התחלתי להכין איזו טורט פצצתית של בראוניז ורציתי לתת לזה מראה משודרג יותר...
אז מה עשיתי???--
למתכון:
לבראוניז:
200 ג' שוקולד מריר
150ג' מרגרינה/ 2/3 1 כוס שמן
כוס קמח
כף קקאו
1/3 כפית מלח
4 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר
הוראות:
*ממיסים את השוקולד עם השמן בסיר.
*מערבבים בנפרד את הקמח קקאו ומלח ומוסיפים לשוקולד.
*מקציפים את הביצים אחרי דקה להוסיף סוכר ואחרי 4 עד 5 דק' לעצור.
*לערבב את הביצים המוקצפות עם השוקולד.
*לשטוח בתבנית A4 ולאפות על 180 20-25 דק'.
שימו לב..כל תנור וחיממו שלו..
יאלה למוס מעל:
להקציף ריצ'
להוסיף 3 כפ' פודינג ריבת חלב ושתי כפות קרם נוגט.
קרצתי עיגולים מהבראוניז, וזילפתי מעליהם את המוס.
וזהווווו מושלם!!
אז מה עשיתי???--
למתכון:
לבראוניז:
200 ג' שוקולד מריר
150ג' מרגרינה/ 2/3 1 כוס שמן
כוס קמח
כף קקאו
1/3 כפית מלח
4 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר
הוראות:
*ממיסים את השוקולד עם השמן בסיר.
*מערבבים בנפרד את הקמח קקאו ומלח ומוסיפים לשוקולד.
*מקציפים את הביצים אחרי דקה להוסיף סוכר ואחרי 4 עד 5 דק' לעצור.
*לערבב את הביצים המוקצפות עם השוקולד.
*לשטוח בתבנית A4 ולאפות על 180 20-25 דק'.
שימו לב..כל תנור וחיממו שלו..
יאלה למוס מעל:
להקציף ריצ'
להוסיף 3 כפ' פודינג ריבת חלב ושתי כפות קרם נוגט.
קרצתי עיגולים מהבראוניז, וזילפתי מעליהם את המוס.
וזהווווו מושלם!!