חגים שבועות מתוקים- עוגות, קנוחים וכו'

הכל טוב !!

משתמש פעיל
מתחשק לי להכין אצבעות עלי פילו גבינה - למישהי יש רעיון למילוי קל להכנה + חומרים זמינים ?
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
מתחשק לי להכין אצבעות עלי פילו גבינה - למישהי יש רעיון למילוי קל להכנה + חומרים זמינים ?
את יכולה להכין את זה באצבעות
 

הכל טוב !!

משתמש פעיל
את יכולה להכין את זה באצבעות
תודה, אבל אני אפילו לא יודעת מה זה עלי מנגולד וכרישה...
 

משתמש אנונימי

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
אני מחפשת מתכון בלי ג'לטין
באיזה תבנית עושים את זה שיצא ככה?
בלי ג'לטין אי אפשר ככ, כי זה לא יהיה יציב. אלא אם את מגישה אותה ממש קפואה אני חושבת.
אבל את יכולה לעשות טריקולד בכוסות אישיות ואז אין צורך בג'לטין.
עושים ברינג עם שקף
 

סטאזרית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מחפשת מתכון טוב לעוגת עוקץ הדבורה
עוקץ הדבורה ללא שקדים:
עוגת עקיצת הדבורה
כמות: תבנית חפ"מ ענקית, גודל כוס מדידה: כוס נייר חפ"מ
החומרים לבסיסים:

6ביצים
½ 1כוס סוכר
¾ כוס חלב
¾ כוס שמן
2כוסות קמח
½ 1כפיות אבקת אפיה
החומרים לקרם מילוי:

1חבילה אינסטנט פודינג וניל
¼ 1כוס חלב
1שמנת מתוקה
החומרים לציפוי:
½ חבילת חמאה
2כפות קפה נמס
6כפות סוכר
1שמנת חמוצה
אופן ההכנה:
בסיסים:
.1להקציף את החלבונים + ¾ כוס סוכר.
.2להקציף את החלמונים + ¾ כוס סוכר.
.3לאחד את 2התערובות בתנועות קיפול )אם מכינים במיקסר עומד חזק – אין צורך להפריד את
הביצים, ואפשר להקציף ביצים שלמות 8-10דקות, תוך הוספת הסוכר בהדרגה(
.4להוסיף את שאר חומרי הבסיסים בתנועות קיפול עדינות – לסירוגין נוזלים וקמח.
.5לצקת את הבלילה ל- 2תבניות חפ"מ )גודל ענק( מרופדות בנייר אפיה.
.6לאפות כל חלק 15דקות בתנור שחומם ל- 180מעלות.
מילוי:
.7להקציף את כל חומרי המילוי, לחלק ל- 2ולמרוח בין השכבות לאחר שהן מתקררות.
.8להקפיא עד שהקצפת העליונה מתקשה. )בסיס- קצפת-בסיס-קצפת(
ציפוי:
.9להמיס בסיר את כל חומרי הציפוי ולערבב היטב. )להשתדל להמיס את כל הגושים, לא נורא אם
נשארים מעט גושים קטנטנים. שמנת של טרה פחות מומלץ, מאד גושית(
.10לקרר את הקרם ולמרוח על העוגה.
 

גויבה

משתמש פעיל
עוקץ הדבורה ללא שקדים:
עוגת עקיצת הדבורה
כמות: תבנית חפ"מ ענקית, גודל כוס מדידה: כוס נייר חפ"מ
החומרים לבסיסים:

6ביצים
½ 1כוס סוכר
¾ כוס חלב
¾ כוס שמן
2כוסות קמח
½ 1כפיות אבקת אפיה
החומרים לקרם מילוי:

1חבילה אינסטנט פודינג וניל
¼ 1כוס חלב
1שמנת מתוקה
החומרים לציפוי:
½ חבילת חמאה
2כפות קפה נמס
6כפות סוכר
1שמנת חמוצה
אופן ההכנה:
בסיסים:
.1להקציף את החלבונים + ¾ כוס סוכר.
.2להקציף את החלמונים + ¾ כוס סוכר.
.3לאחד את 2התערובות בתנועות קיפול )אם מכינים במיקסר עומד חזק – אין צורך להפריד את
הביצים, ואפשר להקציף ביצים שלמות 8-10דקות, תוך הוספת הסוכר בהדרגה(
.4להוסיף את שאר חומרי הבסיסים בתנועות קיפול עדינות – לסירוגין נוזלים וקמח.
.5לצקת את הבלילה ל- 2תבניות חפ"מ )גודל ענק( מרופדות בנייר אפיה.
.6לאפות כל חלק 15דקות בתנור שחומם ל- 180מעלות.
מילוי:
.7להקציף את כל חומרי המילוי, לחלק ל- 2ולמרוח בין השכבות לאחר שהן מתקררות.
.8להקפיא עד שהקצפת העליונה מתקשה. )בסיס- קצפת-בסיס-קצפת(
ציפוי:
.9להמיס בסיר את כל חומרי הציפוי ולערבב היטב. )להשתדל להמיס את כל הגושים, לא נורא אם
נשארים מעט גושים קטנטנים. שמנת של טרה פחות מומלץ, מאד גושית(
.10לקרר את הקרם ולמרוח על העוגה.
נראה לך שאפשר לוותר על השמנת חמוצה ? (לא אוהבים אצלינו)
 

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
בוקרס גבינות וזיתים / תהילה אביטן

מתכון מעולה לארוחת ערב קלילה או סתם שבא לכם להתפנק מבורקס חם...​

החומרים:
800 גרם בצק עלים מופשר חתוך לריבועים 10*10 ס"מ

מילוי גבינה לבורקס:
1/2 חבילת גבינת "טוב טעם" או גבינת ריקוטה
2 כפות גבינת שמנת בטעם טבעי (אפשר גם גבינה לבנה)
100 גרם גבינה בולגרית או צפתית
1 ביצה
1 כף קמח
1/2 כוס זיתים ירוקים מגולענים קצוצים
מלח פלפל לפי הטעם (מומלץ לטעום ולהוסיף בהתאם)

להברשה:
חלמון ביצה ושומשום

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מערבבים את כל חומרי המילוי בקערה.
מסדרים את ריבועי בצק העלים על נייר אפיה. מניחים כפית ממלית הגבינות בקצה הריבוע ומקפלים למשולש. מהדקים היטב את הקצוות.(ניתן לעשות זאת בעזרת שיני מזלג).
מסדרים את המשולשים בתבנית מרופדת בנייר אפיה (לא צמודים מדי כי הם תופחים במהלך האפיה) ומורחים מעל חלמון ביצה. מפזרים שומשום ואופים במשך 15-20 דקות עד להזהבה.
מגישים לצד גבינה קשה וזיתים שלמים מגולענים.
1684612059228.png
 

פיר

משתמש סופר מקצוען
מקווה שזה עונה על הדרישות..

עוגת גבינה בלי להפריד ביצים!
החומרים:
  • 5 ביצים
  • חצי כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 750 גרם גבינה לבנה 5%
  • 250 מל שמנת חמוצה
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • חצי כוס קורנפלור

אופן ההכנה:
  • מחממים תנור ל - 180 מעלות
  • בקערת המיקסר שמים את הביצים עם הסוכר והסוכר וניל ומקציפים היטב
  • מקציפים דקות ארוכות עד שהקצף אוורירי לבן ותפוח
  • עוצרים את המיקסר, מוסיפים את הגבינות ומערבבים
  • עוצרים את המיקסר, מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים
  • כשיש לנו בלילה אחידה, מוסיפים את האינסטנט פודינג והקורנפלור ומערבבים הכל ביחד
  • מערבבים לבלילה אחידה
  • משמנים תבנית ויוצקים פנימה את הבלילה
  • לתנור החם מכניסים תבנית גדולה של עוגה ויוצקים פנימה 2-3 כוסות מים
  • על המים מניחים את התבנית עם העוגה
  • אופים עשר דקות ב - 180 מעלות
  • אחרי 10 דקות מורידים ל 160 מעלות ואופים כארבעים דקות
  • אל תייבשו את העוגה!
  • סוגרים את התנור, משאירים את העוגה בפנים עוד כחצי שעה
  • אחרי כחצי שעה, מוציאים ומקררים לילה במקרר.
אפשר להכין ולהקפיא?
 

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
1 מיכל שמנת לבישול

1/2 כוס רוטב צ׳ילי מתוק
מי יכולה לענות לי אחת ולתמיד
הום פרייז מגיע עם שמנת לבישול או לא?
ברשת מצאתי המון מתכונים בלי,
מה יותר טעים כתוספת לסלמון?
 

ניק 4339

משתמש פעיל
@ה.בקר [אני לא יודעת אם פה המקום...]
בקשר למתכון שלך בקטיפה-עוגת גבינה אלפחורס,אפשר לוותר על הקוקוס המקורמל?
 

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
מי יכולה לענות לי אחת ולתמיד
הום פרייז מגיע עם שמנת לבישול או לא?
ברשת מצאתי המון מתכונים בלי,
מה יותר טעים כתוספת לסלמון?
אני אישית יותר אוהבת עם שמנת.
ויש שיחלקו עלי
 

אלימלי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
כדורי פררו רושה

החומרים:
250 גרם ביסקוויטים
100 גרם ופלים
(אני השתמשתי בוופלים לואקר, אבל אפשר מכל סוג שתרצו)
6 כפות ממרח נוגט
150 מ"ל שמנת מתוקה
100 גרם אגוזי לוז קלויים
לציפוי:
200 גרם שוקולד חלב
30 גרם חמאת קקאו
60 גרם ברס

אופן ההכנה:

טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון עד לקבלת אבקה. מוסיפים את ממרח הנוגט, הוופלים והשמנת המתוקה ומעבדים עד שמתקבל בצק אחיד.
מגלגלים לכדורים שבמרכז כל אחד מהם אגוז לוז,
ומעבירים להקפאה לשעתיים.

ציפוי:
ממיסים את השוקולד יחד עם חמאת הקקאו במיקרוגל.
מוסיפים את הברס ומערבבים.
נועצים קיסם באחד הכדורים וטובלים אותו בזהירות בתערובת השוקולד. מעבירים לרשת. ממשיכים כך עם כל הכדורים וממתינים שהציפוי יתקשה.
מכניסים למקפיא ומפשירים כ-5 דקןת לפני ההגשה.בתאבון!


normal_5fe0c410a4f2a.jpg

צילום וסטיילנג: תהילה אביטן
כמה כדורים בערך יוצא מכזו כמות?
האם אפשר חלק לצפות בשוקולד לבן(בשביל היופי, אני רוצה לשלוח לגננות..)? אם כן אז מה להוסיף לשוקולד?
 

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
כמה כדורים בערך יוצא מכזו כמות?
לא יודעת לומר לך בדיוק, לפחות 30 כדורים קטנים.
אני תמיד מכפילה כמות כי זה טעים ברמות!!
יוצא לי 2 קופסאות של תבנית ח"פ גדולה.
האם אפשר חלק לצפות בשוקולד לבן(בשביל היופי, אני רוצה לשלוח לגננות..)? אם כן אז מה להוסיף לשוקולד?
כן, תמיסי 100 ג' שוקולד עם 2 כפות שמן.
 

אלימלי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
לא יודעת לומר לך בדיוק, לפחות 30 כדורים קטנים.
אני תמיד מכפילה כמות כי זה טעים ברמות!!
יוצא לי 2 קופסאות של תבנית ח"פ גדולה.

כן, תמיסי 100 ג' שוקולד עם 2 כפות שמן.
תודה רבה רבה!!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@ה.בקר [אני לא יודעת אם פה המקום...]
בקשר למתכון שלך בקטיפה-עוגת גבינה אלפחורס,אפשר לוותר על הקוקוס המקורמל?
כן
תקבלי עוגת גבינה ריבת חלב מהממת.
השילוב של הקוקס והריבת חלב עם בסיס העוגיה הוא מה שדומה לאלפחורס.
אבל טעים ממש גם בלי
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה