בכל שבוע אנחנו אופים חלות לכבוד שב"ק.
אחד הכללים הידועים והמפורסמים הוא -
שזמן התפחה ממושך יתן תוצאה של חלות אווריריות וקלות יותר.
אך לצערנו הרב החלות נכנסות לתנור מושלמות
ויוצאות עם קליעה מעוותת ו/או מפורקת בחלקה.
מה יכולה להיות הבעיה? / הגורם?
ועוד שאלה -
איזה פרק זמן נחשב להגיוני עבור ההתפחה
וממתי יש סכנת החמצה?
אחד הכללים הידועים והמפורסמים הוא -
שזמן התפחה ממושך יתן תוצאה של חלות אווריריות וקלות יותר.
אך לצערנו הרב החלות נכנסות לתנור מושלמות
ויוצאות עם קליעה מעוותת ו/או מפורקת בחלקה.
מה יכולה להיות הבעיה? / הגורם?
ועוד שאלה -
איזה פרק זמן נחשב להגיוני עבור ההתפחה
וממתי יש סכנת החמצה?