פסי שמרים עם הרבה גלגולים של שוקולד

  • פותח הנושא aser
  • פורסם בתאריך

shirdvona

משתמש פעיל
אני יודעת שאם רוצים לקבל הרבה גילגולים הפטנט הוא למרוח את העלה בשוקולד,
ואז במקום לגלגל, צריך לקפל את העלה ל-4, (להביא את ארבעת הצדדים לכוון האמצע),
ואז נוצר כמו מעטפת של בצק ובתוכו שוקולד,
עכשיו צריך לרדד שוב למלבן/ ריבוע ( זה יוצר הרבה קרעים בבצק,לא לפחד-זה מה שמביא לצורה של הגילגולים) ועכשיו נותר רק לגלגל...

יצא לי הסבר קצת מסובך... יותר ממה שזה....
אבל מקוה שהבנתן...
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
ואוו, יצא ארוך
אבל זה לא עד כדי כך נורא
לדעתי שווה, מי שמכין את העוגה הזו כבר לא מכין מתכונים אחרים
תנסו ותהנו
בהצלחה!!

לבצק:
  • 1 ק"ג קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 2 ביצים
  • 2 חלמונים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 1 כפית מלח
  • 3/4 1 כוסות מים חמימים

להכנת הבצק:
  • בקערת הלישה מקציפים 1/2 קילו קמח עם כל החומרים, חוץ מהמלח, עם זרוע ההקצפה. מקציפים כמה דקות.
  • מחליפים לזרוע הרגילה, ממתינים 5 דקות, מוסיפים את שארית הקמח ואת המלח ומערבלים.
  • ממתינים שוב 5 דקות, שוב מערבלים, כך 23 פעמים.
  • מכניסים למקרר ללילה לתפיחה, או מתפיחים בחוץ.


מילוי:
  • 200 גר' מרגרינה (אמרו לי כמה שהחליפו לשמן והיה מצוין. אני שמתי נטורינה)
  • 1 כוס קקאו
  • 1/2 1 כוסות סוכר
  • 2 כפות אינסטנט וניל
  • 1 ביצה
  • מעט מים

להכנת המילוי:
מערבבים את כל החומרים במעבד מזון


להרכבת העוגה:
מחלקים את הבצק לאחר שתפח ל-4 חלקים שווים.
לוקחים חלק אחד ומחלקים ל-2
מרדדים לעלה גדול ודק, ככל שהעלה דק יותר יהיו יותר "עלים"
מורחים על העלה את המילוי ומגלגלים (החלק הקצר נהיה האורך של העלה)
מכינים גם את החלק השני באותה צורה.
לוקחים את שני הפסים שהכנו, "צובטים" אותם יחד ומחברים. קולעים כמו צמה מ-2 הפסים, ובסוף שוב מחברים
כך גם עם 3 החלקים האחרים.
מכניסים כל עוגה לתבנית אינגליש עם נייר אפיה
מורחים ביצה
מכניסים לתנור שחומם ל200 מעלות למשך 10 דקות
אח"כ מורידים ל160 מעלות, ואופים עוד 20 דקות לפחות, עד שמעט משחים.
אחרי שיוצר מהתנור מכינים בצלחת בלילה של 1/2 כוס סוכר ו-1/2 כוס מים רותחים, ומורחים עם מברשת פעמיים על כל עוגה.
סליחה על ההקפצה

לאיזה כוסות מדידה מדובר ח"פ?
תודה מראש
 

שש

תג, רב-טקסט
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
יש לי את המתכון הזה של הבצק
אצלי מצוין כוס של 230 מ"ל
ומחברה קבלתי את אותו מתכון וכתוב לה 200 מ"ל

בכל מקרה זה לא החד פעמי לשתיה קרה. זה כמות של כוס קרטון.
 

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
לא נשמע לי חכם להשאיר פה טלפון, יותר חכם לעשות את זה בהודעה פרטית ורק אחרי שוידאת למי את שולחת..

זה יכול ליצור כל כך הרבה עוגמת נפש!

ועוד את מצטטת אותה...
לפחות תערכי את ההודעה שלא ישאר איזכור לטלפון.
 

ספירלה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
סליחה על ההקפצה

לאיזה כוסות מדידה מדובר ח"פ?
תודה מראש

רק עכשיו אני רואה, לא יודעת אם עדין רלונטי
אבל אני משתמשת בכוסות ח"פ מקרטון
בהצלחה!!
 

רחלי מעצבת/הראל דיזיין

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
אחרי שיוצר מהתנור מכינים בצלחת בלילה של 1/2 כוס סוכר ו-1/2 כוס מים רותחים, ומורחים עם מברשת פעמיים על כל עוגה.
בלי לבשל את המים והסוכר?ומה עם לימון?
ככה מים חמים וסוכר בצלחת?
תודה על המתכון הנפלא!
 

ספירלה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלא

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד יְהוָה לֹא גָבַהּ לִבִּי וְלֹא רָמוּ עֵינַי וְלֹא הִלַּכְתִּי בִּגְדֹלוֹת וּבְנִפְלָאוֹת מִמֶּנִּי:ב אִם לֹא שִׁוִּיתִי וְדוֹמַמְתִּי נַפְשִׁי כְּגָמֻל עֲלֵי אִמּוֹ כַּגָּמֻל עָלַי נַפְשִׁי:ג יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  27  פעמים

אתגר AI

ממה זה עשוי...? • אתגר 16

לוח מודעות

למעלה