לא.יכול להיות שאני מכיר אותך מהיכן שהו?
יש מצב שאתה זה שמנגן על הכינור החשמלי?
הכינור החשמלי זה עקיבא ווקס.
נ.ב. שלחתי לך מייל
לא.יכול להיות שאני מכיר אותך מהיכן שהו?
יש מצב שאתה זה שמנגן על הכינור החשמלי?
אף פעם לא הבנתי מה זה הכלי הזה , עכשיו אני קולט שזה כינור חשמלילא.
הכינור החשמלי זה עקיבא ווקס.
נ.ב. שלחתי לך מייל
נו... זה ממש קל...בוא נראה מי מזהה את השיר
צפה בקובץ המצורף 1505642
אני לא שומע כ"כ שולי רנד אז לא זיהיתינו... זה ממש קל...
איכה של שולי רנד.
אודיו פיטצ'ר (AUDIO PITCHER) זה תוכנה שמזהה את התווים ומדייקת אותםאני אישית חושב שחוץ מהד ועיבוד בסיסי אין ושום צורך באפקטים להקלטות , זה הורס את הסאונד , יש דברים אחרים יותר יפים כגון מקהלה , שזה להקליט ארבע פעמים את השיר ולחבר
התכוונת לניגון שבמילה "איכה"? כי שם זה ממש לא העיבוד המקורי, כאילו המצאת לחן חדש...אכן אכן שולי רנד.
מישהו שם לב שיש בעיה בטונציה? השתמשתי באודיו פיטצ'ר של פרוטי לופס ונראה לי שהוא די זייף כמה תווים...
בלי לפגוע באף אחד, גם לא בעצמי... אבל נראלי שאתה המקצועי מבינינו בינתיים...אכן נראה שזייפתי... קורה. אבל עדיין נשמע חמוד
נקישות בלשון זה לא משהו אחד ספציפי.בלי לפגוע באף אחד, גם לא בעצמי... אבל נראלי שאתה המקצועי מבינינו בינתיים...
מאוד נהנה מניגוניך.
תגיד, אתה נוקש בלשון? ניסיתי להבין ולא כ"כ הצלחתי. ואם כן, באיזו שיטה?
למדת פעם אצל מורה? לגטו, סטקטו, אומר לך משהו?נקישות בלשון זה לא משהו אחד ספציפי.
למשל בנמוכים אני יותר עוצר את הנשיפה (כמו כשאתה נושף ומישהו נותן לך בעיטה בבטן....), ומיד ממשיך לנשוף.
תנסה. זה מעניין. לוקח זמן לתרגל לעשות את זה מהר.
בגבוהים לפעמים זה קנייט'ש, דהיינו לעוות את השפתיים ולהקשות אותם (דומה יותר לשאיפת אוויר מקש, אבל נשיפה, לא שאיפה), ולפעמים זה קרעכצ'ע שזה משהו שאי אפשר להסביר אותו בכתב.
ולפעמים זה נקישות בלשון,
נ.ב. לא נוקשים בלשון על כל תו, רק על התווים העיקרים של המלודיה, ולא על תווי המעבר והקישוט.
זה נכון, רק חידוד קטן: זה לא שבפסנתר אי אפשר לנגן לגטו, חלילה.וסטקטו זה אומר שכל צליל מקבל הקשה נפרדת (כמו בפסנתר) ואינו כחלק מרצף של תווים שמנוגנים בזה אחר זה כל תו בעוד התו הקודם עדיין נשמע...
אכן אכן רק דימיתי את עניין ההקשות לפסנתרזה נכון, רק חידוד קטן: זה לא שבפסנתר אי אפשר לנגן לגטו, חלילה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: