2 פילטים של מושט בלי עור חתוך לקוביות (כל פילט 6 קוביות)
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 בצל קטן חתוך לקוביות
4 עלי בצל ירוק קצוצים
4 שיני שום קצוצים
2 כפות רוטב סויה
כף חומץ
כף גדושה דבש
קצת צילי גרוס
כפית כוסברה טחונה
חצי כוס יין לבן
חופן קשיו טבעי
חצי כוס מים
מאדים קלות במחבת את הירקות
מוסיפים שמן זית, עד שהבצל נהיה זהוב
מוסיפים את הדג לטיגון מהיר
מוסיפים את התבלינים והיין
מחכים שהנוזלים יצטמצמו ומוסיפים את המים והקשיו
מנמיכים את האש ומבשלים עד שהנוזלים מצטמצמים.
טעים במיוחד
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 בצל קטן חתוך לקוביות
4 עלי בצל ירוק קצוצים
4 שיני שום קצוצים
2 כפות רוטב סויה
כף חומץ
כף גדושה דבש
קצת צילי גרוס
כפית כוסברה טחונה
חצי כוס יין לבן
חופן קשיו טבעי
חצי כוס מים
מאדים קלות במחבת את הירקות
מוסיפים שמן זית, עד שהבצל נהיה זהוב
מוסיפים את הדג לטיגון מהיר
מוסיפים את התבלינים והיין
מחכים שהנוזלים יצטמצמו ומוסיפים את המים והקשיו
מנמיכים את האש ומבשלים עד שהנוזלים מצטמצמים.
טעים במיוחד