל ולטגן עוד מספר דקות,
מי שמדלג על הפלפל:
מוסיפים קוביות תפו"א קלוף ומטגנים כ 5 דקות,
מוסיפים מים עד לחצי מגובה התפו"א,
אני אוהבת עכשיו להוסיף את התיבול, כדיי שהתפודים לא ימעכו בערבוב כשהם רכים,
מרתיחים עד שזה מבעבע,
מנמיכים את האש ומבשלים כ 20 דק',
יש לעקוב שלא נגמרים המים, אם כן מוסיפים מעט מים רותחים.
חותכים כל נקניקיה ל 4-5 עיגולים מוסיפים לסיר, ומבשלים עוד 10 דק,
לשים לב שוב שלא נשרף.
מערבבים בעדינות.
ואוכלים בתאבון רב!!!!!!!!
הגשם דופק בחלונות, וכל המשפחה מתכנסת לאכול תבשיל חם,
ולא עוד פעם מרק,
תבשיל חורפי ומחמם,
מתאים בדיוק לימים אלו!!!
למתכון:
1 בצל פרוס לחצאי פרוסות
פלפל אדום פרוס דק - לבחירה
6 תפו"א בינוניים
חבילת נקניקיות בשריות
שמן
מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, וקצת פפריקה חריפה.
אופן ההכנה:
מטגנים בצל עד להזהבה,
בשלב זה ניתן להוסיף את הפלפל ולטגן עוד מספר דקות,
מי שמדלג על הפלפל:
מוסיפים קוביות תפו"א קלוף ומטגנים כ 5 דקות,
מוסיפים מים עד לחצי מגובה התפו"א,
אני אוהבת עכשיו להוסיף את התיבול, כדיי שהתפודים לא ימעכו בערבוב כשהם רכים,
מרתיחים עד שזה מבעבע,
מנמיכים את האש ומבשלים כ 20 דק',
יש לעקוב שלא נגמרים המים, אם כן מוסיפים מעט מים רותחים.
חותכים כל נקניקיה ל 4-5 עיגולים מוסיפים לסיר, ומבשלים עוד 10 דק,
לשים לב שוב שלא נשרף.
מערבבים בעדינות.
ואוכלים בתאבון רב!!!!!!!!