פשטידת אננס שמעולה בהקפאה אחרי אפיה.
פשוטה מאוד להכנה, וכולם מתלהבים.
כל פעם שאני מכינה אני מקבלת אח"כ הרבה טלפונים שמבקשים ת'מתכון.
המתכון הוא של שפרה אבלקוש:
קופס' שימורי אננס (820 גר')
5 ביצים
1 כוס סוכר
1/3 כוס שמן
2 שקיות סוכר וניל
1.25 כוס קמח
1 א"א
(אני שמה רק 1 סוכר וניל ופחות מכוס סוכר)
לחמם תנור על 180 מעלות.
לסנן את האננס מהנוזלים ולרסק במעבד מזון למחית חלקה.
להעביר לקערה ולערבב עם שאר החומרים.
להעביר לתבנית משומנת ולאפות כחצי שעה עד שהפשטידה מקבלת צבע שחום נאה.
במתכון כתוב שהכמות היא ל- 2 תבניות אינגליש, בפועל זה יוצא תבנית וחצי או 2 נמוכים.
כשאני מכינה את הפשטידה הזו אני מכינה אותה כפול ואז יוצא לי 3 תבניות פשטידות גבוהות ויפות.
ממילא זה נשמר היטב במקפיא...
בהצלחה!
פשוטה מאוד להכנה, וכולם מתלהבים.
כל פעם שאני מכינה אני מקבלת אח"כ הרבה טלפונים שמבקשים ת'מתכון.
המתכון הוא של שפרה אבלקוש:
קופס' שימורי אננס (820 גר')
5 ביצים
1 כוס סוכר
1/3 כוס שמן
2 שקיות סוכר וניל
1.25 כוס קמח
1 א"א
(אני שמה רק 1 סוכר וניל ופחות מכוס סוכר)
לחמם תנור על 180 מעלות.
לסנן את האננס מהנוזלים ולרסק במעבד מזון למחית חלקה.
להעביר לקערה ולערבב עם שאר החומרים.
להעביר לתבנית משומנת ולאפות כחצי שעה עד שהפשטידה מקבלת צבע שחום נאה.
במתכון כתוב שהכמות היא ל- 2 תבניות אינגליש, בפועל זה יוצא תבנית וחצי או 2 נמוכים.
כשאני מכינה את הפשטידה הזו אני מכינה אותה כפול ואז יוצא לי 3 תבניות פשטידות גבוהות ויפות.
ממילא זה נשמר היטב במקפיא...
בהצלחה!