זה מתכון מפתיע, הוא מניב את הלחם הכי טעים שאי פעם יצא לך להכין
מי ששונאת ללוש, זה המתכון בשבילך! זה לא הגזמה, נסי ותראי
החומרים:
ל-30 לחמניות נהדרות
או לחילופן 2 פוקאצ'ות גדולות:
1 קילו קמח מלא/לבן
2.5 כפות שמרים יבשים
7 כפות סוכר
כף מלח
6 כוסות מים חמימים
1 כוס קוואקר(טוב, שיהיה גם בריא,אבל אפשר להשמיט אם חסר)
אופן ההכנה:
- בקערה גדולה מערבבים את הקמח והשמרים.
- מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים היטב,
לא להיבהל-מתקבלת עיסה נוזלית מאד.
- מכסים את הקערה עם שקית ניילון (לא נצמד) מתפיחים כשעה.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מעבירים חצי מהמסה לתבנית כך שתיווצר שכבה לא עבה מידי של בצק.
- מפזרים עבניות שרי,זיתים, גמבה, פלפל ירוק חריף או בצל
לגירסה חלבית: מורחים גבינה ומוסיפים קוביות גבינה בולגרית.או כל מה שמתחשק
- מפזרים מלח גס
-חוזרים על הפעולה עם התבנית השניה.
-אופים למשך 15 דקות, עד שהפוקאצ'ה שחומה.
- מוציאים מתנור מפרידים מהנייר, פורסים לרצועות ומגישים.
ממש מעדן, בתאבון!
אשמח לשמוע איך יצא לכם
מי ששונאת ללוש, זה המתכון בשבילך! זה לא הגזמה, נסי ותראי
החומרים:
ל-30 לחמניות נהדרות
או לחילופן 2 פוקאצ'ות גדולות:
1 קילו קמח מלא/לבן
2.5 כפות שמרים יבשים
7 כפות סוכר
כף מלח
6 כוסות מים חמימים
1 כוס קוואקר(טוב, שיהיה גם בריא,אבל אפשר להשמיט אם חסר)
אופן ההכנה:
- בקערה גדולה מערבבים את הקמח והשמרים.
- מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים היטב,
לא להיבהל-מתקבלת עיסה נוזלית מאד.
- מכסים את הקערה עם שקית ניילון (לא נצמד) מתפיחים כשעה.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מעבירים חצי מהמסה לתבנית כך שתיווצר שכבה לא עבה מידי של בצק.
- מפזרים עבניות שרי,זיתים, גמבה, פלפל ירוק חריף או בצל
לגירסה חלבית: מורחים גבינה ומוסיפים קוביות גבינה בולגרית.או כל מה שמתחשק
- מפזרים מלח גס
-חוזרים על הפעולה עם התבנית השניה.
-אופים למשך 15 דקות, עד שהפוקאצ'ה שחומה.
- מוציאים מתנור מפרידים מהנייר, פורסים לרצועות ומגישים.
ממש מעדן, בתאבון!
אשמח לשמוע איך יצא לכם