שימי אדלר, ישיבע-בוחער מארה"ב החדשה שנמצאת בשליטת המוסלמים, נעצר בערב לאחר שחוזר מפגישה, בחשד כי הוא רצח את הנשיא של 'A.N.W', שתכנן להשתלט על הנשיאות העכשווית.
לאחר חקירות מתישות הוא נכנס לתא מעצר ופוגש שם את ג'ף - שעובד בשירות 'A.N.W', אשר עוזר לו לצאת בתמורה להבטחת עזרה. הוא משוחח עם אדם מה'A.N.W', שמסביר לו את פרטי המשימה ומאיים עליו. הוא טס לאוסטריה ונכנס לבית אח הנשיא, כשלפתע מתקשר אדם שאומר לו לבוא לרחוב מסוים. הוא מתחיל ללכת, אך בדרך מתעכב. הזקנים שעיכבוהו נרצחים.
שימי מוצא פתק שלכאורה מורה על מיקום הדפים.
לאחר חקירות מתישות הוא נכנס לתא מעצר ופוגש שם את ג'ף - שעובד בשירות 'A.N.W', אשר עוזר לו לצאת בתמורה להבטחת עזרה. הוא משוחח עם אדם מה'A.N.W', שמסביר לו את פרטי המשימה ומאיים עליו. הוא טס לאוסטריה ונכנס לבית אח הנשיא, כשלפתע מתקשר אדם שאומר לו לבוא לרחוב מסוים. הוא מתחיל ללכת, אך בדרך מתעכב. הזקנים שעיכבוהו נרצחים.
שימי מוצא פתק שלכאורה מורה על מיקום הדפים.
שימי עדיין עמד בחדר שבו מצא את הדפים. ליבו הלם בפראות. הדפים בידיו נראו לו כבדים יותר משהיו באמת. הוא ניסה להרגיע את מחשבותיו, אך התחושה שמשהו לא בסדר ניקרה בו.
הוא שלף במהירות את המכשיר הקטן שקיבל מאדם ולחץ על הכפתור.
"אדם, אני... מצאתי אותם", אמר בקול רועד, משתדל שלא לשדר את הפחד שכרסם בו.
"מה מצאת?" קולו של אדם נשמע, קר וחד כמו להב.
"את הדפים. אני חושב שהם התוכניות",, ענה שימי במהירות, בעודו מעביר את אצבעותיו על שולי הדפים, כאילו מוודא שהם אמתיים.
"מעולה." אמר אדם, אך היה משהו מתוח בקולו. "שימי, אתה חייב להוציא אותם משם עכשיו. זה מסוכן מדי להחזיק אותם אצלך."
"מה אני אמור לעשות?" שאל שימי, מבולבל.
"יש לנו סוכן שעובד בבית דפוס ברחוב גונזה," ענה אדם במהירות. "תיקח לשם את הדפים ותמסור אותם לאדם בשם ארתור. הוא ידאג להעביר אותם הלאה. אל תעכב את זה אפילו לדקה."
שימי הנהן, למרות שאדם לא יכול היה לראות אותו. "בסדר, אני יוצא עכשיו," אמר, ומיהר לארוז את הדפים בתיקו.
הוא יצא מהבניין, ליבו פועם במהירות. הרחובות של וינה היו שקטים, אך עבור שימי הם נראו רועשים מתמיד – רחשי צמיגים, צעדים מרוחקים, וקולות דיבור עמומים מכל עבר, נדמו לו כמו איום נסתר.
הוא התקדם במהירות, מדי פעם מביט מעבר לכתפו, רק כדי לוודא שאף אחד לא עוקב אחריו.
נערך לאחרונה ב: