בית שמשניק
משתמש סופר מקצוען
למכון מור וגם לרמי לוי אכן מגיעים מכל המגזרים. אבל הם באים לשם ויוצאים חזרה ולא ממשיכים להסתובב בשאר הקניון.דוקא מגיע ציבור לא חרדי מכל האזור למכון מור, אבל אין להם ממש מה לעשות שם.
למכון מור וגם לרמי לוי אכן מגיעים מכל המגזרים. אבל הם באים לשם ויוצאים חזרה ולא ממשיכים להסתובב בשאר הקניון.דוקא מגיע ציבור לא חרדי מכל האזור למכון מור, אבל אין להם ממש מה לעשות שם.
כשאני הייתי בקניון ראיתי הרבה סוגי א.נשים מסתובבים ולא רק במכון מור או רמי לוי.לא ממשיכים להסתובב בשאר הקניון.
חבל שלא מנצלים את כח הקניה הזה, זה אנשים שאין להם ממש מה לעשות עם קידי שיק...למכון מור וגם לרמי לוי אכן מגיעים מכל המגזרים. אבל הם באים לשם ויוצאים חזרה ולא ממשיכים להסתובב בשאר הקניון.
כמו מה?חבל שלא מנצלים את כח הקניה הזה, זה אנשים שאין להם ממש מה לעשות עם קידי שיק...
למשל: מאפיה, מסעדה בשרית, קפה, ועוד מגוון חנויות שהם לא רק בגדי נשים וילדים.כמו מה?
אז למה את הולכת???בכלל אין שם אוירה של קניון, כנסו לביג וכנסו לקניון השדרה, ותראו את ההבדל, למה כל כך חשוך? למה אין מוזיקה בקניון? ממש מדכא להסתובב שם, יש לי רק רצון אחד זה לעוף משם
אין מוזיקה מאותה סיבה שבמשתה אחשורוש לא היה.בכלל אין שם אוירה של קניון, כנסו לביג וכנסו לקניון השדרה, ותראו את ההבדל, למה כל כך חשוך? למה אין מוזיקה בקניון? ממש מדכא להסתובב שם, יש לי רק רצון אחד זה לעוף משם
גם חסר שם איזה חנות כמו 13 אבניו או שהחיינו זה גם יכול למשוך אנשיםלמשל: מאפיה, מסעדה בשרית, קפה, ועוד מגוון חנויות שהם לא רק בגדי נשים וילדים.
בזאר שטראוס גדול כולל צעצועים, כלי בית, טמבור זול, חנות מתנות וכלים מעניינים כמו שוק הסיני..מוצרי אפיהגם חסר שם איזה חנות כמו 13 אבניו או שהחיינו זה גם יכול למשוך אנשים
אין לי מושג מה יש בקניונים חרדים אחרים אני לא מסתובב שם, אני רק אומר שזה לא מה שימשוך לקוחותאז למה את הולכת???
בקניון רמות יש מוזיקה??
בשמגר יש מוזיקה??
באמת כשאני חוזרת ממלחה אני חוזרת עם כאבי ראש נוראיים בגלל המוזיקה.
דווקא מסיבוב שם היה בעיקר מהציבור המגוון של רמה א (קרי אמריקאים וכו) יתכן שזה תלוי בשעותכנראה שזה לא הכי טוב למשוך לשם חנויות חדשות
אין שם לקוחות מהציבור המאוד מגוון שיש ברמה א’
פחות נראה לי הרעיון של הקניוןבזאר שטראוס גדול כולל צעצועים, כלי בית, טמבור זול, חנות מתנות וכלים מעניינים כמו שוק הסיני..מוצרי אפיה
חנות רהיטים,
האהא גם שכחתיבזאר שטראוס גדול כולל צעצועים, כלי בית, טמבור זול, חנות מתנות וכלים מעניינים כמו שוק הסיני..מוצרי אפיה
חנות רהיטים,
פותחים בקניון ברמה ד'שאול תמרוקים
אז לכל אחד קניון זה משהו אחראין לי מושג מה יש בקניונים חרדים אחרים אני לא מסתובב שם, אני רק אומר שזה לא מה שימשוך לקוחות
בעיקרון קניון מושך לקוחות בזה שזה מקום בילוי ובמקום בילוי צריך לדאוג לכמה דברים שנרגיש ובין היתר למוזיקה נעימה להפוך את הבילוי לנעים יותר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: