יש הרבה רווח אישי לזוג בעצמו שמגיע ותורם והוא חלק משמעותיאחרי הכל שאני קונה דירה אני מחפש שיואיל לי למגורים ולא לפתח את האזור
(הם נתרמים הרבה יותר מהסביבה) זה נהנה וזה לא חסר
יש הרבה רווח אישי לזוג בעצמו שמגיע ותורם והוא חלק משמעותיאחרי הכל שאני קונה דירה אני מחפש שיואיל לי למגורים ולא לפתח את האזור
אין פה מה לפתוח ויכוח מה יותר שווה,הפלוס של חיפה הוא שיש שם הכל, בתי ספר סמינרים, כוללים, עבודות
כל שם הרבה יותר מבוסס וותיק
יכול להיות ששווה את ה300k האלו
יש גם יותר יקר תלוי ברחובות ובשיפוץ אבל אלם זזים כמה בנינים מהאזור החרידי כגון יוסף ליד תל חי ארלוזורוב 50אנחנו ביררנו רציני על חיפה ומכירים שם
דירות צפופות וקטנות באזור ה70 מטר באזור ה90000
שבבית שאן יש דירות 90 מטר שמורות ב600000+ יחידה להשכרה באזור 1300+ (מידיעה והיכרות!)
האשכנזים.אפשר להשיג 90 מטר שמורות במיליון למרות שלא היתי ממליץ ליקנות שם ללא בדיקה שזה מתאים לך אלא ללכת לאזור יותר חרדי אבל במקומות האילה לבד יש יותר חרדים מה10 חרדים המדוברים בבית שאן
באיזה רחובות יש קהילה חרדית אשכנזית/ספרדית?יש עוד קהילה ספרדית חרדית ממש גדולה
ישן לפני 3 שנים.....![]()
חריש - סרט תדמית | Harish Israel
צילום ועריכת וידאו:יאיר פוטולסקי - 0585133666סרט תדמית שהופק עבור '' ועד הדיור החרדי ''הגוף המיוחד הפועל לדיור מוזל למגזר החרדי0548441446 מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>www.youtube.com
פורסם שזה דרישת משרד האוצרזה נכון שמחיר למשתכן לא יהיה עוד למחוייבי גיוס???
מי אמר שזה נתון בידי משרד השיכון?פורסם שזה דרישת משרד האוצר
למעשה זה נתון בידי משרד השיכון
ימים יגידו...
פורסם שזה דרישת משרד האוצר
למעשה זה נתון בידי משרד השיכון
ככה טוענים ב @עוילם הישיבעס...מי אמר שזה נתון בידי משרד השיכון?
מאיפה הבנת? מיועצי הפריסייל 90/10?זהו הבנתי נגמר דירה בהנחה....
אשמח לקבל פרטים ומספר טלפון של האחראי על הקהילה הליטאיתכמה מאות ספרדים בני תורה 2 בתי יעקב וסמינר
וכמה עשרות באזור 50 אשכנזים שקנו 10 שגרים תכלס כבר במקום, כל הזמן עוברים עוד
לגמרי תלוי באזורים יש אזורים יותר יקרים בחיפה כמו נווה שאנן ויש יותר זולים כמו הדריש גם יותר יקר תלוי ברחובות ובשיפוץ אבל אלם זזים כמה בנינים מהאזור החרידי כגון יוסף ליד תל חי ארלוזורוב 50
ומי שמוכן יותר לזוז יש את רחוב כינרת בר גיורא פבזנר קרוב לרחוב בלפור וכו
אפשר להשיג 90 מטר שמורות במיליון למרות שלא היתי ממליץ ליקנות שם ללא בדיקה שזה מתאים לך אלא ללכת לאזור יותר חרדי אבל במקומות האילה לבד יש יותר חרדים מה10 חרדים המדוברים בבית שאן
תחלס אם זה 90 מטר פלוס יחידה ב600.000 זה מענין למרות שזה סיכון כי אנשים עוזבים דירות טובות גם מאזורים יותר מבוססים אבל אם מקבלים שכירות טובה והמחירים הולכים לעלות מצד הציבור החילוני זה נשמע מענין (להשקעה)תחלס כמה מטר זה יוצא כולל היחידה וכמה שכירות מקבלים סך הכל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: