קינוחים קינוח שחיתות

דבורי פ

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אני אשמח למתכון לקינוח שחיתות שאפשר לסחוב ברכב מחוץ לעיר כשעתיים נסיעה.
תודה רבה
 

דבורי פ

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מקפיצה
 

שירי :)

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
סופלה חם, חלבי עם קובית שוקולד בפנים
יאמייי :)
 

דבורי פ

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
פאנה קוטה- קינוח איטלקי קל ומדהים
מספיק לכ-20 כוסיות בנפח 60 מל'
מצרכים:
14 גרם אבקת ג'לטין -שקית.
70 מ"ל מים קרים
500 מ"ל ריצ'
500 מל חלב סויה (עדיף של תנובה בטעם וניל-קרטון צהוב)
1/2 כוס סוכר לבן
1 כפית מחית וניל או שתי כפיות תמצית וניל אמיתית
(אם אין וניל אל תכינו. כל המתכון עומד עליו)




אופן ההכנה:
  1. בקערית קטנה מניחים את הג'לטין והמים, ומניחים לג'לטין לספוח את כל הנוזלים במשך כ10-15 דק'.
  2. בסיר קטן על אש בינונית מניחים יחד חלב ריצ', סוכר ווניל, ומבשלים עד לסף רתיחה.
  3. ברגע שהחלב והריצ' מתחילים להראות סימני רתיחה (בועות קטנות בשוליים), מנמיכים את האש, וממשיכים לבשל 4-5 דקות, עד שהיא מסמיכה מעט. במהלך הבישול מערבבים מדי פעם, על מנת שהתערובת תהיה אחידה, והסוכר ימס לחלוטין.
  4. מוסיפים את תערובת הג'לטין אל השמנת ומערבבים לתערובת אחידה.
  5. מעבירים את התערובת לכלים אישיים ומצננים במקרר למשך 3-4 שעות לפחות, ועדיף לילה שלם.
  6. לאחר ההתייצבות מקשטים:
אני מקשטת במלית אוכמניות עם פיסטוקים לא קלויים חתוכים גס מעל
או תוכן פסיפלורה עם עלה נענע לקישוט
או פרות יער שבושלו עם מעט סוכר עד להסמכה קלה
 

תמנונה

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
פאנה קוטה- קינוח איטלקי קל ומדהים
מספיק לכ-20 כוסיות בנפח 60 מל'
מצרכים:
14 גרם אבקת ג'לטין -שקית.
70 מ"ל מים קרים
500 מ"ל ריצ'
500 מל חלב סויה (עדיף של תנובה בטעם וניל-קרטון צהוב)
1/2 כוס סוכר לבן
1 כפית מחית וניל או שתי כפיות תמצית וניל אמיתית
(אם אין וניל אל תכינו. כל המתכון עומד עליו)




אופן ההכנה:
  1. בקערית קטנה מניחים את הג'לטין והמים, ומניחים לג'לטין לספוח את כל הנוזלים במשך כ10-15 דק'.
  2. בסיר קטן על אש בינונית מניחים יחד חלב ריצ', סוכר ווניל, ומבשלים עד לסף רתיחה.
  3. ברגע שהחלב והריצ' מתחילים להראות סימני רתיחה (בועות קטנות בשוליים), מנמיכים את האש, וממשיכים לבשל 4-5 דקות, עד שהיא מסמיכה מעט. במהלך הבישול מערבבים מדי פעם, על מנת שהתערובת תהיה אחידה, והסוכר ימס לחלוטין.
  4. מוסיפים את תערובת הג'לטין אל השמנת ומערבבים לתערובת אחידה.
  5. מעבירים את התערובת לכלים אישיים ומצננים במקרר למשך 3-4 שעות לפחות, ועדיף לילה שלם.
  6. לאחר ההתייצבות מקשטים:
אני מקשטת במלית אוכמניות עם פיסטוקים לא קלויים חתוכים גס מעל
או תוכן פסיפלורה עם עלה נענע לקישוט
או פרות יער שבושלו עם מעט סוכר עד להסמכה קלה
סליחה שאני מקפיצה, אבל המתכון הזה הולך גם עם מקל וניל? בהתרגשות רבה רכשתי מקל יקר ואני מחפשת משהו מיוחד להכין איתו...
 

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
סליחה שאני מקפיצה, אבל המתכון הזה הולך גם עם מקל וניל? בהתרגשות רבה רכשתי מקל יקר ואני מחפשת משהו מיוחד להכין איתו...
@shira bira לא נמצאת בחכמת.
תנסי לשאול בהפסקת אוכל
 

ציפופו 1

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
סליחה שאני מקפיצה, אבל המתכון הזה הולך גם עם מקל וניל? בהתרגשות רבה רכשתי מקל יקר ואני מחפשת משהו מיוחד להכין איתו...
בעיקרון כל מתכון שהולך עם תמצית וניל את יכולה להוסיף את הגרגירים שבתוך תרמיל הוניל, זה נותן טעם ונילי אמיתי ומשודרג
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק ו

א לַמְנַצֵּחַ בִּנְגִינוֹת עַל הַשְּׁמִינִית מִזְמוֹר לְדָוִד:ב יְהוָה אַל בְּאַפְּךָ תוֹכִיחֵנִי וְאַל בַּחֲמָתְךָ תְיַסְּרֵנִי:ג חָנֵּנִי יְהוָה כִּי אֻמְלַל אָנִי רְפָאֵנִי יְהוָה כִּי נִבְהֲלוּ עֲצָמָי:ד וְנַפְשִׁי נִבְהֲלָה מְאֹד (ואת) וְאַתָּה יְהוָה עַד מָתָי:ה שׁוּבָה יְהוָה חַלְּצָה נַפְשִׁי הוֹשִׁיעֵנִי לְמַעַן חַסְדֶּךָ:ו כִּי אֵין בַּמָּוֶת זִכְרֶךָ בִּשְׁאוֹל מִי יוֹדֶה לָּךְ:ז יָגַעְתִּי בְּאַנְחָתִי אַשְׂחֶה בְכָל לַיְלָה מִטָּתִי בְּדִמְעָתִי עַרְשִׂי אַמְסֶה:ח עָשְׁשָׁה מִכַּעַס עֵינִי עָתְקָה בְּכָל צוֹרְרָי:ט סוּרוּ מִמֶּנִּי כָּל פֹּעֲלֵי אָוֶן כִּי שָׁמַע יְהוָה קוֹל בִּכְיִי:י שָׁמַע יְהוָה תְּחִנָּתִי יְהוָה תְּפִלָּתִי יִקָּח:יא יֵבֹשׁוּ וְיִבָּהֲלוּ מְאֹד כָּל אֹיְבָי יָשֻׁבוּ יֵבֹשׁוּ רָגַע:
נקרא  35  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה