מידע שימושי פשטידות שטובות בהקפאה - יש חיה כזו?

בתיה G

איור פרסומי . איורים לילדים . קומיקס
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
פשטידת אננס שמעולה בהקפאה אחרי אפיה.
פשוטה מאוד להכנה, וכולם מתלהבים.
כל פעם שאני מכינה אני מקבלת אח"כ הרבה טלפונים שמבקשים ת'מתכון.

המתכון הוא של שפרה אבלקוש:

קופס' שימורי אננס (820 גר')
5 ביצים
1 כוס סוכר
1/3 כוס שמן
2 שקיות סוכר וניל
1.25 כוס קמח
1 א"א

(אני שמה רק 1 סוכר וניל ופחות מכוס סוכר)

לחמם תנור על 180 מעלות.
לסנן את האננס מהנוזלים ולרסק במעבד מזון למחית חלקה.
להעביר לקערה ולערבב עם שאר החומרים.
להעביר לתבנית משומנת ולאפות כחצי שעה עד שהפשטידה מקבלת צבע שחום נאה.

במתכון כתוב שהכמות היא ל- 2 תבניות אינגליש, בפועל זה יוצא תבנית וחצי או 2 נמוכים.
כשאני מכינה את הפשטידה הזו אני מכינה אותה כפול ואז יוצא לי 3 תבניות פשטידות גבוהות ויפות.
ממילא זה נשמר היטב במקפיא...

בהצלחה!
 

בתיה G

איור פרסומי . איורים לילדים . קומיקס
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
פשטידת בטטה מדהימה, שכולם מתלקקים ממנה...

מומלץ להכין את הפשטידה הזו בתבניות אישיות.

להקפאה רק לפני אפיה.

2 בטטות מבושלות ומרוסקות
2 בצל מטוגן
1.5 כוסות קמח
3 ביצים
א"א 1/2 כוס שמן
3/4 כוס מים רותחים
כפית אבקת מרק
כפית מלח
פלפל שחור
 

חנון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י חנון;2107847:
פשטידת תפוחים מצויינת בהקפאה:
בצק:
6 כפות קמח
2 כוסות סוכר
2 ביצים
2 סוכר וניל
2 אבקת אפיה
2 כוסות שמן
לעבד לבצק פירורים ולשטוח חצי בתבנית [4 אינגליש קייק ארוך]
מילוי:
8 תפוחים - פומפיה גסה
2/3 כוס סוכר
כף קינמון
200 גרם מלית אוכמניות - לבחירה [אני עושה בלי ויוצא מצויין]
3 כפות פירורי לחם
לערבב הכל ולשים על הפירורים ועל זה את החצי השני של הפירורים
לאפות 3/4 שעה על 160
במקרה שרוצים להקפיא, להקפיא לפני האפיה שיהיה טרי ויוצא מצויין [מנסיון]
מקפיצה:
היות שקיבלתי הודעה באישי שמשהו לא בסדר במתכון עברתי עליו שוב וגיליתי שבקמח כתבתי כפות במקום כוסות
הנכון הוא לשים 6 כוסות קמח
בהצלחה
 

פיר

משתמש סופר מקצוען
פשטידת בטטה

1.5 ק"ג בטטה פרוסות דק
3 בצל פרוס דק לרוחב מאודה
0.5 כוס שמן
1 כוס קמח (עם קמח מלא מאד מוצלח!!)
4 ביצים
מלח
פלפל

לערבב, לפזר מעל שומשום ולאפות כשעה.
מוצלחת מאד בהקפאה!

מותאם לתבנית 26/20 או שתי תבניות אינגליש קייק.
אפשר להקפיא?
 

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
חזרתי מקודם משמחה משפחתית
הפשטידה שהבאתי היתה שבועיים במקפיא, והנשים לא האמינו לי שזה לא טרי.
הפשרתי בצהריים בטמפרטורת החדר וסמוך להגשה חיממנו בתנור. אפשר גם על פלטה, אותו עיקרון.

ואם מענין מישהו, אז הנה המתכון:

פשטידת כרוב:

400 גר' כרוב
2 בצלים קצוצים מאודים
כוס קמח
כוס מים
4 ביצים
1/3 כוס שמן
כפית מלח
כפית אבקת מרק (עוף)

שופכים לתבנית, מפזרים שומשום מלמעלה
אופים עד להשחמה נאה.

נסי לפזר מעל גרעיני חמניות... שדרוג מדהים! כתבת את פשטידת הבית שלנו:)
 

מכוערת

משתמש חדש
מי שהכינה כבר להקפיאה ,איך זה יצא לך?
אני צריכה גם להכין,
יש לך טיפ?
מתכונים טובים להקפאה?
 

מכוערת

משתמש חדש
עבור שמחה משפחתית בעוד חודש, האם מניסיונכם הפשטידות טובות בהקפאה?
אני חייבת שזה יצא טעיייםםםםם
תודה!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קנ

א הַלְלוּיָהּ הַלְלוּ אֵל בְּקָדְשׁוֹ הַלְלוּהוּ בִּרְקִיעַ עֻזּוֹ:ב הַלְלוּהוּ בִגְבוּרֹתָיו הַלְלוּהוּ כְּרֹב גֻּדְלוֹ:ג הַלְלוּהוּ בְּתֵקַע שׁוֹפָר הַלְלוּהוּ בְּנֵבֶל וְכִנּוֹר:ד הַלְלוּהוּ בְתֹף וּמָחוֹל הַלְלוּהוּ בְּמִנִּים וְעוּגָב:ה הַלְלוּהוּ בְצִלְצְלֵי שָׁמַע הַלְלוּהוּ בְּצִלְצְלֵי תְרוּעָה:ו כֹּל הַנְּשָׁמָה תְּהַלֵּל יָהּ הַלְלוּיָהּ:
נקרא  1  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה