אני הבנתי שזה אמור להפתח כבר אחרי פסח השנה...עוד כשנתיים יפתח
אין מצבאני הבנתי שזה אמור להפתח כבר אחרי פסח השנה...
אני לא יודעת. ככה אמרו לנו כשביררנו אצל המשווקים.אין מצב
אני עוברת לידו המון
זה עוד לא גמור
ייקח עוד די הרבה זמן
יש למישהו מושג למה הם מחכיםזה עוד לא גמור
ייקח עוד די הרבה זמן
!!!!
בטוח?
כל כך הרבה זמן???
ככה היה כתוב בעיתוןאני הבנתי שזה אמור להפתח כבר אחרי פסח השנה...
טוב, אם היה כתוב בעיתון....ככה היה כתוב בעיתון
שמעתי שהולך להיות שם שערי רווחה , זה נכון?וסופר ממש ממש ענק (יותר מאושר עד..)
לדעתי מורחים אותם בגלל שפשוט לא מצליחים להשכירומורחים אותם.
שלט שיהיה שמה קופת חולים כללית
פורסם בעיתונים שכללית ומכון מור קנו שטח גדול בקניון למטה. מעניין אם זה במקום שערי רווחה?שמעתי שהולך להיות שם שערי רווחה
יתכן, לא ממש הסכימו לשחרר מידע, אבל זה היה נשמע שזה שערי רווחה. המתווך כאילו רמז...שמעתי שהולך להיות שם שערי רווחה , זה נכון?
הגיוני...פורסם בעיתונים שכללית ומכון מור קנו שטח גדול בקניון למטה. מעניין אם זה במקום שערי רווחה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: