מה אפשר לעשות עם נתחי בשר, שיצא טוב ולא יבש? [חוץ ממס 5 הידוע.... ]
מספר 6 - למה הוא טוב?
הבנתי שלצלי הוא מצוין אך עלול להתייבש מהר.
זה נכון?
כנ''ל מס' 4.
מה עוד אפשר לעשות איתם?
מס' 2, מס 10
למה הם מיועדים?
איזה עוד נתחים טובים יש ומה השימוש שלהם?
נתקלתי גם ברצועות לומיטו - שו הדא?
חשוב לציין- אני מחפשת נתחים שלא יתייבשו בבישול ארוך מידי.
מספר 6 - למה הוא טוב?
הבנתי שלצלי הוא מצוין אך עלול להתייבש מהר.
זה נכון?
כנ''ל מס' 4.
מה עוד אפשר לעשות איתם?
מס' 2, מס 10
למה הם מיועדים?
איזה עוד נתחים טובים יש ומה השימוש שלהם?
נתקלתי גם ברצועות לומיטו - שו הדא?
חשוב לציין- אני מחפשת נתחים שלא יתייבשו בבישול ארוך מידי.