עוגות/עוגיות ריבועי חמאת בוטנים ושוקולד-

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
הפתרון הוא לערבב כמובן את תוכן הקופסה.
ואגב, מהו מרקם צ'ואי? דביק יעני?
גם ערבוב של הקופסא לא תמיד מחזיר את החמאת בוטנים לטקסטורה הנכונה לעוגה.
עדיין השומן מתפרק גם אם נראה שהוא נבלע, בערבוב עם החומרים האחרים הוא נוטה להתפרק מחמאת הבוטנים.
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
מתכון טעים טעים
מומלץ בחום שווה לנסות
מחפשת עוד מתכונים בסגנון...
באמת אחד המתכונים שנהפכו כקבע
@hbecker פעם אחרונה שהכנתי יצא קצת מרקם שונה יכול להיות שקשור לסודה לשתיה כי סודה לשתיה מייבש
ושמתי קצת יותר מתמיד
שאת כותבת כפית במתכון למה את מתכוונת לחד פעמי או אמיתי (בכוסות אני יודעת שחד פעמי;))
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
באמת אחד המתכונים שנהפכו כקבע
@hbecker פעם אחרונה שהכנתי יצא קצת מרקם שונה יכול להיות שקשור לסודה לשתיה כי סודה לשתיה מייבש
ושמתי קצת יותר מתמיד
שאת כותבת כפית במתכון למה את מתכוונת לחד פעמי או אמיתי (בכוסות אני יודעת שחד פעמי;))
כפית שטוחה
 

סביונית

משתמש מקצוען
הסוכר חום היחיד שהיה על המדפים זה "סוכר חום כהה לאפיה, מהדורה מיוחדת",
מכירות? הוא כמו הסוכר הרגיל?
כי הטעם שלו הרגיש לי קצת שונה...
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
הסוכר חום היחיד שהיה על המדפים זה "סוכר חום כהה לאפיה, מהדורה מיוחדת",
מכירות? הוא כמו הסוכר הרגיל?
כי הטעם שלו הרגיש לי קצת שונה...
זה עם פקק חום?
קניתי אותו אתמול והשתמשתי לעוגיות שוקולד צ'יפס ויצא מושלם.

ממש מעניין הדבר הזה.
זה או שיוצא כאן מושלם או שמשהו לא מצליח.
ממש חלוקה בין הניקיות שהכינו

קשה לי להבין למה ומה מביא לזה...
 

brachi :)

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
@hbecker
תודה רבה

שאלה דחופה
העיסה יצאה לי ממש יציבה, כמעט כמו בצק
האם זה המרקם?
 

ורסצ'ה

משתמש מקצוען
זה עם פקק חום?
קניתי אותו אתמול והשתמשתי לעוגיות שוקולד צ'יפס ויצא מושלם.


ממש מעניין הדבר הזה.
זה או שיוצא כאן מושלם או שמשהו לא מצליח.
ממש חלוקה בין הניקיות שהכינו

קשה לי להבין למה ומה מביא לזה...
אני אנסה שוב, חייבת שזה יצליח.
יש לי חולשה לחמאת בוטנים
וחוץ מזה שאני סומכת על המתכונים שלך בעיניים עצומות וברור לי שזה מתכון טוב ואני הפשלנית.
 

chavi9

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
טוב, גם אני ניסיתי היום בחדווה את המתכון הממולץ
ושייכת לאלו שלא יצא להם מה שאמור היה לצאת...
(לא מאוכזבת, זה טעים גם ככה. יצא כמו עוגיות שוקוצ'יפס פריכות)... גורסת את זה עכשיו פה עם כוס קפה :) )
וזה אחרי שנתתי לו רק 20 דק' בתנור + כמה דקות בתנור מכובה כי בכל זאת כתבת 45 דק'...

אולי הבעיה היא שחממתי את התנור מראש?
אולי התבנית גדולה מדי?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@hbecker
תודה רבה

שאלה דחופה
העיסה יצאה לי ממש יציבה, כמעט כמו בצק
האם זה המרקם?
לא.
צריכה להיות דביקה קצת כמו עיסה של עוגיות.

@hbecker
תבנית תנור -- הכונה לתבנית המקורית השטוחה, או לתבנית חד פעמית?
חד פעמית הכי גדולה. כמעט כחו תנור

טוב, גם אני ניסיתי היום בחדווה את המתכון הממולץ
ושייכת לאלו שלא יצא להם מה שאמור היה לצאת...
(לא מאוכזבת, זה טעים גם ככה. יצא כמו עוגיות שוקוצ'יפס פריכות)... גורסת את זה עכשיו פה עם כוס קפה :) )
וזה אחרי שנתתי לו רק 20 דק' בתנור + כמה דקות בתנור מכובה כי בכל זאת כתבת 45 דק'...

אולי הבעיה היא שחממתי את התנור מראש?
אולי התבנית גדולה מדי?
התנור המומם מראש זה לא בעיה.
לא אמור לצאת פריך כמו עוגיות.


לא יודעת מה לאמר,
איבדתי את הבטחון מהאשכול הסה..

אבל רגע, יש אשכול מתאים בחכמת נשים. בול בשביל זה.
על עוגות מפושלות :)


למרות שאצלינו היא רצה. מכינה אותה כמעט כל שבת כי הילדים מבקשים. ויוצא מעולה.
 

chavi9

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
מעניין ממש,
לדעתי הסוד הוא בגודל התבנית,
שמשפיע גם על העובי של התוצאה וגם על מהירות האפיה.

חברות, כל מי שיצא לה סגנון של עוגיה, אפתה בתבנית תנור,
ומי שלא - בתבנית קטנה יותר?


רק שזה לא יוריד לך את הבטחון למען ה'
את לא חייבת כלום לאף אחד
הבאת מתכון מצוין שאת מכירה, עם הוראות ברורות
ולמרות שקבלתי באמת תוצאה קצת שונה, עדיין היא נחמדה ומוצלחת
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
לא.
צריכה להיות דביקה קצת כמו עיסה של עוגיות.


חד פעמית הכי גדולה. כמעט כחו תנור


התנור המומם מראש זה לא בעיה.
לא אמור לצאת פריך כמו עוגיות.


לא יודעת מה לאמר,
איבדתי את הבטחון מהאשכול הסה..

אבל רגע, יש אשכול מתאים בחכמת נשים. בול בשביל זה.
על עוגות מפושלות :)


למרות שאצלינו היא רצה. מכינה אותה כמעט כל שבת כי הילדים מבקשים. ויוצא מעולה.
לדעתי :)
זה קשור בכמות של הסודה לשתיה כי הוא מיבש
כי לי בד"כ יצא פצצה ופעם אחת ששמתי יותר סודה לשתיה מכפית חד פעמי קצת התייבש
וגם לא להוריד מהכמות של הסוכר והשמן.... וכמובן לא לאפות יותר מידי
@hbecker מה את אומרת...
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
לדעתי :)
זה קשור בכמות של הסודה לשתיה כי הוא מיבש
כי לי בד"כ יצא פצצה ופעם אחת ששמתי יותר סודה לשתיה מכפית חד פעמי קצת התייבש
וגם לא להוריד מהכמות של הסוכר והשמן.... וכמובן לא לאפות יותר מידי
@hbecker מה את אומרת...
לגבי הסודה לשתיה אני לא יודעת

אבל בענין השמן והסוכר מסכימה איתך.
אם יצא למישהי פחות טוב כי הפחיתה באלו אז אין לי אחריות :)

וגם אם יצא למישהי פחות טוב בלי להפחית באלו, אין לי אחריות :)
 

כבי800

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
@hbecker
הכנתי היום,
מתכון קליל שיוצא זליל:)
תוך רגע מתחסל כליל...

יצא במרקם מעולה, פריך למעלה ו-chewy למטה בדיוק במידה.
תודה על זה שיש לי קצת מאפים במקפיא עכשיו:) בזכותך
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@hbecker
הכנתי היום,
מתכון קליל שיוצא זליל:)
תוך רגע מתחסל כליל...

יצא במרקם מעולה, פריך למעלה ו-chewy למטה בדיוק במידה.
תודה על זה שיש לי קצת מאפים במקפיא עכשיו:) בזכותך
אני ממש שמחה לשמוע
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  1  פעמים

לוח מודעות

למעלה