דרוש מתכון פשטידות טעימות!

  • פותח הנושא DFGH
  • פורסם בתאריך

כוכב לכת

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פשטידת כרוב- יאמי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

800 גר כרוב שלם
6 ביצים
6 כפות מיונז
6 כפות פרורי לחם
קורט מלח

לפרוס את הכרוב לרצועות
לבשל במי מלח כ40 דקות עד שמתרכך
לסנן ולקרר
להוסיף את שאר הדברים
לאפות שעה

לאכול ולהכין עוד פעם.
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
פשטידת כרובית -
גורפת מחמאות וגם יפה לעין.

החומרים:

חבילת כרובית קפואה.
כוס מיונז
כוס שמן
6 ביצים
כף אבקת מרק בצל
מלח ופלפל לפי הטעם.
פרורי לחם מתובלים.

אופן ההכנה :
את הכרוביות לחתוך מעט, אפשר עם היד פשוט שיהיה חתיכות יותר קטנות,
ולערבב בקערה את כל החומרים היטב .

לפזר פרורי לחם על התבנית מעל לשפוך את התערובת ומלמעלה שוב פרורים.
אני עושה את הפשטידה הזו בתבנית ח''פ עגולה (קוטר 24 אני חושבת...)
ואז אני מגישה את זה כמשולשים.
הפשטידה מאד טעימה ולא שגרתית, הולכת (יותר נכון שוכבת) מצוין ליד עוף עם תפו''א בליל שבת.

ותודה לפותחת האשכול @DFGH על הרעיון המבורך.
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
פשטידת כרובית -
גורפת מחמאות וגם יפה לעין.

החומרים:

חבילת כרובית קפואה.
כוס מיונז
כוס שמן
6 ביצים
כף אבקת מרק בצל
מלח ופלפל לפי הטעם.
פרורי לחם מתובלים.

אופן ההכנה :
את הכרוביות לחתוך מעט, אפשר עם היד פשוט שיהיה חתיכות יותר קטנות,
ולערבב בקערה את כל החומרים היטב .

לפזר פרורי לחם על התבנית מעל לשפוך את התערובת ומלמעלה שוב פרורים.
אני עושה את הפשטידה הזו בתבנית ח''פ עגולה (קוטר 24 אני חושבת...)
ואז אני מגישה את זה כמשולשים.
הפשטידה מאד טעימה ולא שגרתית, הולכת (יותר נכון שוכבת) מצוין ליד עוף עם תפו''א בליל שבת.

ותודה לפותחת האשכול @DFGH על הרעיון המבורך.
רוחי סליחה על ההקפצה
אין פה קמח?
המיונז והשמן נשמע כמו כפילות....
יש פה טעות?
רוצה להכין
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
רוחי סליחה על ההקפצה
אין פה קמח?
המיונז והשמן נשמע כמו כפילות....
יש פה טעות?
רוצה להכין
אין כפילות זו פשטידה רכה ונימוחה.
ממליצה עליה.
אגב- אני עושה אותה בעגול וחותכת משולשים יפים על הצלחת.
תודה שהזכרת לי את הפשטידה ת'אמת לא עשיתי אותה שנים......
הגיע הזמן ;)
 

sl disign

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פשטידת כרובית -
גורפת מחמאות וגם יפה לעין.

החומרים:

חבילת כרובית קפואה.
כוס מיונז
כוס שמן
6 ביצים
כף אבקת מרק בצל
מלח ופלפל לפי הטעם.
פרורי לחם מתובלים.

אופן ההכנה :
את הכרוביות לחתוך מעט, אפשר עם היד פשוט שיהיה חתיכות יותר קטנות,
ולערבב בקערה את כל החומרים היטב .

לפזר פרורי לחם על התבנית מעל לשפוך את התערובת ומלמעלה שוב פרורים.
אני עושה את הפשטידה הזו בתבנית ח''פ עגולה (קוטר 24 אני חושבת...)
ואז אני מגישה את זה כמשולשים.
הפשטידה מאד טעימה ולא שגרתית, הולכת (יותר נכון שוכבת) מצוין ליד עוף עם תפו''א בליל שבת.

ותודה לפותחת האשכול @DFGH על הרעיון המבורך.
כמה זמן אפייה?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק טו

א מִזְמוֹר לְדָוִד יְהוָֹה מִי יָגוּר בְּאָהֳלֶךָ מִי יִשְׁכֹּן בְּהַר קָדְשֶׁךָ:ב הוֹלֵךְ תָּמִים וּפֹעֵל צֶדֶק וְדֹבֵר אֱמֶת בִּלְבָבוֹ:ג לֹא רָגַל עַל לְשֹׁנוֹ לֹא עָשָׂה לְרֵעֵהוּ רָעָה וְחֶרְפָּה לֹא נָשָׂא עַל קְרֹבוֹ:ד נִבְזֶה בְּעֵינָיו נִמְאָס וְאֶת יִרְאֵי יְהוָה יְכַבֵּד נִשְׁבַּע לְהָרַע וְלֹא יָמִר:ה כַּסְפּוֹ לֹא נָתַן בְּנֶשֶׁךְ וְשֹׁחַד עַל נָקִי לֹא לָקָח עֹשֵׂה אֵלֶּה לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

האנשה • 2

לוח מודעות

למעלה