מאפים פוקאצ'ות שלא תפסיקו להכין ולאכול -בלי מיקסר!!

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום

מר-שמלו

משתמש רשום
אני גם כבר העברתי את המתכון הלאה ממש מוצלח!!!
20231228_213719.jpg
20231228_213708.jpg
20231228_214204.jpg
 

מירי קרפט

בעלת סטודיו לפאות, שיער ואיפור.
מנוי פרימיום

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
הכנתי כבר 3 פעמים-יצא מושלם בצק מעולהה
ממש מאמצת לי את המתכון.

אגב, גם לפיצה זה מצוין.
נכון בהחלט מתאים לפיצה ולכל גוון שתרצו ....כיד הדמיון הטובה!
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום

כבי800

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
@שפעל'ה - קייטרינג
גם אני הכנתי השבוע
קל כל כך שאחרי שהכנתי קילו אחד העמדתי את השני מיד אחריו:)
והתוצאה אורירית ומושלמת.

(אני פיזרתי על הלחמים שפע של גבינה מלוחה בנוסף לירקות, מאד משדרג ומוסיף. ממליצה)

תודה!
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
@שפעל'ה - קייטרינג
גם אני הכנתי השבוע
קל כל כך שאחרי שהכנתי קילו אחד העמדתי את השני מיד אחריו:)
והתוצאה אורירית ומושלמת.

(אני פיזרתי על הלחמים שפע של גבינה מלוחה בנוסף לירקות, מאד משדרג ומוסיף. ממליצה)

תודה!
איזה מתכון מושלם!!!
הכנתי אתמול יצא בצק אוורירי מושלם!!
@שפעל'ה - קייטרינג
תודה רבה רבה!
מכינה את זה כבר פעם שניה,
עכשיו טרי טרי למלווה מלכה!
בצק מיוחד וקל להכנה
תודה לכולם על התגובות
שמחה לקרוא את השיתופים
הולך מעולה עם גבינות וגם כמו פיצה אישית , קטשופ, וזיתים
וכשיוצא מהתנור מניחים ריבוע גבנ"צ וזה מתקבע על הלחמניה !ניתן להקפאה ולשליפה בבוקר לבי"ס/לגן וכד'...
 

לראות את הטוב

משתמש מקצוען
אז הנה המתכון לפוקאצו'ת רכות ונמסות בפה!

בקערה שמים:
2 כפות שמרים יבשים
720 מ"ל מים פושרים- חמימים ( 3 כוסות של 240 מ"ל)- כן ! לא התבלבלתי!
מחכים 3 דקות עד לתסיסת והמסת השמרים
מוסיפים:
2 כפות סוכר ומערבבים קלות
ואז שופכים לתוך הקערה:
1 ק"ג קמח
3/4 כוס שמן (לפי כוס של 240 מ"ל)
כעת, מערבבים עם כף 3/4 ערבוב ומוסיפים:
1 כף מלח
ומשלימים את הערבוב היטב!

הבצק יוצא רך מאוד ומעט דביק -אך בשום אופן לא נוזלי !!
חשוב מאוד לשמן את הבצק מעט מלמעלה !
מכסים במגבת ומשהים בצד להתפחה לא יותר מחצי שעה!

בינתיים מכינים את התוספות כיד הדמיון הטובה עליכם
מצרפת מכחול של גיוונים אפשריים:
1.עגבניות קצוצות עם שמיר טרי מתובל במעט מלח ושמן
2.פטריות ובצל
3.רצועות פלפלים בגוונים
4.קוביות בטטה קטנות עם מעט שומשום לקישוט
5.שום כתוש עם שמן זית ומלח
6.זעתר
7.תבלין לפיצה
8.בצל יבש (קונים בחנות פיצוחים) ומוסיפים מעט כורכום מלח ושמן - יוצא פוקאצות צהובות .

לאחר חצי שעה קורצים ביד משומנת עיגולים קטנים ומסדרים על תבנית עם נייר אפיה מועכים מעט לצורת לחמניה או פוקאצ'ה מוארכת או אצבעות/גליגלים ומקשטים כרצונכם.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים כ- 20 - עד 30 דקות בלבד להשחמה נאה להיזהר לא לאפות מידי כדי לשמור על רכות ואווריריות מושלמים .

ספרו לי איך טעמתם את זה...
יש שאלות ? בכיף...
לאפות בטורבו?
 

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
היי,
מכינה עכשיו, נראה טובבבבבבבבב
מישהו יודע מה הברכה על זה?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  15  פעמים

לוח מודעות

למעלה