שמרים!

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען
@hbecker
הכנתי שוב ושוב ושוב...
כבר כמה שבועות רצוף...
השבוע הכנתי עם מילוי חלבי-
ממרח פסק זמן
ויצא מושלםםם!
וההדרכה מהממת!!!
יש לך טיפ אולי איך לחתוך את השושנים יפה?
עם סכין רגיל זה דיי קשה...
שיצא סימטרי ופוטוגני...
גם אני הכנתי עם ממרח שוקולד ואגוזי לוז, אבל פרווה (של צ'וקיטה)
יצא מדהים

ובקשר לחיתוך השושנים, וגם הרוגלך אני חותכת עם גלגלת של פיצה (יש לי של איקאה) זה חותך ישר וחלק
 

ש+

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
חשבתי שאני לא יעשה את זה....
אבל אחרי כל התגובות פה הייתי חייבת לנסות את זה.
עשיתי את זה היום
יצא מוצלח!!!!
הכנתי גם פרווה וגם חלבי והייתי ישר צריכה להחביא לפני שזה יתחסל פה.....
מילויים פצצה- שוקולד, שוקולד וחלבה, ריבת חלב, גבינה מתוקה, וחלבה לבד
 

saris

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יש לי סודה בטעמים (לימון)
מתאים או שיהרוס את הטעם?
 

stbar

משתמש מקצוען
@hbecker היום הכנתי את השמרים עם השוקולד ויצא מדהים- זה בצק מטורףףף

יש מצב למתכון של השושנים עם הקינמון שמציצים שם בתמונה?
מגרים לא פחות...

תודה רבה.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@hbecker היום הכנתי את השמרים עם השוקולד ויצא מדהים- זה בצק מטורףףף

יש מצב למתכון של השושנים עם הקינמון שמציצים שם בתמונה?
מגרים לא פחות...

תודה רבה.
אותו בצק
מילוי קינמון: 3 כוסות סוכר חום + 6 כפות קינמון. מערבבים היטב.
מברישין עלה בצק מרודד בשמן. לא הרבה רק שיהיה משומן ומניחים מילוי בנדיבות. לוחצים קלות. מגלגלים לרולדה מהודקת.
פורסים בעזרת סכין חדה בזהירות. תוקעים את קצה הבצק מתחת לשבלול.
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה. שומרים כל מרחק בין השבלולים. אני אוהבת לאפות בתבנית שקעים משומנת היטב וכך נשארת הצורה היפה של השבלול.
מכסים בניילון ומתפיחים 20 דקות.
מושחים בביצה ואופים ב 180 מעלות כ-20-25 דקות להשחמה נאה.
מחלצים אחרי שהתקרר.

לציפוי:
אבקת סוכר מומס במעט מים. רק לקבלת קרם לב סמיך. טובלים את השבלולים בציפוי אחרי שהתקררו. מניחים לייבוש.
 

stbar

משתמש מקצוען
אותו בצק
מילוי קינמון: 3 כוסות סוכר חום + 6 כפות קינמון. מערבבים היטב.
מברישין עלה בצק מרודד בשמן. לא הרבה רק שיהיה משומן ומניחים מילוי בנדיבות. לוחצים קלות. מגלגלים לרולדה מהודקת.
פורסים בעזרת סכין חדה בזהירות. תוקעים את קצה הבצק מתחת לשבלול.
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה. שומרים כל מרחק בין השבלולים. אני אוהבת לאפות בתבנית שקעים משומנת היטב וכך נשארת הצורה היפה של השבלול.
מכסים בניילון ומתפיחים 20 דקות.
מושחים בביצה ואופים ב 180 מעלות כ-20-25 דקות להשחמה נאה.
מחלצים אחרי שהתקרר.

לציפוי:
אבקת סוכר מומס במעט מים. רק לקבלת קרם לב סמיך. טובלים את השבלולים בציפוי אחרי שהתקררו. מניחים לייבוש.
וואווווו
איזה זריזות!!!
את טובת לב נדירה.. מחמם את הלב.

תודה רבה!
 

צפור לילה

משתמש מקצוען
תודה על המתכון! כבר שנים אני חולמת על מתכון מוצלח לעוגת שמרים בלי מרגרינה.
כמו שהבנתי אפשר לעשות את המתכון בצורת עוגת שמרים ולמרוח את השוקולד של עלית, אני צודקת?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
תודה על המתכון! כבר שנים אני חולמת על מתכון מוצלח לעוגת שמרים בלי מרגרינה.
כמו שהבנתי אפשר לעשות את המתכון בצורת עוגת שמרים ולמרוח את השוקולד של עלית, אני צודקת?
אכן
 

stbar

משתמש מקצוען
אותו בצק
מילוי קינמון: 3 כוסות סוכר חום + 6 כפות קינמון. מערבבים היטב.
מברישין עלה בצק מרודד בשמן. לא הרבה רק שיהיה משומן ומניחים מילוי בנדיבות. לוחצים קלות. מגלגלים לרולדה מהודקת.
פורסים בעזרת סכין חדה בזהירות. תוקעים את קצה הבצק מתחת לשבלול.
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה. שומרים כל מרחק בין השבלולים. אני אוהבת לאפות בתבנית שקעים משומנת היטב וכך נשארת הצורה היפה של השבלול.
מכסים בניילון ומתפיחים 20 דקות.
מושחים בביצה ואופים ב 180 מעלות כ-20-25 דקות להשחמה נאה.
מחלצים אחרי שהתקרר.

לציפוי:
אבקת סוכר מומס במעט מים. רק לקבלת קרם לב סמיך. טובלים את השבלולים בציפוי אחרי שהתקררו. מניחים לייבוש.
הכנתי שושני קינמון
יצא טעיםםםם!
 

קבצים מצורפים

  • 2020-07-12.jpg
    2020-07-12.jpg
    1.2 MB · צפיות: 133

*טובית*

משתמש מקצוען
העני, מתחשק לי לנסות היום, לשבת.
להשאיר אותם בחוץ אחרי האפיה, במקרר, במקפיא?
כמה זמן הם נשארים טריים בחוץ?
(אין בשבת מיקרו...)
 

*טובית*

משתמש מקצוען
חשבתי שאני לא יעשה את זה....
אבל אחרי כל התגובות פה הייתי חייבת לנסות את זה.
עשיתי את זה היום
יצא מוצלח!!!!
הכנתי גם פרווה וגם חלבי והייתי ישר צריכה להחביא לפני שזה יתחסל פה.....
מילויים פצצה- שוקולד, שוקולד וחלבה, ריבת חלב, גבינה מתוקה, וחלבה לבד
איך יצא במילוי ריבת חלב?
מתחשק לי לנסות.
ואיך הנחת, זילפת?
 

באתי לחלום

משתמש מקצוען
זהווו...........
נכנעתי!!!
ואני מכינה היום
את העוגה המגרה הזו
אפילו שאני ממש בעד תזונה בריאה

רק רציתי לשאול
מה סגנון הבצק שיוצא?
רך או יותר קראנצ'י?

כי יש כאלה שמרים שאחרי כמה שעות בחוץ הם נההים אבן
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
זהווו...........
נכנעתי!!!
ואני מכינה היום
את העוגה המגרה הזו
אפילו שאני ממש בעד תזונה בריאה

רק רציתי לשאול
מה סגנון הבצק שיוצא?
רך או יותר קראנצ'י?

כי יש כאלה שמרים שאחרי כמה שעות בחוץ הם נההים אבן
רך. בפנים וקצת קראנצ'י במקומות שקיבל אפיה טובה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  9  פעמים

לוח מודעות

למעלה