קייק פופס

אדריכלית בפריחה

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
אני מחפשת מתכון טוב לקייק פופס פרווה.
כל המתכונים שמצאתי הם חלביים..
אה, וגם עם אופציה להכנה בלי מכשיר, כי אין לי..;)
 

עירונית10

משתמש צעיר
את יכולה לקחת עוגת שוקולד טובה לפורר ולהוסיף גנאש
ומכדררת כדורים מהעיסה

יוצא מעולה
 

עירונית10

משתמש צעיר
לא זוכרת בע"פ העתקתי לך מהאינטרנט:

  • להכנת גנאש שוקולד מריר תזדקקו ל-1 חבילת שוקולד מריר (100 גרם) וחצי מיכל שמנת מתוקה (125 מ"ל)
טיפים להכנת גנאש

  • ככל שתוסיפו יותר שוקולד תקבלו גנאש סמיך יותר וככל שתוסיפו יותר שמנת תקבלו גנאש דליל יותר, כך שתמיד ניתן לשחק מעט עם הכמויות עד לקבלת המרקם הרצוי.
  • בגנאש המיועד לציפוי עוגות במטרה לקשט אותן, כדאי להניח את התערובת למשך 30-40 דקות בטמפרטורת החדר ורק אז ליצוק על העוגה (הגנאש נעשה סמיך יותר). לאחר מכן מומלץ לחכות שעה נוספת, להעביר למקרר לעוד כמה שעות עד להתייצבות מלאה של הגנאש. במידה והחלק העליון של העוגה קיבל בליטה באפייה, פשוט הפכו את העוגה לצד השני ומרחו את הגנאש על הצד ההפוך.
  • בגנאש המיועד למילויים או קישוטים חשוב לקרר את הגנאש עד שהוא יציב אך מעט רך, להעביר למיקסר ולהקציף במשך 2 דקות.
  • אם אתם מכוונים לגנאש איכותי ועשיר, בחרו בשוקולד איכותי עם לפחות 60 אחוזים של קקאו ובשמנת מתוקה עם מינימום 32 אחוזי שומן.
  • במידה ואתם מחממים את הגנאש בשנית מומלץ לעשות זאת באמצעות סיר עם מים חמים מעל אש בינונית-נמוכה.
  • ניתן לשמור את הגנאש במקרר בין 3-4 ימים ולהקפיא עד 30 ימים.
 

רותי וינברג

מנהלת פורום אדריכלות ועיצוב פנים
מנהל
מנוי פרימיום
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אפשר רק עם ריצ' בלי השוקולד.
לשים ריץ' עד למצב בו פרורי העוגה נדבקים היטב ומתגבשים לכדור
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלא

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד יְהוָה לֹא גָבַהּ לִבִּי וְלֹא רָמוּ עֵינַי וְלֹא הִלַּכְתִּי בִּגְדֹלוֹת וּבְנִפְלָאוֹת מִמֶּנִּי:ב אִם לֹא שִׁוִּיתִי וְדוֹמַמְתִּי נַפְשִׁי כְּגָמֻל עֲלֵי אִמּוֹ כַּגָּמֻל עָלַי נַפְשִׁי:ג יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  27  פעמים

אתגר AI

ממה זה עשוי...? • אתגר 16

לוח מודעות

למעלה