דיון שייק קיווי תפוח

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
יש לי את המתכון הזה,
אני לא זוכרת מאיפה הוא,
רציתי לשאול את מי שמכירה\ את המומחיות בענין,
אם אני רוצה להכין את זה היום- למחר, התפוחים ישחירו?

שייק קיווי ותפוח | כ12 כוסות קטנים

  • 6 קיווי
  • 3 תפוחים גולדן דלישס (צהובים)
  • 1+1/2 כוס מיץ תפוחים או יותר לפי המרקם הרצוי
  • מעבדים במעבד מזון עד למרקם חלק לחלוטין
 

יראת גאולה

משתמש מקצוען
אולי במקום המיץ תפוחים להשתמש בנוזלים של אננס בשימורים? זה שומר שתפוחים לא ישחירו. או מים בטעמים, אבל אולי זה טעם חלש מדי, אז להחליף רק חלק.
אבל לא לוקחת אחריות... ככה נראה לי.
 

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
יש למישהו ניסיון?
 

י.נועה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
https://www.prog.co.il/threads/בר- חלבי.215986/post-2846975
תודה ל @sariw
הכנתי לבר וקיבלתי המוני פידבקים:)
טעים טעים טעים

לא יודעת אם זה רלוונטי לך כי זה עם ריץ..
 

chely

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
שמעתי פעם שמיץ לימון עוזר שלא ישחיר
לא מניסיון...
 

rivka658

משתמש חדש
המתכון של
יש לי את המתכון הזה,
אני לא זוכרת מאיפה הוא,

אשמח אם למישהי יש מתכון לשייק פירות בכמה צבעים,
( חשוב לי שירגישו את הטעם של הפרי)
המתכון המקורי של ברוכי קפוטייל,
יש שם עוד 2 סוגים של שייקים מפירות
 

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מכינה את המתכון הזה הרבה לשבת
(אין לי מושג מאיפה הוא..)
מחזיק יפה במקרר גם יומיים ויותר
(בטח כבר הכנת או שלא
בכל אופן מעדכנת את הדואגים האחרים :cool:)
לא הכנתי בסוף,
לא לקחתי ריזיקה, אבל נדע להבא...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכז

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לִשְׁלֹמֹה אִם יְהוָה לֹא יִבְנֶה בַיִת שָׁוְא עָמְלוּ בוֹנָיו בּוֹ אִם יְהוָה לֹא יִשְׁמָר עִיר שָׁוְא שָׁקַד שׁוֹמֵר:ב שָׁוְא לָכֶם מַשְׁכִּימֵי קוּם מְאַחֲרֵי שֶׁבֶת אֹכְלֵי לֶחֶם הָעֲצָבִים כֵּן יִתֵּן לִידִידוֹ שֵׁנָא:ג הִנֵּה נַחֲלַת יְהוָה בָּנִים שָׂכָר פְּרִי הַבָּטֶן:ד כְּחִצִּים בְּיַד גִּבּוֹר כֵּן בְּנֵי הַנְּעוּרִים:ה אַשְׁרֵי הַגֶּבֶר אֲשֶׁר מִלֵּא אֶת אַשְׁפָּתוֹ מֵהֶם לֹא יֵבֹשׁוּ כִּי יְדַבְּרוּ אֶת אוֹיְבִים בַּשָּׁעַר:
נקרא  33  פעמים

אתגר AI

אחרי החגים • אתגר 13

לוח מודעות

למעלה