אני רוצה לנסות להכין את זה שובזה עם פקק חום?
קניתי אותו אתמול והשתמשתי לעוגיות שוקולד צ'יפס ויצא מושלם.
בכההאני רוצה לנסות להכין את זה שוב
יש לי סוכר חום כהה לאפיה
וסוכר חום בהיר
במה עדיף להשתמש?
רק חזרתי לעדכן שהפעם יצא מעולה וזה היה בתנור חצי שעהבכהה
שמחה לשמוע.רק חזרתי לעדכן שהפעם יצא מעולה וזה היה בתנור חצי שעה
חוץ מזה שהשארתי את זה בתנור החם מחשש לידיים קטנטנות
וזה התקשה קצת יותר
כנראה הבעיה היתה בסוכר החום
תלמדו אותי, איך זה הולך???אין על השילוב של חמאת בוטנים ושוקולד.
אולי רק שוקולד ומנטה- בעז"ה מתכון לשילוב כזה בקרוב.
צפה בקובץ המצורף 706598
את הריבועים האלו אני אוהבת להכין מ-3 סיבות.
1. הן קלות להכנה.
2. מתקבלת כמות גדולה
3. הן טעימות, אבל ממש. עם מרקם טופיי כזה.
תבנית תנור. כ-80 קוביות. תלוי בגודל החיתוך.
כוסות חד פעמיים.
4 ביצים
1.5 כוסות שמן
1.5 כוסות חמאת בוטנים
2 כפיות סודה לשתיה
קמצוץ מלח
1 כוס סוכר חום
2 כוסות סוכר לבן
5 כוסות קמח
1 שקית, 300 גרם שוקולד צ'יפס מריר איכותי.
מערבבים בקערת מיקסר את כל הרכיבים למעט השוקולד צ'יפס.
אחרי שמתגבשת עיסה, מוסיפים שוקולד צ'יפס. מערבבים רק עד להטמעתם בעיסה.
משטחים בתבנית תנור מרופדת בניר אפיה.
אופים ב 180 מעלות כ-45-50 דקות עד להשחמה נאה של העוגה מלמעלה ועד שהעוגה יציבה יחסית למגע. [נגיעה באצבע בעדינות לא יוצרת בה חור].
פורסים לאחר צינון.
בתיאבון
צפה בקובץ המצורף 706597
אוי,הצילום שלי שואף לאפסתלמדו אותי, איך זה הולך???
כל השפיות כאן הן גם צלמות??
נראה מושלם בל''נ אחרי החג
לשמוע ממך...העני, תודה רבה!
המתכון שלך זכה להאכל בקידוש של ראש השנה...
יצא מעולה! שנה טובה ומתוקה!
באיזה קמח השתמשת?הכנתי גם ללא גלוטן-יצא יותר טעים מהמקורי
יש@hbecker - יצא מושלם. (חוץ מזה שחיסלתי לבד קרוב לחצי כמות :O )
ובענייני שילוב חמאת בוטנים ושוקולד - יש לך עוד מתכון שווה? (אולי יותר מפונפן קצת..)
ולא להמיס שוקולד עם ח. בוטנים ופצפוצי אורז/ביסקויטים/קורנפלקס.
עוגה אמיתית. אפויה. שיש בה איזו שכבה של ח. בוטנים.
יש חיה כזאת..?
מחכה בקוצר רוחיש
העליתי לפני כמה שנים משהו פצצה
אולי אעלה שוב
תאמת לא זוכרתבאיזה קמח השתמשת?
יש לי משהו- עוגת כף וסיר. שכבת בצק שמורכב מח' בטנים + שכבת שוקולד ציפס וקוקוס עם ביצים.עוגה אמיתית. אפויה. שיש בה איזו שכבה של ח. בוטנים.
ניסיתי אתמולאין על השילוב של חמאת בוטנים ושוקולד.
אולי רק שוקולד ומנטה- בעז"ה מתכון לשילוב כזה בקרוב.
צפה בקובץ המצורף 706598
את הריבועים האלו אני אוהבת להכין מ-3 סיבות.
1. הן קלות להכנה.
2. מתקבלת כמות גדולה
3. הן טעימות, אבל ממש. עם מרקם טופיי כזה.
תבנית תנור. כ-80 קוביות. תלוי בגודל החיתוך.
כוסות חד פעמיים.
4 ביצים
1.5 כוסות שמן
1.5 כוסות חמאת בוטנים
2 כפיות סודה לשתיה
קמצוץ מלח
1 כוס סוכר חום
2 כוסות סוכר לבן
5 כוסות קמח
1 שקית, 300 גרם שוקולד צ'יפס מריר איכותי.
מערבבים בקערת מיקסר את כל הרכיבים למעט השוקולד צ'יפס.
אחרי שמתגבשת עיסה, מוסיפים שוקולד צ'יפס. מערבבים רק עד להטמעתם בעיסה.
משטחים בתבנית תנור מרופדת בניר אפיה.
אופים ב 180 מעלות כ-45-50 דקות עד להשחמה נאה של העוגה מלמעלה ועד שהעוגה יציבה יחסית למגע. [נגיעה באצבע בעדינות לא יוצרת בה חור].
פורסים לאחר צינון.
בתיאבון
צפה בקובץ המצורף 706597
תבדקי קודם כל ששמת את כל הרכיבים כולל השמן והביצים....ושלא הפחתת בכמויות....ושמת אצת סוגי הסוכר הנכונים והשתמשת בכוס חד פעמית פשוטה למדידהניסיתי אתמול
ויצא קשה (בל תשחית על הכל...)
הוצאתי אחרי 20 ד' אפיה בתנור שלא חומם מראש (הריח שזה כבר מוכן)
איפה הבעיה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
הנחת ענק!
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
24.06
י"ח סיוון
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
7.05
כ"ט ניסן
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
מלחמה מבעד לעדשה
עם אילן לורנצי
שיתוף מטלטל ומיוחד על צילומים בזמן מלחמה ותיעודים יותאי דופן זווית יוצאת דופן מתוך עזה והעוטף ועד הצפון
לתלמידים ובוגרים בלבד!
תהילים פרק קלא
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד יְהוָה לֹא גָבַהּ לִבִּי וְלֹא רָמוּ עֵינַי וְלֹא הִלַּכְתִּי בִּגְדֹלוֹת וּבְנִפְלָאוֹת מִמֶּנִּי:ב אִם לֹא שִׁוִּיתִי וְדוֹמַמְתִּי נַפְשִׁי כְּגָמֻל עֲלֵי אִמּוֹ כַּגָּמֻל עָלַי נַפְשִׁי:ג יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם: