גוש ? או מרקם שנוח לעבוד איתו ?לי יצא בצק מוצק לגמרי, שהיה אפשר להרים בגוש
גוש ? או מרקם שנוח לעבוד איתו ?לי יצא בצק מוצק לגמרי, שהיה אפשר להרים בגוש
אני עבדתי עם כף גדולה ושפכתי תלוליות. זה בצק נשפך ממש (ככה היה אצלי) ויוצא רך ואוורירי מאודגוש ? או מרקם שנוח לעבוד איתו ?
יחס אחראפשר עם שמרים טריים?
כמה?יחס אחר
נכון בהחלט מתאים לפיצה ולכל גוון שתרצו ....כיד הדמיון הטובה!הכנתי כבר 3 פעמים-יצא מושלם בצק מעולהה
ממש מאמצת לי את המתכון.
אגב, גם לפיצה זה מצוין.
נראה מושלם !אני גם כבר העברתי את המתכון הלאה ממש מוצלח!!!
צפה בקובץ המצורף 1549116צפה בקובץ המצורף 1549117צפה בקובץ המצורף 1549118
ודאי ,אפשר עם שמרים טריים?
@שפעל'ה - קייטרינג
תודה רבה רבה!
מכינה את זה כבר פעם שניה,
עכשיו טרי טרי למלווה מלכה!
בצק מיוחד וקל להכנה
@שפעל'ה - קייטרינג
גם אני הכנתי השבוע
קל כל כך שאחרי שהכנתי קילו אחד העמדתי את השני מיד אחריו
והתוצאה אורירית ומושלמת.
(אני פיזרתי על הלחמים שפע של גבינה מלוחה בנוסף לירקות, מאד משדרג ומוסיף. ממליצה)
תודה!
איזה מתכון מושלם!!!
הכנתי אתמול יצא בצק אוורירי מושלם!!
תודה לכולם על התגובות@שפעל'ה - קייטרינג
תודה רבה רבה!
מכינה את זה כבר פעם שניה,
עכשיו טרי טרי למלווה מלכה!
בצק מיוחד וקל להכנה
לאפות בטורבו?אז הנה המתכון לפוקאצו'ת רכות ונמסות בפה!
בקערה שמים:
2 כפות שמרים יבשים
720 מ"ל מים פושרים- חמימים ( 3 כוסות של 240 מ"ל)- כן ! לא התבלבלתי!
מחכים 3 דקות עד לתסיסת והמסת השמרים
מוסיפים:
2 כפות סוכר ומערבבים קלות
ואז שופכים לתוך הקערה:
1 ק"ג קמח
3/4 כוס שמן (לפי כוס של 240 מ"ל)
כעת, מערבבים עם כף 3/4 ערבוב ומוסיפים:
1 כף מלח
ומשלימים את הערבוב היטב!
הבצק יוצא רך מאוד ומעט דביק -אך בשום אופן לא נוזלי !!
חשוב מאוד לשמן את הבצק מעט מלמעלה !
מכסים במגבת ומשהים בצד להתפחה לא יותר מחצי שעה!
בינתיים מכינים את התוספות כיד הדמיון הטובה עליכם
מצרפת מכחול של גיוונים אפשריים:
1.עגבניות קצוצות עם שמיר טרי מתובל במעט מלח ושמן
2.פטריות ובצל
3.רצועות פלפלים בגוונים
4.קוביות בטטה קטנות עם מעט שומשום לקישוט
5.שום כתוש עם שמן זית ומלח
6.זעתר
7.תבלין לפיצה
8.בצל יבש (קונים בחנות פיצוחים) ומוסיפים מעט כורכום מלח ושמן - יוצא פוקאצות צהובות .
לאחר חצי שעה קורצים ביד משומנת עיגולים קטנים ומסדרים על תבנית עם נייר אפיה מועכים מעט לצורת לחמניה או פוקאצ'ה מוארכת או אצבעות/גליגלים ומקשטים כרצונכם.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים כ- 20 - עד 30 דקות בלבד להשחמה נאה להיזהר לא לאפות מידי כדי לשמור על רכות ואווריריות מושלמים .
ספרו לי איך טעמתם את זה...
יש שאלות ? בכיף...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
הנחת ענק!
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
24.06
י"ח סיוון
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
7.05
כ"ט ניסן
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
מלחמה מבעד לעדשה
עם אילן לורנצי
שיתוף מטלטל ומיוחד על צילומים בזמן מלחמה ותיעודים יותאי דופן זווית יוצאת דופן מתוך עזה והעוטף ועד הצפון
לתלמידים ובוגרים בלבד!
תהילים פרק קלא
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד יְהוָה לֹא גָבַהּ לִבִּי וְלֹא רָמוּ עֵינַי וְלֹא הִלַּכְתִּי בִּגְדֹלוֹת וּבְנִפְלָאוֹת מִמֶּנִּי:ב אִם לֹא שִׁוִּיתִי וְדוֹמַמְתִּי נַפְשִׁי כְּגָמֻל עֲלֵי אִמּוֹ כַּגָּמֻל עָלַי נַפְשִׁי:ג יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם: