מילוי שוקולד לשמרים:נשמח לקבל
1 כוס קקאו
2 כוסות אבקת שוקו
3/4 כוס שמן
1 כוס סוכר
לערבב ולמרוח על השמרים.
מתאים ל 2-3 פסים
מילוי שוקולד לשמרים:נשמח לקבל
2 כוסות או 2 כפות?2 כוסות אבקת שוקו
2 כוסות. סוכר אני שמה פחות כי לא אוהבת מדי מתוק2 כוסות או 2 כפות?
סליחה על ההקפצהואוו, יצא ארוך
אבל זה לא עד כדי כך נורא
לדעתי שווה, מי שמכין את העוגה הזו כבר לא מכין מתכונים אחרים
תנסו ותהנו
בהצלחה!!
לבצק:
- 1 ק"ג קמח
- 2 כפות שמרים יבשים
- 2 ביצים
- 2 חלמונים
- 3/4 כוס סוכר
- 1 כוס שמן
- 1 כפית מלח
- 3/4 1 כוסות מים חמימים
להכנת הבצק:
- בקערת הלישה מקציפים 1/2 קילו קמח עם כל החומרים, חוץ מהמלח, עם זרוע ההקצפה. מקציפים כמה דקות.
- מחליפים לזרוע הרגילה, ממתינים 5 דקות, מוסיפים את שארית הקמח ואת המלח ומערבלים.
- ממתינים שוב 5 דקות, שוב מערבלים, כך 23 פעמים.
- מכניסים למקרר ללילה לתפיחה, או מתפיחים בחוץ.
מילוי:
- 200 גר' מרגרינה (אמרו לי כמה שהחליפו לשמן והיה מצוין. אני שמתי נטורינה)
- 1 כוס קקאו
- 1/2 1 כוסות סוכר
- 2 כפות אינסטנט וניל
- 1 ביצה
- מעט מים
להכנת המילוי:
מערבבים את כל החומרים במעבד מזון
להרכבת העוגה:
מחלקים את הבצק לאחר שתפח ל-4 חלקים שווים.
לוקחים חלק אחד ומחלקים ל-2
מרדדים לעלה גדול ודק, ככל שהעלה דק יותר יהיו יותר "עלים"
מורחים על העלה את המילוי ומגלגלים (החלק הקצר נהיה האורך של העלה)
מכינים גם את החלק השני באותה צורה.
לוקחים את שני הפסים שהכנו, "צובטים" אותם יחד ומחברים. קולעים כמו צמה מ-2 הפסים, ובסוף שוב מחברים
כך גם עם 3 החלקים האחרים.
מכניסים כל עוגה לתבנית אינגליש עם נייר אפיה
מורחים ביצה
מכניסים לתנור שחומם ל200 מעלות למשך 10 דקות
אח"כ מורידים ל160 מעלות, ואופים עוד 20 דקות לפחות, עד שמעט משחים.
אחרי שיוצר מהתנור מכינים בצלחת בלילה של 1/2 כוס סוכר ו-1/2 כוס מים רותחים, ומורחים עם מברשת פעמיים על כל עוגה.
לא נשמע לי חכם להשאיר פה טלפון, יותר חכם לעשות את זה בהודעה פרטית ורק אחרי שוידאת למי את שולחת..
זה יכול ליצור כל כך הרבה עוגמת נפש!
איך אני אערוך ההודעה מלפני חצי שנה???ועוד את מצטטת אותה...
לפחות תערכי את ההודעה שלא ישאר איזכור לטלפון.
איך אני אערוך ההודעה מלפני חצי שנה???
תוכלי לדווח עליי פשוט ..
סליחה על ההקפצה
לאיזה כוסות מדידה מדובר ח"פ?
תודה מראש
בלי לבשל את המים והסוכר?ומה עם לימון?אחרי שיוצר מהתנור מכינים בצלחת בלילה של 1/2 כוס סוכר ו-1/2 כוס מים רותחים, ומורחים עם מברשת פעמיים על כל עוגה.
בלי לבשל את המים והסוכר?ומה עם לימון?
ככה מים חמים וסוכר בצלחת?
תודה על המתכון הנפלא!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
הנחת ענק!
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
24.06
י"ח סיוון
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
7.05
כ"ט ניסן
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
מלחמה מבעד לעדשה
עם אילן לורנצי
שיתוף מטלטל ומיוחד על צילומים בזמן מלחמה ותיעודים יותאי דופן זווית יוצאת דופן מתוך עזה והעוטף ועד הצפון
לתלמידים ובוגרים בלבד!
תהילים פרק קלא
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד יְהוָה לֹא גָבַהּ לִבִּי וְלֹא רָמוּ עֵינַי וְלֹא הִלַּכְתִּי בִּגְדֹלוֹת וּבְנִפְלָאוֹת מִמֶּנִּי:ב אִם לֹא שִׁוִּיתִי וְדוֹמַמְתִּי נַפְשִׁי כְּגָמֻל עֲלֵי אִמּוֹ כַּגָּמֻל עָלַי נַפְשִׁי:ג יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם: