אני עושה אותו רעיון (מתכון מעט שונה) אבל בקיצור דרך: במקום לבשל בסיר אני מכניסה למיקרוגל. יוצא אותו דבר. כמובן שאת הביצים אני מוסיפה אח"כ...אני חושבת שהמתכון מ"פרוג", לא זוכרת ממי
עוגת שוקולד ופירורים:
לבצק:
3 כוסות קמח
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 א. אפיה
סוכר וניל
ביצה (2 כפות מים - אם יש צורך, בד''ע אני לא מוסיפה)
לערבב הייטב, לשטח 2/3 בתבנית, להדק.
למלוי: (בסיר)
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
1/4 כוס מים+ קפה
2 כפות קקאו
100 גר' שוקולד
2 ביצים - אחרי הבישול של הנ''ל להסיר מהאש, להוסיף ולערבב מיד
לשים את המילוי מעל הבסיס, ולפזר את ה1/3 בצק הנוסף מעל - כפירורים.
לאפות 20 דק' ב-180 מעלות.
אצלנו זה רץ...
לאיזה גודל תבנית?אני חושבת שהמתכון מ"פרוג", לא זוכרת ממי
עוגת שוקולד ופירורים:
לבצק:
3 כוסות קמח
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 א. אפיה
סוכר וניל
ביצה (2 כפות מים - אם יש צורך, בד''ע אני לא מוסיפה)
לערבב הייטב, לשטח 2/3 בתבנית, להדק.
למלוי: (בסיר)
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
1/4 כוס מים+ קפה
2 כפות קקאו
100 גר' שוקולד
2 ביצים - אחרי הבישול של הנ''ל להסיר מהאש, להוסיף ולערבב מיד
לשים את המילוי מעל הבסיס, ולפזר את ה1/3 בצק הנוסף מעל - כפירורים.
לאפות 20 דק' ב-180 מעלות.
אצלנו זה רץ...
A4לאיזה גודל תבנית?
גם אצלנואצלנו זה רץ...
למה את אופה רק ב 150?עוגת שוקולד ופירורים
חומרים:
לבצק:
· 3 כוסות קמח
· אבקת אפיה
· ביצה
· כוס שמן
· 3 כפות סוכר
לשוקולד:
· 11/4 כוס סוכר
· 1/2 כוס מים
· 250 גרם שוקולד מריר
· 1/2 כוס שמן
· 2 כפות קקאו
· 4 ביצים
אופן ההכנה:
ללוש את החומרים לבצק ולחלק ל1/4 ו3/4.
לשטוח 3/4 בצק בתבנית (מתכת) ולאפות בחום 180 מעלות במשך 15 דקות.
להמיס בסיר את כל החומרים מלבד הביצים וכשמתקרר להוסיף את הביצים ולערבב היטב.
לשפוך מעל הבצק את השוקולד ולפורר מעל השוקולד את ה1/4 בצק שנותר.
לאפות ב150 מעלות עד שהקיסם יוצא יבש לגמרי.
זה מתכון שקיבלתי והוא יוצא מעולה!!!למה את אופה רק ב 150?
אולי אפיתי על גבוה יותר ולכן מתפורר לי?
סליחה על ההקפצה מלפני כמה שנים...אני חושבת שהמתכון מ"פרוג", לא זוכרת ממי
עוגת שוקולד ופירורים:
לבצק:
3 כוסות קמח
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 א. אפיה
סוכר וניל
ביצה (2 כפות מים - אם יש צורך, בד''ע אני לא מוסיפה)
לערבב הייטב, לשטח 2/3 בתבנית, להדק.
למלוי: (בסיר)
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
1/4 כוס מים+ קפה
2 כפות קקאו
100 גר' שוקולד
2 ביצים - אחרי הבישול של הנ''ל להסיר מהאש, להוסיף ולערבב מיד
לשים את המילוי מעל הבסיס, ולפזר את ה1/3 בצק הנוסף מעל - כפירורים.
לאפות 20 דק' ב-180 מעלות.
אצלנו זה רץ...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
סילבוס חדש ל-2024!
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
21.05
י"ג אייר
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
דיגיטל בגובה העיניים
עם מנדי נאבול
כל האפשרויות הטמונות בעולם הדיגיטל שיגרמו לך להרוויח יותר!
לתלמידים ובוגרים בלבד!
תהילים פרק קמד
א לְדָוִד בָּרוּךְ יְהוָה צוּרִי הַמְלַמֵּד יָדַי לַקְרָב אֶצְבְּעוֹתַי לַמִּלְחָמָה:ב חַסְדִּי וּמְצוּדָתִי מִשְׂגַּבִּי וּמְפַלְטִי לִי מָגִנִּי וּבוֹ חָסִיתִי הָרוֹדֵד עַמִּי תַחְתָּי:ג יְהוָה מָה אָדָם וַתֵּדָעֵהוּ בֶּן אֱנוֹשׁ וַתְּחַשְּׁבֵהוּ:ד אָדָם לַהֶבֶל דָּמָה יָמָיו כְּצֵל עוֹבֵר:ה יְהוָה הַט שָׁמֶיךָ וְתֵרֵד גַּע בֶּהָרִים וְיֶעֱשָׁנוּ:ו בְּרוֹק בָּרָק וּתְפִיצֵם שְׁלַח חִצֶּיךָ וּתְהֻמֵּם:ז שְׁלַח יָדֶיךָ מִמָּרוֹם פְּצֵנִי וְהַצִּילֵנִי מִמַּיִם רַבִּים מִיַּד בְּנֵי נֵכָר:ח אֲשֶׁר פִּיהֶם דִּבֶּר שָׁוְא וִימִינָם יְמִין שָׁקֶר:ט אֱלֹהִים שִׁיר חָדָשׁ אָשִׁירָה לָּךְ בְּנֵבֶל עָשׂוֹר אֲזַמְּרָה לָּךְ:י הַנּוֹתֵן תְּשׁוּעָה לַמְּלָכִים הַפּוֹצֶה אֶת דָּוִד עַבְדּוֹ מֵחֶרֶב רָעָה:יא פְּצֵנִי וְהַצִּילֵנִי מִיַּד בְּנֵי נֵכָר אֲשֶׁר פִּיהֶם דִּבֶּר שָׁוְא וִימִינָם יְמִין שָׁקֶר:יב אֲשֶׁר בָּנֵינוּ כִּנְטִעִים מְגֻדָּלִים בִּנְעוּרֵיהֶם בְּנוֹתֵינוּ כְזָוִיֹּת מְחֻטָּבוֹת תַּבְנִית הֵיכָל:יג מְזָוֵינוּ מְלֵאִים מְפִיקִים מִזַּן אֶל זַן צֹאונֵנוּ מַאֲלִיפוֹת מְרֻבָּבוֹת בְּחוּצוֹתֵינוּ:יד אַלּוּפֵינוּ מְסֻבָּלִים אֵין פֶּרֶץ וְאֵין יוֹצֵאת וְאֵין צְוָחָה בִּרְחֹבֹתֵינוּ:טו אַשְׁרֵי הָעָם שֶׁכָּכָה לּוֹ אַשְׁרֵי הָעָם שֶׁיֲהוָה אֱלֹהָיו: